tom80 έγραψε:Η συνισταμένη όλων των αγνώστων και αστάθμητων παραγόντων.neroxytis έγραψε:Τύχη χρειάζεται, αφού ό,τι έγινε έγινε από μόνο του.Τι είναι τύχη για σενα?
Τίποτα αντικοινωνικότερο από την κοινωνία --neroxytis, 2014
Σκλήρυνση κατά πλάκας
tom80 έγραψε:Η συνισταμένη όλων των αγνώστων και αστάθμητων παραγόντων.neroxytis έγραψε:Τύχη χρειάζεται, αφού ό,τι έγινε έγινε από μόνο του.Τι είναι τύχη για σενα?
neroxytis έγραψε:tom80 έγραψε:Η συνισταμένη όλων των αγνώστων και αστάθμητων παραγόντων.neroxytis έγραψε:Τύχη χρειάζεται, αφού ό,τι έγινε έγινε από μόνο του.Τι είναι τύχη για σενα?
billios έγραψε:Αυτη η συνισταμενη μπορει καλλιστα να ειναι και η ελπιδα που καποιοι τρεφουμε προς την καλλιτερη αντιμετωπιση της νοσου,αυτος εν παση περιπτωση ο αγνωστος ή γνωστος [που επιμελως τον κρυβουν]παραγοντας Χ που θα κανει την διαφορα.Δηλαδή υπάρχει συνωμοσία που κρύβει την αιτία της ΣΚΠ;
Προσωπικα θεωρω οτι η τυχη εχει ενα μικρο μερτικο στην ζωη μου,για τα περισσοτερα μπορω να βρω το σχετικο υποβαθρο του εκαστοτε αποτελεσματος,για καθε δραση υπαρχει μια αντιδραση και το αντιστροφο
sofia13 έγραψε:Αγαπητέ συνασθενή Neroxyti , γιατί μας γα@ας τα γαμ@όνειρα ;;;Άποψή μου να τα θεωρώ απατηλά. Αν δεν ευοδωθούν, πίστεψέ με, δεν θα φταίω εγώ. Αν είχα έλεγχο στο τι εκπληρώνεται και τι όχι θα ήμουν κάποια θεότητα. Δεν είμαι.
neroxytis έγραψε:Εγώ ή η πραγματικότητα; 20 χρόνια τις ίδιες μ@λ@κίες ακούμε από σχεδόν τους ίδιους ανθρώπους. Αν ζούσαν μέχρι τα 100 θα τις ακούγαμε και από τους ίδιους και υποθέτω ότι τις ίδιες πρέπει να έλεγαν και πριν διαγνωστώ. Πες μου σε τι φταίω για αυτή την κατάσταση και θα το διορθώσω αμέσως.
Και όχι, δεν υπάρχουν θεότητες. Δε χρειάζονται άλλωστε. Μπορούμε να τα κάνουμε σκατά και από μόνοι μας.
neroxytis έγραψε:Η συνισταμένη όλων των αγνώστων και αστάθμητων παραγόντων είναι μια συνισταμένη. Δεν είναι τύχη ούτε για σένα ούτε για κανένα. Σημαίνει όλοι οι άγνωστοι και αστάθμητοι παράγοντες μαζί. Τύχη είναι οι αστάθμητοι παράγοντες αυτοί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για σένα. Τώρα το "ότι έγινε έγινε από μόνο του" εκεί κοτσαρισμένο δίπλα στη συνισταμένη των αγνώστων παραγόντων... ε ξαναδιάβασέ το πιο προσεκτικά και θα καταλάβεις.tom80 έγραψε:Η συνισταμένη όλων των αγνώστων και αστάθμητων παραγόντων.
Τι είναι τύχη για σενα?
neroxytis έγραψε:Δηλαδή αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη ξεσπάει πάνω σας;Όχι για κανένα λόγο. Οι περισσότεροι διαφορετική άποψη έχουμε. Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ τότε σε παρεξήγησα και σου ζητώ συγγνώμη.
ΥΓ: Δεν έχω κανένα θυμό ή απογοήτευση, ούτε κάτι για να ξεσπάσω. Μιλάω μόνο για γεγονότα και όχι συναισθήματα. Ο εγωκεντρισμός από πού προκύπτει, αφού δε μιλάω για τον εαυτό μου;