• kalhspera se olous

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #104599  από giota74
 Σάβ Ιούλ 19, 2014 7:51 pm
Grafw me kinito kai en kserw na allazw menou asxetiii,mou protine ena neo xapi poy exei egrithei alla den kikloforei ellada akoma eyreosto tacfidera h mia enesi mia fora mina alla exei kindinous gia ena io mi kolisw
 #104601  από Γιάννης
 Σάβ Ιούλ 19, 2014 8:12 pm
Δεν έχει νόημα να μιλάμε θεωρητικά, για αρχή μάθε ακριβώς για ποια φάρμακα πρόκειται και ψάξου, εδώ μέσα θα βρεις πολλές πληροφορίες, αν και κατά τη γνώμη μου η ασθένεια που μπλέξαμε είναι τόσο απρόβλεπτη που το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς όποιον γιατρό επιλέξεις (αφού σε ενημερώσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ για κάθε φάρμακο που θα σου προτείνει) και το ένστικτό σου.
Αντιφατικά αυτά που λέω ε; Εγώ άρχισα να ενημερώνομαι από νωρίς. Ήταν καλό; Ήταν κακό; Δεν ξέρω. Πάντως κόλλησα στην πληροφορία. Για παλαιότερους ασθενείς που δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ τα πράγματα είναι πιο απλά.
Το σίγουρο είναι ότι εδώ μέσα έκανα φιλαράκια.
 #104602  από giota74
 Σάβ Ιούλ 19, 2014 8:20 pm
Exeis dikio gianni uparxoun polla idi farmakwn den kserw ti akoloutheis esy h betaferon distixos mono 4 xronia me kratise distixos mpleksame kai prepei na paroume kai arketa riska euxomai oti kalutero gia olous mas kai xarika pou mpika se ayto to sait thelw na me thewreite fili eine wraio na gnwrizeis anthrwpous me tis idies anisixies apopseis eilikrina xarika polu :smile-happy:
 #104603  από Γιάννης
 Σάβ Ιούλ 19, 2014 8:24 pm
Εύχομαι να βρεις την ιδανική απάντηση στα ερωτήματά σου και να είσαι όσο καλύτερα γίνεται
 #104605  από giota74
 Σάβ Ιούλ 19, 2014 8:26 pm
Se eyxaristww poluu gianni!!
 #104629  από Biskoto10
 Δευ Ιούλ 21, 2014 2:35 am
giota74 έγραψε:Gianni apla eime apo eparxia den exoume polous giatrous kai de thelw na pesw se kanenan asxeto apla psaxnw kapoion pou na ne gnwstos gia gnwseis panw sthn skp
Πως περιμενεις να πεσεις σε σχετικο γιατρο οταν η ιδια η νευρολογια ειναι ασχετη? Ολοι τα ιδια λενε και τα ιδια φαρμακα δινουν, η σειρα αλλαζει.
 #104633  από Dhm
 Δευ Ιούλ 21, 2014 12:43 pm
1.Νομίζω η επίσκεψη στην Καραγεωργίου ήταν κοντά στα 100,αλλά σε 10 μέρες έχω ραντεβού μαζί της, οπότε αν θες μπορώ να σου πω ακριβώς!
2.Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, οι ιδιώτες ιατροί δεν μπορούν να μας γράφουν φάρμακα...
3.Η μόνη ίσως διαφορά δημοσίων(όχι όλων) και ιδιωτών ιατρών(όχι όλων-αλλά σίγουρα της συγκεκριμένης) είναι ότι θα ασχοληθούν περισσότερη ώρα(1+ώρα) με τον ασθενή. Θα τον εξετάσουν ίσως περισσότερο, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κ.α.
 #104640  από giota74
 Δευ Ιούλ 21, 2014 10:59 pm
Dhm to kserw oti den mporoun alla tha thela na parw mia gnomi kai apo thn kuria karagewrgioy mathe se parakalw kai se poso kero prin mporw na klisw ranteyou se pararakalwww
 #104641  από giota74
 Δευ Ιούλ 21, 2014 11:30 pm
Dhm kai kati allo mporeis na mou dwseis thl ths? :smile-hi:
 #104642  από Dhm
 Τρί Ιούλ 22, 2014 3:58 am
Θα ρωτήσω αύριο την μαμά μου,γιατί αυτή τα κανονίζει ακόμα,αλλά νομίζω στο ίντερνετ τα είχε βρει..