• μαγνητική

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103774  από mitsos
 Κυρ Ιουν 15, 2014 2:18 pm
Και που λέτε,πάω προχθές στο Ηράκλειο για το καθιερωμένο μου ραντεβού.Να σημειώσω οτι τα τελευταία 2μιση χρόνια που είμαι στο gilenya,δν έχω κάνει καμία υποτροπή.Η κλινική μου εικόνα όπως διαπίστωσε και ο γιατρός είναι σχεδόν άριστη. Συζητώντας με τον γιατρό λοιπόν,μου αναφέρει ότι θα χρειαστεί να κανω μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα...τελευταία φορά έκανα τον Ιούλιο του 13...ρώτησα τον λόγο και πήρα μια απάντηση του στυλ ''για να ξέρουμε τι παίζει και να την συγκρίνουμε με την προηγούμενη''.Αντέδρασα λέγοντας οτι μου περνάει αδιάφορο αν είναι μικρότερες,μεγαλύτερες,περισσότερες οι εστίες,από την στιγμή που είμαι καλα και είμαι ικανοποιημένος απο το gilenya και που στην τελική δν έχω και άλλες επιλογές φαρμάκου.Πήρα απάντηση ''σκέψου ότι άλλοι γιατροί λένε να κάνουν οι ασθενείς μαγνητική κάθε 3 μήνες'' :smile-wondering: Μην τα πολυλογώ,μου έγραψε τις μαγνητικές και μου έκλεισε ραντεβού ακαριαία στο διαγνωστικό κέντρο που τυχαίνει να είναι δίπλα απο το ιατρείο...για να μην με ταλαιπωρεί προφανώς...402 ευρώ που δν καλύπτει το ταμείο..+ 16 ευρώ συμμετοχή στο σκιαγραφικό...τελικά αρνήθηκα να πληρώσω το νταβατζιλίκι και εξακολουθώ να είμαι καλα! :smile-muscle:

και σας ρωτάω,έχουν κάποιο νόημα οι μαγνητικές πέρα απο την διάγνωση?δλδ μπορει να δει κάτι ο γιατρός που θα μπορεί να με βοηθήσει ουσιαστικά? γτ δεν νομίζω να εχω διαφορετική πορεία αν κάνω μαγνητική κάθε βδομάδα.
-->Και επειδή με ενδιαφέρει η κλινική ΕΙΚΟΝΑ,τα 400 ευρώ θα τα φαω σε ρούχα (fuck yeah!)
 #103775  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 15, 2014 2:43 pm
Γιατί δεν καλύπτει μαγνητικές το ταμείο;

ΥΓ. Οι μαγνητικές είναι φίλοι μας, έχουν ηχογραφηθεί μεγάλες επιτυχίες με ήχους μαγνητικού τομογράφου :character-beavisbutthead:
 #103778  από Ιωάννα
 Κυρ Ιουν 15, 2014 9:06 pm
Mitso επέτρεψέ μου να ξέρω κάτι πάνω σ αυτό.Η εταιρεία όπου ενοικιάζει τα ιατρεία στους γιατρούς είναι η ίδια που έχει κ τον μαγνήτη καθώς κ όοοολα τα υπόλοιπα εκεί που πήγες!Η πίεση για συνταγογράφηση διαφόρων εξετάσεων είναι μεγάλη.Ο νοών....νοείτο!
Όσον αφορά τη χρησιμότητα της εξέτασης στην περίπτωσή σου όμως ΔΕΝ είμαι σε θέση να τη γνωρίζω.
Φιλια!
 #103780  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Κυρ Ιουν 15, 2014 10:01 pm
ΚΑΙ ΜΑΜΩ .... ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ....
Η ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΕΣ.......ΜΟ....SORRY ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΑΞΙΔΑΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ....
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΛΕΩ ΟΙ ΗΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΠΩΣ ...ΑΛΛΑ..ΟΚ...ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΣΦΙΟΝΩΤΙΑΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.... ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ...ΜΑΜΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,,,,ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ...
 #103786  από nina1972
 Δευ Ιουν 16, 2014 10:32 am
Εγώ τώρα τι να πω;; μαγνητική θα κάνω και γω όταν έχει ραντεβού διαθέσιμο το Νοσοκομείο..... κατά τα άλλα είμαι καλά! ΟΚ και για να σοβαρευτούμε.....εμένα μου κάνει μαγνητικές κάθε 6 μήνες αφού δεν μπορεί να καταλήξει σε σαφή συμπεράσματα -έχω; δεν έχω; - πάντως δεν πληρώνω γιατί τις κάνω στο Νοσοκομείο....έχω κάνει κι άλλες σούπερ εξετάσεις που για να βγουν περιμένεις κανα τρίμηνο και όταν βγαίνουν και είναι αρνητικές δεν ξέρεις να χαρείς ή να στεναχωρεθείς......τες πα! όσα πάνε κι όσα έρθουν μάγκες! καλά κουράγια!