• ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #104054  από Μιμικαμ
 Παρ Ιουν 27, 2014 11:08 am
Φιλαράκια καλημέρες.... :smile-flower:

Μόλις πληροφορήθηκα, οτι απο Δευτέρα, 30-6, ξεκινά η χορήγηση των καρτών απεριόριστων διαδρομών...το νεο φρούτο είναι οτι θέλουν δυο προσφατες φωτογραφίες μας και το εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας του Οικονομικου έτους 2013....οσοι πιστοί προσέλθετε..... :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #104060  από tinajazz
 Παρ Ιουν 27, 2014 2:24 pm
καλησπερα, εννοειτε για λεωφορεια , τρενα κτλ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tinajazz την Τετ Σεπ 10, 2014 12:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #104069  από nora tora
 Παρ Ιουν 27, 2014 6:33 pm
Μιμικαμ έγραψε:Φιλαράκια καλημέρες.... :smile-flower:

Μόλις πληροφορήθηκα, οτι απο Δευτέρα, 30-6, ξεκινά η χορήγηση των καρτών απεριόριστων διαδρομών...το νεο φρούτο είναι οτι θέλουν δυο προσφατες φωτογραφίες μας και το εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας του Οικονομικου έτους 2013....οσοι πιστοί προσέλθετε..... :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:

Καλησπέρα που μπορούμε να απευθυνθούμε για περεταίρω πληροφορίες? ??? Κάποιο άλλο χαρτί δεν θέλουν? Πχ μια γνωμάτευση ή κάποιο άλλο???

Ευχαριστώ. .
 #104073  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 27, 2014 11:01 pm
Χτες πηγα στο ΚΕΠ .Προς το παρον , δεν εχουν κουπονια . Τους εχουν τελειωσει ! Θα εχουν και παλι , την 1η Ιουλιου . Οσο για τα δικαιολογητικα .......ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ,ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ , ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 2013 .
 #104074  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 27, 2014 11:04 pm
tinajazz έγραψε:καλησπερα, εννοειτε για λεωφορεια , τρενα κτλ?
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ζητανε το εκαθαριστικο μας με τα εισοδηματα του 2012 και οχι του 2013
εγω πηγα και με απερυψαν γιατι το 2012 δουλευα ενω το 2013 δεν δουλευα και ουτε δουλευω και ομως για φετος δεν μου δινουν την καρτα... :smile-angry:
:smile-hi: Ισχυει για ολες τις ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ .ΔΩΡΕΑΝ ! Στα ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% . Οσο γι αυτα που λες....δεν καταλαβαινω........
 #104076  από Μιμικαμ
 Παρ Ιουν 27, 2014 11:29 pm
nora tora έγραψε:

Καλησπέρα που μπορούμε να απευθυνθούμε για περεταίρω πληροφορίες? ??? Κάποιο άλλο χαρτί δεν θέλουν? Πχ μια γνωμάτευση ή κάποιο άλλο???

Ευχαριστώ. .
Nora, θα πας απο την 1 Ιουλίου, στο πλησιέστερο ΚΕΠ, της περιοχής σου, αν και σε μένα σε δυο ΚΕΠ που τηλεφώνησα μου είπαν απο Δευτέρα και οτι υπάρχουν πολλά κουπόνια,αλλα καλού κακού περίμενε λίγο,με τα δικαιολογητικά οπως πολύ σωστά αναφέρει η Αννα, και θα σου χορηγήσουν την ετήσια καρτα, η οποία ισχύει δωρεάν για ολα τα Αατικά μέσα συγκοινωνίας, και εχεις εκπτωση 50% για τις υπεραστικές συγκοινωνίες καθώς και για τα πλοία....αυτά.... :smile-kiss: :smile-kiss:
 #104080  από nora tora
 Σάβ Ιουν 28, 2014 1:29 am
Μιμικαμ έγραψε:
nora tora έγραψε:

Ευχαριστώ. .
Nora, θα πας απο την 1 Ιουλίου, στο πλησιέστερο ΚΕΠ, της περιοχής σου, αν και σε μένα σε δυο ΚΕΠ που τηλεφώνησα μου είπαν απο Δευτέρα και οτι υπάρχουν πολλά κουπόνια,αλλα καλού κακού περίμενε λίγο,με τα δικαιολογητικά οπως πολύ σωστά αναφέρει η Αννα, και θα σου χορηγήσουν την ετήσια καρτα, η οποία ισχύει δωρεάν για ολα τα Αατικά μέσα συγκοινωνίας, και εχεις εκπτωση 50% για τις υπεραστικές συγκοινωνίες καθώς και για τα πλοία....αυτά.... :smile-kiss: :smile-kiss:

Μιμικαμ σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση. .... αλλά να ρωτήσω κάτι άλλο....
Εγώ από ΚΕΠΑ δεν έχω περάσει, αφού όπου το ανέφερα μου είπαν ότι εκεί πάνε άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα ή γενικότερα εμφανή σοβαρά προβλήματα!!!!!
Εγώ που ευτυχώς (ως τώρα) δεν ανοίκω σε αυτή την κατηγορία... δεν δικαιούμαι έκπτωση σε ΜΜΜ ή φοροελαφρύνσεις ή οτιδήποτε άλλο???

Ξέρει κανείς να μας πει???

Ευχαριστώ
 #104083  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 28, 2014 8:52 am
Nora μου, δυστυχώς, χωρις την γνωμάτευση των ΚΕΠΑ, η οποία να αναφέρει ποσοστό αναπηρίας 67% και ανω, δεν δικαιούσαι τίποτα απ'αυτά που ζητας.....δεν πειράζει, νάσαι καλά εσυ και χάρισμά τους.....φιλάκια.... :smile-flower: :smile-flower:
 #104084  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 28, 2014 10:01 am
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω οτι μπορείς να ζητήσεις παραπεμπτικό απο το ταμείο σου και να ζητήσεις να περάσεις ΚΕΠΑ, να αιτηθείς μόνο φοροαπαλλαγές και οτι αλλο δικαιούσαι...πλήν του παραπληγικού επιδόματος,αυτό ίσχυε προ ΚΕΠΑ, δεν γνωρίζω αν εχει αλλαξει κάτι....αν ξερει κάποιος ας μας πεί.... :smile-flower:
 #104092  από nora tora
 Σάβ Ιουν 28, 2014 8:01 pm
Μιμικαμ έγραψε:Nora μου, δυστυχώς, χωρις την γνωμάτευση των ΚΕΠΑ, η οποία να αναφέρει ποσοστό αναπηρίας 67% και ανω, δεν δικαιούσαι τίποτα απ'αυτά που ζητας.....δεν πειράζει, νάσαι καλά εσυ και χάρισμά τους.....φιλάκια.... :smile-flower: :smile-flower:

Ναι ναι, σε ευχαριστώ πολύ Μιμικαμ!!!
Μακάρι να εξακολουθήσω να είμαι έτσι κι ας μη δικαιούμαι τπτ!!! Αλλά αν δικαιούμαι γιατί όχι???

Την Δευτέρα θα τηλ να ρωτήσω και θα ενημερώσω.... Σίγουρα θα θέλουν να μάθουν πολλά άτομα που βρίσκονται στην θέση μου!!!!

Χαιρετισμούς! !!! :-*