• γνωματευση ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ...

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #105251  από litsa
 Πέμ Αύγ 14, 2014 1:08 am
τους @#$@%#$@^@ κερατάδες!!!
βαριούνται να κάνουν μία δουλειά σωστά!!!

ξανά απο την αρχή!! πήγαινε και ρώτα.... μόνο μην απελπίζεσαι... το παιδί θα πάρει τα δικαιούμενα του!!

φιλί και αγκαλιά!
:smile-inlove:
 #105254  από Λήδα
 Πέμ Αύγ 14, 2014 12:45 pm
:smile-angry: :smile-angry: :smile-angry:
Πόσο με τρελλαίνουν αυτά!!!! Το έχουμε περάσει ΔΥΟ παρακαλώ φορές!
Όταν λέει λοιπόν έχει γραφτεί κάτι λάθος ή κάτι δεν έχει γραφτεί ενώ θα έπρεπε.....
......
Πρώτον:αν το "λάθος" έγινε κατά την αντιγραφή από την γνωμάτευση της επιτροπής, στο σύστημα του ασφαλιστικού φορέα, παρέλειψαν κάτι ή γράφτηκε μια λάθος ημερομηνία κτλ.. τότε το διορθώνει ο διευθυντής του ικα, πρόνοια ή όπου αλλού ανήκεις. (κ αυτή είναι η καλή περίπτωση)
Αν τώρα, το "λάθος" έγινε μέσα στην επιτροπή όταν έγραφαν τη γνωμάτευση εκείνη τη στιγμή οι γιατροί, για να διορθωθεί πρέπει να ξαναπεράσει επιτροπή :smile-headbang: :smile-headbang: (ευτυχώς τουλάχιστον μόνο ο φάκελος του ασθενούς), το κανονίζουν εσωτερικά, γιατί είναι σφάλμα των γιατρών κ πρέπει να γραφτεί από γιατρούς.
.Αφού το ζητήσεις βέβαια έτσι??
Τώρα, πότε θα έχει επόμενη τέτειου είδους επιτροπή .......θα σε ειδοποιήσουν........
Ξέρω πως σε κάνει να θες να ουρλιάζεις κ να κλαίς μαζί, αλλά.... έτσι τα έχουμε καταφέρει.
Πάντως θα γίνει η διαδίκασία εννοείται, απλά (πόσο σπαστικό ακούγεται το "απλά") , θέλει χρόνο. Ναί. Χρόνο. Ξανά κ ξανά.Χωρίς να ενδιαφέρονται πως περνάει αυτός ο "χρόνος" .........Αϊ στο δ*&@#ολο!!!!!!!!
Καλή δύναμη.
 #105256  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 14, 2014 2:07 pm
Λήδα έγραψε: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry:
Πόσο με τρελλαίνουν αυτά!!!! Το έχουμε περάσει ΔΥΟ παρακαλώ φορές!
Όταν λέει λοιπόν έχει γραφτεί κάτι λάθος ή κάτι δεν έχει γραφτεί ενώ θα έπρεπε.....
......
Πρώτον:αν το "λάθος" έγινε κατά την αντιγραφή από την γνωμάτευση της επιτροπής, στο σύστημα του ασφαλιστικού φορέα, παρέλειψαν κάτι ή γράφτηκε μια λάθος ημερομηνία κτλ.. τότε το διορθώνει ο διευθυντής του ικα, πρόνοια ή όπου αλλού ανήκεις. (κ αυτή είναι η καλή περίπτωση)

Αν τώρα, το "λάθος" έγινε μέσα στην επιτροπή όταν έγραφαν τη γνωμάτευση εκείνη τη στιγμή οι γιατροί, για να διορθωθεί πρέπει να ξαναπεράσει επιτροπή :smile-headbang: :smile-headbang: (ευτυχώς τουλάχιστον μόνο ο φάκελος του ασθενούς), το κανονίζουν εσωτερικά, γιατί είναι σφάλμα των γιατρών κ πρέπει να γραφτεί από γιατρούς.
.Αφού το ζητήσεις βέβαια έτσι??

Τώρα, πότε θα έχει επόμενη τέτειου είδους επιτροπή .......θα σε ειδοποιήσουν........
Ξέρω πως σε κάνει να θες να ουρλιάζεις κ να κλαίς μαζί, αλλά.... έτσι τα έχουμε καταφέρει.
Πάντως θα γίνει η διαδίκασία εννοείται, απλά (πόσο σπαστικό ακούγεται το "απλά") , θέλει χρόνο. Ναί. Χρόνο. Ξανά κ ξανά.Χωρίς να ενδιαφέρονται πως περνάει αυτός ο "χρόνος" .........Αϊ στο δ*&@#ολο!!!!!!!!
Καλή δύναμη.
Ki όπως βλέπουμε, εδώ έγιναν και τα δύο... και οι επιπτώσεις είναι μεγάλες: Αλλά δε σημαίνει πως κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει πολλές παραπάνω από μία φορές... Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η Πρόνοια είναι εκείνη που πρέπει να πάει να ζητήσει τη διευκρίνηση.
Όσο θυμάμαι πως, προ ημερών, εγώ ήμουν που διαβεβαίωνα την Tinajazz πως αυτοί έκαναν "ότι έπρεπε"... :doh: :text-imsorry:
Για τα λοιπά, επαυξάνω με τη Λήδα: :smile-hi:

Καλή δύναμη...
 #105264  από tarirs
 Πέμ Αύγ 14, 2014 10:37 pm
με αυτες τις διορθωσεις,τι μου θυμιζεις.....1,5 χρονο τραβιομουν,3 φορες λαθος,κανανε,για αυτο η περιοδος ηταν 1,5 χρονο,και περασα 4 φορες επιτροπη για να με εξετασουν.....μεεεεεεχρι να διορθωθει....Ουτε γαλα του παιδιου μου δεν ειχα το αραιωνα,με μπολικο νερο για να φτασει..διοτι στο τελος δεν μου εδιναν κανενας δανεικα....ειχα δανειστει απο παντου....
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!! :smile-inlove: ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ.... :smile-whew: ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ....
 #105268  από Thor
 Παρ Αύγ 15, 2014 7:45 pm
καλη δυναμη και μενα μου τη σπανε αυτα
αλλα ποιος ξερει θελουν να κερρδισουν χρονο λογω ελειψεις ρευστου
εχουν πολυ φορτο εργασιας με τι σκπ εχετε καμια σχεση
η απλα σας ταλαιπωρουν τα κεπα
 #105271  από Thor
 Παρ Αύγ 15, 2014 11:14 pm
Οκ εννοειται οτι εισαι ευπροσδεκτη
απλα ειναι και μερικοι που σου λενε τι δουλεια
εχεις αν δεν εχεις σκπ εγω ειμαι εναντιον προσωπικα
κοιταξε ποιο παλια ειχε παει ο πατερας για καποια
λεφτα για αποκλειστικη και δεν τα διναν για μια υπογραφη
και ηρθε και μας ειπε επιτηδες δεν την βαλαν
δυστυχως αυτη ειναι η πρακτικη τους
για να αγανακτησουμε
 #105273  από litsa
 Σάβ Αύγ 16, 2014 12:03 am
κούκλα !! βάστα!! λάθος δικό τους είναι... και στο κάτω κάτω, χαζοί δεν είναι... πήγαινε τους με το μαλακό, εξήγησε τους πως είναι δυνατόν στην πρώτη απόφαση, να βάζουν ποσοστό και στην δεύτερη να δίνουν εφόρου ζωής και να ΄'ξεχνάνε ΄΄ τα υπόλοιπα?????

βάστα μόνο γερά!!!
 #105296  από litsa
 Σάβ Αύγ 16, 2014 9:11 pm
έτσι όπως το γράφουν αν ρωτήσεις τους γιατρούς που το συνέταξαν θα διαρυγνύουν τα ιμάτια τους ότι τι λένε εκεί στην πρόνοια...
αφού το χαρτί είναι σε ισχύ για τα 5 χρόνια, βαρέθηκαν και αυτοί και έγραψαν οτι εμπείπτει στις 43 παθήσεις....

τώρα από την πρόνοια γιατί δεν το δέχονται??? μήπως βαριούνται και αυτοί???

μην το βάζεις κάτω, δες το ψύχραιμα, απλά θέλεις τις δύο γνωματεύσεις να σου τις κάνουν μία!!!!!!

φιλί!!
 #105316  από LL--MM
 Κυρ Αύγ 17, 2014 10:44 pm
tinajazz έγραψε:τi εννοεις thor, λες να το εκαναν επιτηδες? δεν θελω ουτε καν να το σκεφτω γιατι θα τρελλαθω...
σημερα που το διαβαζα ξανα, στο πρωτο χαρτι γραφει οτι ο αναφερομενος (ονομα κτλ) μετα απο αξιολογηση απο πρωτοβαθμια επιτροπη διΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ παρακατω παθησεις κατα βαθμο και βαρυτητα: ΒΑΡΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, Δ.Ν. <30 για 5 χρονια

(εις απαντηση του υπηρεσιακου σημειωματος σας γνωριζουμε οτι η βαρια νοητικη υστερηση εμπιπτει στις διαταξεις του φεκ 2906 και ισχυει εφ ορου ζωης) μονο αυτο γραφει...

τι λετε και εσεις?
Λογικά, και με αυτή τη φρασούλα, εννοείται πως ΔΕΝ ακυρώνεται η πρώτη απόφαση διότι:
1. μια απόφαση α'βάθμιας επιτροπής δε μπορεί ν'ακυρωθεί παρά από απόφαση β'βάθμιας επιτροπής :confusion-shrug:

2. πρόκειται για "υπηρεσιακό σημείωμα" (ούτε καν για ένσταση, που δεν έκανε -μέσα σε δέκα μέρες- ούτε η πρόνοια, πόσο μάλλον η αιτούσα) :arrow: :arrow: :arrow: και το οποίο δε νοείται ν'ακυρώνει την 1η απόφαση... :smile-shake: η οποια παραμένει ισχυρή.

3. καλύτερα όμως η πρόνοια να ζητήσει τις διευκρινήσεις, ώστε να πειστεί απο πρώτο χέρι: υπηρεσιακά, κι αυτή... :smile-wait:

4. Όπως θα'λεγαν κι οι παλιοί, "τι τον έχουμε τον παραλληλισμό των τύπων;;;" Ε, μα... :character-oldtimer:
 #105330  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Αύγ 18, 2014 1:28 pm
ΛΛ-ΜΜ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ . Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .