Και που λέτε,πάω προχθές στο Ηράκλειο για το καθιερωμένο μου ραντεβού.Να σημειώσω οτι τα τελευταία 2μιση χρόνια που είμαι στο gilenya,δν έχω κάνει καμία υποτροπή.Η κλινική μου εικόνα όπως διαπίστωσε και ο γιατρός είναι σχεδόν άριστη. Συζητώντας με τον γιατρό λοιπόν,μου αναφέρει ότι θα χρειαστεί να κανω μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα...τελευταία φορά έκανα τον Ιούλιο του 13...ρώτησα τον λόγο και πήρα μια απάντηση του στυλ ''για να ξέρουμε τι παίζει και να την συγκρίνουμε με την προηγούμενη''.Αντέδρασα λέγοντας οτι μου περνάει αδιάφορο αν είναι μικρότερες,μεγαλύτερες,περισσότερες οι εστίες,από την στιγμή που είμαι καλα και είμαι ικανοποιημένος απο το gilenya και που στην τελική δν έχω και άλλες επιλογές φαρμάκου.Πήρα απάντηση ''σκέψου ότι άλλοι γιατροί λένε να κάνουν οι ασθενείς μαγνητική κάθε 3 μήνες''
Μην τα πολυλογώ,μου έγραψε τις μαγνητικές και μου έκλεισε ραντεβού ακαριαία στο διαγνωστικό κέντρο που τυχαίνει να είναι δίπλα απο το ιατρείο...για να μην με ταλαιπωρεί προφανώς...402 ευρώ που δν καλύπτει το ταμείο..+ 16 ευρώ συμμετοχή στο σκιαγραφικό...τελικά αρνήθηκα να πληρώσω το νταβατζιλίκι και εξακολουθώ να είμαι καλα!
και σας ρωτάω,έχουν κάποιο νόημα οι μαγνητικές πέρα απο την διάγνωση?δλδ μπορει να δει κάτι ο γιατρός που θα μπορεί να με βοηθήσει ουσιαστικά? γτ δεν νομίζω να εχω διαφορετική πορεία αν κάνω μαγνητική κάθε βδομάδα.
-->Και επειδή με ενδιαφέρει η κλινική ΕΙΚΟΝΑ,τα 400 ευρώ θα τα φαω σε ρούχα (fuck yeah!)

και σας ρωτάω,έχουν κάποιο νόημα οι μαγνητικές πέρα απο την διάγνωση?δλδ μπορει να δει κάτι ο γιατρός που θα μπορεί να με βοηθήσει ουσιαστικά? γτ δεν νομίζω να εχω διαφορετική πορεία αν κάνω μαγνητική κάθε βδομάδα.
-->Και επειδή με ενδιαφέρει η κλινική ΕΙΚΟΝΑ,τα 400 ευρώ θα τα φαω σε ρούχα (fuck yeah!)
Ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητα των ανθρώπων να σε απογοητεύουν...