• 3ημερο σχήμα κορτιζόνης

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #105430  από Γιάννης
 Πέμ Αύγ 21, 2014 4:56 pm
Να σου πω, το νου σου με το μπαστούνι, αν δεις ότι δεν φτάνει ένα πάρε δύο ή πάρε rollator ή πάρε ένα δούλο να σε κουβαλάει γκαλκούτσα, δεν θέλεις να σακατευτείς δεύτερη φορά σε μερικούς μήνες ε;
 #105439  από billios
 Πέμ Αύγ 21, 2014 9:38 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ....ελιωσα..
 #105441  από sofia13
 Πέμ Αύγ 21, 2014 9:46 pm
Γιάννη έχω τη Χάρλει στα χοντρά μπαλατζαρίσματα...
Άλλη σιγουριά το Πί. Αλλά είναι άβολο στο αυτοκίνητο. Πάντως το χρησιμοποιώ ανερυθρίαστα .
Πάνω απ΄όλα η σιγουριά μου . Δεν θέλω άλλο κάταγμα. Πονάει πολύ.
Την έχω στολίσει κιόλας τη Χάρλει με νεκροκεφαλές και παρανοικά φουλάρια, οπότε κανείς δεν τολμά να με κοιτάξει .
:smile-tongueout:
 #105474  από Μιμικαμ
 Σάβ Αύγ 23, 2014 10:42 am
Γιάννη μου, τι διαβαζω, ώση καλοκαιριάτικα και μάλιστα εν μέσω καύσωνα???
να δείς που αυτος ευθύνεται...εσυ μια χαρά θηρίο είσαι.... :lol: :lol: πάντως μην στεναχωριέσαι εχεις και το rollator σου που ετσι και σπηντάρεις, τύφλα νάχει η Χάρλευ της Σοφίας.... :lol: :lol:

υγ. μην γκρηνιάζεις για την διαιτά του....αυριο σούρχεται με κουριερ, δεμα, με ενα ταψι μουσακά και για επιδόρπιο ενα ταψι πορτοκαλόπιτα....

υγ, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, γιατί απ'οτι βλέπω έπονται διακοπές... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: φιλιά :smile-flower: :smile-flower:
 #105479  από Γιάννης
 Σάβ Αύγ 23, 2014 12:37 pm
Μιμικαμ έγραψε:αυριο σούρχεται με κουριερ, δεμα, με ενα ταψι μουσακά και για επιδόρπιο ενα ταψι πορτοκαλόπιτα....
Καλώς τη φιλενάδα απ' όξω, λοιπόν, τα γλυκά τα 'κοψα, η αναλατοσύνη τέλος, οπότε... το μουσακά στείλτον αύριο 10 - 12
Ευχαριστώ
 #105487  από Μιμικαμ
 Κυρ Αύγ 24, 2014 9:53 am
Γιάννη, ακυρος ο μουσακας, sorry, τρεις ημέρες τώρα που επέστρεψα απ'οξω, και δεν μπορώ να ορθοποδήσω, ψάχνω να βρω τα πόδια μου...αχ....

Πάντως, νομίζω οτι δεν τον χρειάζεσαι πια, ελπίζω να είσαι super και μάχιμος για επικίνδυνες εξορμήσεις.. :smile-muscle:

υγ. ήθελα να ήξερα εκείνα τα μπριζολάκια τι απέγιναν???? τόσο μονοφαγάς πια....ουφ..... :smile-flower: :smile-flower:
 #105493  από Γιάννης
 Κυρ Αύγ 24, 2014 11:40 am
Λοιπόν Μιμίκα μου, έπεσες στην περίπτωση. Χθες είχαμε προγραμματισμένη συγκέντρωση οι δύο οικογένειες στο μπριζολάδικο και μετά στα πεθερικά μου (1ος όροφος χωρίς ασανσέρ και χωρίς κλιματισμό στο καθιστικό από άποψη) για καφέ, θεώρησα ότι θα τα καταφέρω και δεν ακύρωσα. ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Προς γνώσιν και συμόρφωσιν, με τέτοια ζέστη δεν ξαναξεμυτάω
 #105512  από Μιμικαμ
 Κυρ Αύγ 24, 2014 4:42 pm
Γιάννη, σε καταλαβαίνω απόλυτα....και ετσι σου βγήκαν ξινα και τα μπριζολάκια...δίκιο εχεις, μέχρι να περάσει ο καύσωνας μέεεεεσα..... :smile-clapping:

Κάτι παρόμοιο έζησα εκει οξω που βρισκόμουν....φίλη, την οποία θέλησα να δώ, εμενε στον τριτο όροφο πολυκατοικίας δίχως ασανσέρ.....αλλα έθεσα τους όρους μου....αν θες να ιδωθούμε κατέβα κάτω....η σχέση μου με τις σκάλες, ειναι πλεον εχθρική....καλή δύναμη :smile-giggle:
 #105626  από βικυ
 Κυρ Αύγ 31, 2014 10:34 am
Γιαννη,πως εισαι???
Δουλευει η κορτιζονη????
Αυριο φευγετε για διακοπες :smile-party: .......καλες βουτιες και προσοχη στις τσουχτρες!!!!
Να προσεχεις και να καλοπερνας!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #105628  από Γιάννης
 Κυρ Αύγ 31, 2014 10:54 am
Δεν έχω ξεμουδιάσει τελείως Βικούλα, ελπίζω σύντομα

Εδώ θα είμαστε, όποιος γουστάρει έρχεται
Συνημμένα
assets_LARGE_t_183762_53597920.jpg
assets_LARGE_t_183762_53597920.jpg (112.37 KiB) Προβλήθηκε 1920 φορές