• ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #103556  από kostasp
 Τετ Ιουν 04, 2014 4:31 pm
Κώστας έγραψε:Κατά τ΄άλλα ξεσηκώθηκε το σύμπαν με την επερχόμενη αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Αν κάποιος κάνει καλά τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αξιολόγηση. Γιατί να ταλαιπωρεί τους πολίτες η ασχετοσύνη του κάθε δημοσίου υπαλλήλου που σε παίρνει στο λαιμό του! Πρέπει δηλαδή ο καθένας μας νάναι "ψιλιασμένος" ή νάχει σώνει και καλά νομικές γνώσεις για να μπορεί ν΄ αντεπεξέλθει;! Ο εκάστοτε δημόσιος υπάλληλος θα πρέπει πρωτίστως να δείχνει ευσυνειδησία και να φροντίζει να ενημερώνεται σχετικά με το αντικείμενό του, πριν αρχίσει να παίρνει αβίαστα ανθρώπους στο λαιμό του. Κώστα κάνε λίγη υπομονή να δεις τι θα σου απαντήσουν αν και μάλλον θα δικαιωθείς και μετά βλέπουμε μήπως με την Μαρίνα που έχουν νομική υποστήριξη μπορείς να κάνεις κάποια μήνυση για αμελή εκτέλεση καθηκόντων. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, πέρα από τις προφορικές απαντήσεις που όπως έχω ξαναπεί είναι σα να μην δώθηκαν ποτέ!
Δεν με πηρε τηλεφωνο μα μου εχει δωσει το τηλεφωνο του γραφειου της. Θα την παρω αυριο το πρωι τηλεφωνο :smile-crying: :smile-sweating:
 #103562  από kostasp
 Τετ Ιουν 04, 2014 11:30 pm
Θελω να διευκρινησω κατι για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.Ειπα αυριο θα κανω τηλεφωνο στα κεντρικα στην κοπελα που μιλησα σημερα αν μου επιβεβεωσει αυτο που μου ειπε σημερα και πιστευω και εγω, το επομενο βημα ειναι να παω στο τεβε της καλιθεας για να απαιτησω ττο νομιμο δικαιωμα μου απο εκει και περα θα πιεσω την κοπελια που μου ειπε τις βλακειες τις με εντολη απο τα κεντρικα και βαση της νομοθεσιας μας να ξεκινησει η διαδικασια καταθεσης των αναδρομικων. Δεν μπορω να ξεκινησω αγωγες ετσι επειδη μια υπαλληλος δεν εκανε σωστα τη δουλεια της . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ομαδα αλληλεγγυης αλλα πρεπει πρωτα να εξαντλησω τα δικα μου μεσα και αν δεν αποδωσουν αυτα τοτε ....... Αλλα πρωτα ο δικος μου τροπος . Που εδω και 30 χρονια δεν με εχει προδωσει αν ειναι να γινει τωρα οκ τι να κανουμε συμβαινουν αυτα
 #103563  από elena
 Τετ Ιουν 04, 2014 11:55 pm
καλησπέρα σας!

σχετικά με τον ΟΑΕΕ ,αν χρειαστεί να πας στην Καλλιθέα ,που το θεωρώ δεδομένο γιατί από το τηλέφωνο δεν θα βγάλεις άκρη ,άσε που δεν το σηκώνουν κιόλας,έχω να σου δώσω κάποια ονόματα να μιλήσεις μαζί τους.
Η μία είναι στο τμήμα συντάξεων (στριμμένη)αλλά αν είσαι ήρεμος θα κάνεις δουλειά.
Εννοώ δεν θα πας με τσαμπουκά.
Επίσης ο διευθυντής εκεί είναι πολύ καλός ,αν θελήσεις να του μιλήσεις θα σε ακούσει και θα κάνει ότι μπορεί.
Ακόμα στον όροφο για τις συντάξεις είναι στην αρχή μια κυρία ηλικιωμένη (με κάποιο πρόβλημα αναπηρίας και η ίδια) η οποία είναι πολλά χρόνια στον ΟΑΕΕ ,είναι τσακάλι στην δουλειά της ,γνωρίζει πολλά πράγματα και θα σε κατατοπίσει νομίζω.

Αύριο το πρωί θα σου στείλω με μήνυμα ονόματα και τηλέφωνα ,αλλά θα σου συνιστούσα να πας ο ίδιος προσωπικά από εκεί και να μιλήσεις μαζί τους.
Βέβαια ελπίζω να λέμε για το ίδιο τμήμα του ΟΑΕΕ στην Ελευθερίου Βενιζέλου 288 και Ευριπίδου.

καλό βράδυ.
 #103567  από kostasp
 Πέμ Ιουν 05, 2014 8:30 am
elena έγραψε:καλησπέρα σας!

σχετικά με τον ΟΑΕΕ ,αν χρειαστεί να πας στην Καλλιθέα ,που το θεωρώ δεδομένο γιατί από το τηλέφωνο δεν θα βγάλεις άκρη ,άσε που δεν το σηκώνουν κιόλας,έχω να σου δώσω κάποια ονόματα να μιλήσεις μαζί τους.
Η μία είναι στο τμήμα συντάξεων (στριμμένη)αλλά αν είσαι ήρεμος θα κάνεις δουλειά.
Εννοώ δεν θα πας με τσαμπουκά.
Επίσης ο διευθυντής εκεί είναι πολύ καλός ,αν θελήσεις να του μιλήσεις θα σε ακούσει και θα κάνει ότι μπορεί.
Ακόμα στον όροφο για τις συντάξεις είναι στην αρχή μια κυρία ηλικιωμένη (με κάποιο πρόβλημα αναπηρίας και η ίδια) η οποία είναι πολλά χρόνια στον ΟΑΕΕ ,είναι τσακάλι στην δουλειά της ,γνωρίζει πολλά πράγματα και θα σε κατατοπίσει νομίζω.

Αύριο το πρωί θα σου στείλω με μήνυμα ονόματα και τηλέφωνα ,αλλά θα σου συνιστούσα να πας ο ίδιος προσωπικά από εκεί και να μιλήσεις μαζί τους.
Βέβαια ελπίζω να λέμε για το ίδιο τμήμα του ΟΑΕΕ στην Ελευθερίου Βενιζέλου 288 και Ευριπίδου.

καλό βράδυ.
Ελενα σε ευχαριστω πολυ και περιμενω το πμ. Η εταιρεια μου ηταν διπλα στο παλιο τεβε στον αγιο Δημητριο πριν παει ελευθεριου βενιζελου και ναι δυστηχως η στριμενη μου ειπε αυτες τις μαλακιες οσον αφορα την γυναικα με την αναπηρια ηταν και πελατης μας . Σιγουρα δεν θα παω με τσαμπουκα αλλα αυτο θελω να καταλαβουν καποιοι οι οποιοι αμεσως ομολογω ενδιαφερθηκαν για το προβλημα που διμηουργηθηκε αλλα πρεπει να εξαντλησω καποια πραγματα και αν αυτη η κυρια συνεχισει στο δικο της στυλ <κακο του κεφαλιου της αν λεει βλακειες στον κοσμο η βαριεται να κανει την δουλεια της> τοτε υπαρχουν και αλλοι που θα την συνεφερουν. Αλλα πρωτα θελω να κανω μια ηπια προσεγγιση διοτι ολα ειναι δικαιωματικα με το μερος μου αν μπορεσω να παρω αυτο που θελω ακομα και να περιμενω 3 με 4 μηνες παραπανω θα το κανω διοτι η αλλη περιπτωση < νομικα> σιγουρα θα φαει πολλυ περισσοτερο χρονο . Γι αυτο θα παω εκει
 #103568  από kostasp
 Πέμ Ιουν 05, 2014 8:35 am
Προς ενημερωση σας πηρα την υπαλληλο στα κεντρικα και ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ :smile-bigsmile: :smile-rofl:
Εγω αυτο ηθελα και οδηγιες του τεβε ειναι μαζι μου τωρα παω με αλλον αερα στην κυρια αυτη
 #103569  από kostasp
 Πέμ Ιουν 05, 2014 8:58 am
kostasp έγραψε:Προς ενημερωση σας πηρα την υπαλληλο στα κεντρικα και ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ :smile-bigsmile: :smile-rofl:
Εγω αυτο ηθελα και οδηγιες του τεβε ειναι μαζι μου τωρα παω με αλλον αερα στην κυρια αυτη
Η οποια λειπει με αδεια διοτι κουραστηκε πολλυ φαινεται και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΑΜΑΤΑ οποτε θα παω την αλλη εβδομαδα θα μου πουν ποτε θα γυρισει να την επισκεφτω :smile-clapping:
 #103575  από LL--MM
 Πέμ Ιουν 05, 2014 12:17 pm
kostasp έγραψε:Σιγουρα δεν θα παω με τσαμπουκα :techie-error: Ασφαλώς, διότι δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου βγάλουν μετά...

αλλα αυτο θελω να καταλαβουν καποιοι οι οποιοι αμεσως ομολογω ενδιαφερθηκαν για το προβλημα που διμηουργηθηκε
Η αλληλεγγύη είναι το πολυτιμότερο που μας μένει αφού δεν έχουμε ισχύ και είναι ΠΑΝΤΑ απαραίτητη: :romance-grouphug: Δυστυχώς, ο τσαμπουκάς δεν είναι φάρμακο κατά της έλλειψης ισχύος. :naughty: :smile-worried:

αλλα πρεπει να εξαντλησω καποια πραγματα και αν αυτη η κυρια συνεχισει στο δικο της στυλ <κακο του κεφαλιου της αν λεει βλακειες στον κοσμο η βαριεται να κανει την δουλεια της> τοτε υπαρχουν και αλλοι που θα την συνεφερουν. :smile-clapping:
Aκριβώς, φίλε, άστο στους άλλους, αφού υπάρχουν... Το να λέει η στριμμένη βλακείες στον κόσμο είναι αυθαιρεσία (έτσι λένε τον τσαμπουκά όταν τον χρησιμοποιεί η αρχή) άσε λοιπόν την ίδια την αρχή να το κανονίσει (σα μεγάλη που είναι, "ενδοϋπηρεσιακά", που λέμε) κι ας μην ξοδευόμαστε σε τσαμπουκάδες εμείς, δε μας παίρνει, διότι μετά την ιστορία αυτήν πάλι μπροστά σου θα τη βρείς αυτήναν κι ακόμα πιο στριμμένη... :doh:

Αλλα πρωτα θελω να κανω μια ηπια προσεγγιση διοτι ολα ειναι δικαιωματικα με το μερος μου αν μπορεσω να παρω αυτο που θελω ακομα και να περιμενω 3 με 4 μηνες παραπανω θα το κανω διοτι η αλλη περιπτωση < νομικα> σιγουρα θα φαει πολλυ περισσοτερο χρονο.
Και, ιδίως, χιλιάρικα έχεις να πετάξεις για να πας εκεί;;; :royalty-pharaoh: Εκτός του ότι άν "δε βρείς το δικαιό σου" από τους ίδιους που πρέπει να το εφαρμόσουν, σε κάθε βήμα πια θα μουλαρώνουν περισσότερο και θα σέρνουν τα πόδια τους όσο γίνεται

Αλλά κι αυτή η ήπια προσέγγιση είναι χρήσιμη ΚΑΙ για όσους πάνε στον ΟΑΕΕ Καλλιθέας μετά από σένα: Σε περίπτωση που δε μάθει το μάθημά της η στριμμένη τώρα, να ξέρουν πια που να πάνε στα κεντρικά για αποτελεσματικότερη βοήθεια :smile-rock:
Κώστας έγραψε:Κατά τ΄άλλα ξεσηκώθηκε το σύμπαν με την επερχόμενη αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.... Ο εκάστοτε δημόσιος υπάλληλος θα πρέπει πρωτίστως να δείχνει ευσυνειδησία και να φροντίζει να ενημερώνεται σχετικά με το αντικείμενό του, πριν αρχίσει να παίρνει αβίαστα ανθρώπους στο λαιμό του. Kι ο άλλος Κώστας έχει δίκιο: "Θα πρέπει" Tο κακό είναι πως αυτή είναι η μόνιμη απειλή: οι πιο ευσυνείδητοι είναι που πάσχουν γενικώς και τρώνε μόμπινγκ κι ετσι δικαιώνονται ακόμα λιγότερο οι διοικούμενοι πολίτες...

Κώστα κάνε λίγη υπομονή να δεις τι θα σου απαντήσουν αν και μάλλον θα δικαιωθείς και μετά βλέπουμε μήπως με την Μαρίνα που έχουν νομική υποστήριξη μπορείς να κάνεις κάποια μήνυση για αμελή εκτέλεση καθηκόντων.
Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, πως η καλύτερη (οικονομικότερη, γαρ) νομική υποστήρηξη είναι εκείνη που ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ τα δικαστήρια... :confusion-shrug: Kαι που φυσικά, δεν επιβαρύνει κι άχρηστα τους δικαστές :royalty-pharaoh:
Γι αυτο θα παω εκει Καλό κουράγιο!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #103733  από kostasp
 Πέμ Ιουν 12, 2014 10:18 pm
Λοιπον εχουμε και λεμε πηγα τεταρτη στο τεβε και τελικα αυτα τα πραγματα μονο στην Ελλαδα γινοντε ενω μου ειχε πει αυτη την μαλακια η ταδε υπαλληλος και πηγα στα κεντρικα συναντησα και μιλησα με ανθρωπους και ημουν ετοιμος πια γνωριζωντας τους νομους για την περιπτωση μου παω την βρισκω αυτην και μου λεει τωρα ποιος εχει το φακελο σας . και που ξερω εγω της λεω . Τοτε δεστε την αποφαση σχετικα με το επιδομα σας ποτε το παιρνετε. Παω να μαθω την αποφαση λοιπον σε αλλο γραφειο κοιταει ο τυπος με τον αριθμο ΑΜΚΑ μου και ακουω δευτερη μαλακια εσεις δεν δικαιουστε επιδομα παιρνετε συνταξη γηρατος για αυτο δεν βλεπω αποφαση για το εξωιδρυματικο . :smile-envy:
Η ασχετοσυνη τους στο επακρο ,του εξηγω οτι λεει μαλακιες με ευγενικο τροπο και μου λεει πρεπει να μας ενημερωσει σχετικα με τον φακελο σας τι γινεται η κοπελα στις συνταξεις. Αντε να παμε και στις συνταξεις και το αποτελεσμα Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ . Εφυγα τους σιχαθηκα οποτε τα παρω τουλαχιστον ξεκινησε ο ελεγχος του φακελου μου ποτε θα τελειωσει; δεν ξερω καποια στιγμη τι να πω