• γνωματευση ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ...

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #105332  από LL--MM
 Δευ Αύγ 18, 2014 3:23 pm
:text-thankyouyellow: φίλτατε! Εικόνα :smile-blush: Μόνο που δυστυχώς, παραμένουν ανεπαρκή για οποιαδήποτε βοήθεια "ουσίας"... :oops: :oops: :oops:
 #105338  από LL--MM
 Δευ Αύγ 18, 2014 6:57 pm
tinajazz έγραψε:LL--MM
ειστε υπεροχος ανθρωπος, :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: ευχαριστω για ολα... Να ειστε καλά :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: Μα δεν έκανα και τίποτα, απλά θεώρησα φυσικό να παραθέσω τα κοινώς γνωστά: Θέλω να έχω έτσι την ψευδαίσθηση ότι όλοι εδώ θα έκαναν "ότι μπορούσαν" για κοινούς σκοπούς, αφού το έκανα εγώ... ωστε να ήταν εξ ίσου υπέροχοι: Αραγε, πόσο ισχύει αυτό; :think:

ολους σας ευχαριστω, και για την παρεα σας εδω, και για της συμβουλες σας, και για ολα!!!
Ελπίζω οι δικές μου αυτή τη φορά να αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, για τις προηγούμενες το φυσάω και δεν κρυώνει: Ήθελα κι εγώ να πιστεύω πως οι ιπποκρατικοί θα χειρίζονταν σωστά το όλο θέμα... :evil: :doh:

οτι κινηση κανω θα σας ενημερωσω, μια προσευχη να πανε ολα καλα για το παιδακι μου...
Αυτήν πιστεύω πως την έχετε απ'όλους μας...
 #105492  από Thor
 Κυρ Αύγ 24, 2014 11:40 am
Τωρα τι θα κανετε μηπως να καλουσατε το
συνηγορο του πολιτη ή τον alphatv;
 #105496  από LL--MM
 Κυρ Αύγ 24, 2014 2:01 pm
Thor έγραψε:Τωρα τι θα κανετε μηπως να καλουσατε το
συνηγορο του πολιτη ή τον alphatv;
Τι σχέση έχει η ευρεία δημοσιοποίηση με μας;;; Είναι απολύτως αντιπαραγωγική. Κι ο συνήγορος του πολίτη δεν έκανε ποτέ και τίποτα: :obscene-buttmoon: Υπάρχουν όμως κάποιοι που γνωρίζουν γιατρούς που είχαν υποσχεθεί καποτε κάποια πράματα, αλλά τώρα "χάθηκαν". Αν υπάρχει κάποια πρόσβαση καλά θα ήταν...

Αφού είδες, έχουμε τόοοσα πολλά: Την αλληλεγγύη που μας προτείνει ο γιατρός, και την οποία ασκούμε επάξια εμεις χαζεύοντας τους φωκομελείς: Έχεις καμιά άλλη ιδέα;;;
 #105849  από VASILIS
 Τρί Σεπ 09, 2014 5:32 pm
ΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητή tinajazz , η οποιος φίλος η φίλη τη γνωρίζει προσωπικά, παρακαλώ να την ειδοποιήσει να έρθει σε επαφη μαζί μου!
Πρόκειται για το θέμα του παιδιού της.
Παρακαλώ συνοδοιπόροι βοηθήστε να τη βρούμε!