• γιατροι και γιατροί!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10112  από haris
 Πέμ Οκτ 15, 2009 11:31 pm
ωσ προς το αιγινητειο εγω ειχα πολύ καλη εμπειρία απο τη δική μου γιατρό.βεβαια καποια στιγμη επειδή ελειπε με ειδαν κι αλλοι, που μου εδωσαν βαρυτερες ενεσεις ανευ λογου.

καλος ο προισταμενος και στο νιμιτσ. ζητησα ραντεβου στο κρατικό και μου εδωσαν σε 6 μηνες!!!!!ποιος ζει........
 #10228  από Εύη Ξ
 Κυρ Οκτ 18, 2009 11:28 pm
Καλησπέρα.
Εγώ στο Αιγινίτιο δεν ήμουν ευχαριστημένη.Πάντος πάνε και πολλά χρόνια.
Στο Γενικό Κρατικό (Γεννηματά) που είμαι τώρα είναι εντάξει.
Λόγο το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ασθενής αργούν τα ραντεβού.
Η γνώμη μου είναι να κλείσεις ραντεβού κι ας είναι μετά απο 6 μήνες.
Σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα πιο νωρίς πας στα εφημερεύοντα (εφημερεύη κάθε μέρα)(έχει μικρή και μεγάλη εφημερία) με τις εξετάσεις σου που έχεις κάνει και τη διάγνωση και σε βλέπει ειδικός νευρολόγος για τη ΣΚΠ.
Εγώ πάντος έχω και εξωτερικό νευρολόγο που με αυτόν αποφασίζουμε τι θεραπεία ακολουθώ.
Στο Γενικό πήγαινα για να κάνω το Tysabri και κορτιζόνι όταν χρειαζόταν.
 #10273  από haris
 Τρί Οκτ 20, 2009 12:48 am
καλησπερα ευη,

το ραντεβου το κρατησα για φλεβάρη στο κρατικό. εσυ ποιόν γιατρό βλέπεις εκει? ο εξωτερικός γιατρός τι θεραπεία προτείνει?

μου ειπαν οτι και στο ζάνειο στον πειραιά όπου μένω ήρθε μια καλή νευρολόγος απο τον ευαγγελισμό. Σκέφτομαι να ρωτησω μήπως κάνει και εξωτερικά στον πειραιά.

Τωρα είσαι καλά? πόσα χρόνια έχει διαγνωσθεί η σπ?

θα χαρώ να τα ξαναπούμε

Καλό βραδυ
 #10276  από Εύη Ξ
 Τρί Οκτ 20, 2009 11:39 am
Χάρη καλημέρα.
Στο Γενικό κρατικό με παρακολουθή η Διευθύντρια του νευρολογικού Κα Καραγεωργίου που είναι μια απ`τις κορυφές στην Ελλάδα για τη ΣΚΠ. Όποιος νευρολόγος και να σε δει εκεί είναι απ`την ομάδα της Κας Καραγεωργίου.Αυτήν συμβουλεύονται. Εγώ που έπρεπε να με δει γιατρός που είχα υποτροπή για να κάνω κορτιζόνι με είδε η Κα Κότση (Α`επιμελήτρια).Λόγο που λείπει πολύ συχνά η Κα Καραγεωργίου σε συνέδρια και ομιλίες που κάνει για τη ΣΚΠ δεν είναι εύκολο να την βρείς όταν δεν έχεις ραντεβού. Και όταν θα πας στο ραντεβού θα κλείσεις την ίδια μέρα ραντεβού για την επόμενη φορά.
Εγώ έχω ΣΚΠ 17 χρόνια απο 15 ετών και είμαι 32.
Ότι άλλο θες είμαι στη διάθεση σου.
 #10306  από Biskoto10
 Τρί Οκτ 20, 2009 5:14 pm
Εύη Ξ έγραψε:Καλησπέρα.
Εγώ στο Αιγινίτιο δεν ήμουν ευχαριστημένη.Πάντος πάνε και πολλά χρόνια.
Και γω μια απο τα ιδια, ειχα παει περσι σε εναν γιατρο εκει και μονο που δεν με εβαλε να ζητησω συγνωμη που τον ενοχλησα! :evil:
 #10536  από LL--MM
 Παρ Οκτ 23, 2009 11:24 pm
'Εχετε απόλυτο δίκαιο, "Ένα μύθο θα σας πω..." που έλεγε και η Μαρινέλλα, αυτοί τους έκαναν 8... (9, δηλαδή, αλλά κάπου έχασαν τον όγδοο) :cry: Βάλτε "μύθος" στο ψαχτήρι :twisted:
 #10547  από haris
 Σάβ Οκτ 24, 2009 10:11 am
LL--MM έγραψε:'Εχετε απόλυτο δίκαιο, "Ένα μύθο θα σας πω..." που έλεγε και η Μαρινέλλα, αυτοί τους έκαναν 8... (9, δηλαδή, αλλά κάπου έχασαν τον όγδοο) :cry: Βάλτε "μύθος" στο ψαχτήρι :twisted:

καλημερα

ποιό "ψαχτηρι"?? το εβαλα στις αναζητησεις και ..τζίφος.
 #10566  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 24, 2009 6:23 pm
Συγγνώμη, έχεις δίκαιο, στο ψαχτήρι της γενικής συζήτησης εννοούσα... Περιμένω αντιδράσεις στην ερμηνεία που έκανα εγώ... :P :P :P