• Πρόβλημα στην ούρηση....

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #104179  από JoyZel
 Τρί Ιούλ 01, 2014 9:54 pm
Κάνω avonex εδώ και 9 μήνες....
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν θέλω τουαλέτα και πηγαίνω κανονικά...το αίσθημα ότι κατουριεμαι δεν φεύγει.....και είμαι πάντα με το άγχος μην τα "κάνω πάνω μου"
Είναι πολύ ψυχοφθορο... Φοβάμαι να πάω βόλτα πάνω από 1 ώρα γιατί θα με πιάσει και δε θα ξέρω τι να κάνω....
Τι πρέπει να κάνω?? Βοήθεια!!!!
 #104181  από greekinholland
 Τρί Ιούλ 01, 2014 10:40 pm
Καλησπέρα λοιπόν έχω κι εγώ όλα τα όμορφα της ΠΣ και ουρολογικά θέματα, επιτακτική ούρηση, αίσθημα ότι δεν αδειάζει η κύστη κτλ κτλ, τα είπα στο νευρολόγο μου και με έστειλε αμέσως σε ουρολόγο. Έκανα κάποιες εξετάσεις και την επόμενη βδομάδα τις υπόλοιπες, εξέταση ουρων, καμμια δεκαρια υπέρηχους και κάτι άλλα. Διάβασε αυτό το άρθρο έχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα και θα σου έλεγα μη το αφήσεις αμέσως σε ένα ουρολόγο,
http://www.disabled.gr/sklirinsi-kata-p ... s-ourisis/

Αντε όλα καλά να πάνε και καλό καλοκαίρι
 #104184  από adrCy
 Τρί Ιούλ 01, 2014 11:20 pm
Να προσθέσω κ εγώ ότι κάποτε νιώθω οτι θέλω να πάω τουαλέτα αλλά μέχρι να παω το αίσθημα φεύγει. Το ειπα σε 2 νευρολόγους ο ένας μου είπε να παω σε ουρολόγο ο αλλος μου ειπε δεν είναι απαραίτητο. Τελικά επελεξα να μην πάω αλλά πλέον είμαι σε θέση να καταλαβαίνω απο μόνος μου αν θέλω πραγματικά να παω τουαλέτα ή αν είναι απλά μια αίσθηση. Αλλά πιστεύω αν παεις σε ουρολογο ίσως σε βοηθήσει..
 #104186  από JoyZel
 Τετ Ιούλ 02, 2014 4:50 am
Ευχαριστώ!!!!!....με βοηθήσατε πολυυυυυυ