• Επικαιρότητα: Για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΜΑΤΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #104502  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιούλ 16, 2014 11:55 am
Γιάννης έγραψε:Ξέχασα αυτό...
http://www.521news.com/%CE%BC%CE%B1%CF% ... F%84%CE%B1
Σε αυτό μπορώ να πω ότι το καταλαβαίνω περισσότερο.Ίσως επειδή κι εγώ αποκλίνω από το "φυσιολογικό", αφού δεν περπατάω όπως ο περισσότερος κόσμος :character-oldtimer: .
Και η Κοντσίτα αντιπροσωπεύει το διαφορετικό και να σου πω χάρηκα που η Ευρώπη το στήριξε το "αντιστερεοτυπικό" :smile-clapping: :smile-yes:
 #104506  από Γιάννης
 Τετ Ιούλ 16, 2014 12:10 pm
Ζω για τη μέρα που θα τρίβω τη μούρη μου στις τριχωτές παρειές της :dance:

Για να μιλήσω σοβαρά, δε νομίζω ότι η τάχαμου ριζοσπαστικοποίηση (βασικά, marketing για ίδιον όφελος) προσφέρει κάτι στο gay-trans κίνημα, μάλλον χειροτερεύει τα πράγματα. Νύφη με μούσι και μαύρο νυφικό, έτσι σπρώχνουν τους αδαείς στην συντηρητικοποίηση και γεμίζουν τις τσέπες τους τα λαμόγια της μόδας και του θεάματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Τετ Ιούλ 16, 2014 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #104723  από panos59
 Παρ Ιούλ 25, 2014 1:18 pm
Ροζ φραπές, για τους ρομαντικούς της Θεσσαλονίκης!
Kαφέδες με χρώμα, για μια διαφορετική εμπειρία
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Έναν ροζ φρέντο καπουτσίνο ή έναν πράσινο φραπέ; Ή μήπως να δοκιμάσετε κάτι σε μπλε;
Σε καφέ της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη υλοποιήθηκε μια ακόμη τρελή ιδέα (θυμόμαστε όλοι την πρόσφατη γεύση ΠΑΟΚ σε παγωτό)
Ροζ, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και μπλε είναι μερικά από τα χρώματα που μπορείτε να ζητήσετε για το καφεδάκι σας.
H ιδιοκτήτρια του καφέ τονίζει πως το χρώμα στον καφέ δεν επηρεάζει καθόλου τη γεύση.
Είναι φυτικό και δεν περιέχει καμία συνθετική χρωστική!

Συνημμένα
ροζ frape στη Θεσσαλονίκη.jpg
ροζ frape στη Θεσσαλονίκη.jpg (46.09 KiB) Προβλήθηκε 65 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Αύγ 06, 2014 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 100