• ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #10398  από Lena
 Πέμ Οκτ 22, 2009 1:24 pm
ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ? ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΙ?
 #10410  από nikol
 Πέμ Οκτ 22, 2009 3:49 pm
Γεια σου Λένα....
Έκανα το εμβόλιο...για την ακρίβεια είναι να κάνω την τελευταία δόση τον Ιανουάριο. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και όταν το ανέφερα στον γιατρό μου όπως και εσύ δεν μου είπε απολύτως τίποτα. Πάρε και τη γνώμη ενός δεύτερου γιατρού.Ελπίζω να σε βοήθησα...
Γεια σου.... :D
 #10412  από mary_d_ath
 Πέμ Οκτ 22, 2009 4:07 pm
Μιας κι αναφέρατε το εμβόλιο αυτό, ξέρετε τι είπε η γυναικολόγος σε μία φίλη μου; Ότι αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ως παρενέργεια σκλήρυνση κατά πλάκας!!
Οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι!! :lol: :lol:
Αλήθεια λέω-δεν κάνω πλάκα!! Αφού το κορυφαίο είναι όταν μου το λεγε αυτή η φίλη μου, επειδή το συζητούσαμε, μου είπε "εγώ δεν θα το κάνω, γιατί έχει παρενέργειες". Και όταν τη ρώτησα τι είδους παρενέργειες, κόλωσε λίγο γιατί ξέρει ότι το έχω εγώ και ήταν μέσα στα "εμ, πως να στο πω... κ.τ.λ" :lol:
Θα ρωτήσω τη νευρολόγο μου, γιατί σκέφτομαι να το κάνω, αν και στην οικογένειά μου έχουμε ιστορικό καρκίνου, αλλά όχι γυναικολογικού τύπου, οπότε δε νομίζω να πάθω ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά "φύλαγε τα ρούχα σου, να 'χεις τα μισά-you never know"!!
 #10423  από Maria77
 Πέμ Οκτ 22, 2009 8:50 pm
Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, γενικότερα πρέπει να αποφεύγουμε εμβόλια γιατί βάζουμε με αυτά στον οργανισμό μας και άλλους ιούς, οι οποίοι μπορεί να είναι επικίνδυνοι στην δική μας κατάσταση!

Τώρα για το συγκεκριμένο δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, μόλις μάθω κάτι περισσότερο θα σας ενημερώσω!
 #10424  από chryssa
 Πέμ Οκτ 22, 2009 9:12 pm
Συμφωνω με τη Maria77 και ο δικος μου γιατρος μου ειπε τη λεξη εμβολιο να τη βγαλω απο τη ζωη μου και ηταν..... απολυτος......
 #10441  από Lena
 Πέμ Οκτ 22, 2009 9:54 pm
Μαρια μου ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
τΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΠΕΛΕς ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΜΕ ΓΡΙΠΠΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ Μ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ Κ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑ Κ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ.
 #10444  από Κατερίνα
 Πέμ Οκτ 22, 2009 10:00 pm
Τι να σας πω βρε κορίτσια,εγω πολύ το φοβαμαι το συγκεκριμένο εμβόλιο οχι λόγω ms,γενικά είναι αμφιλεγόμενο... :roll: Έχω ακούσει διάφορα.Χωρίς να θέλω να επιρεάσω καμία!
 #10462  από elena
 Παρ Οκτ 23, 2009 9:27 am
Αναφέρεστε στο εμβόλιο ,που γίνεται μέχρι κάποια συγκεκριμένη ηλικία και εφόσον δεν έχουν ξεκινήσει σεξουαλικές σχέσεις?
πάντως ,κάπου είχα πετύχει μία συζήτηση στο ίντερνετ,και είχα διαβάσει πολλά ...κάποια θετικά,κάποια αρνητικά...