• ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΥΓΕΙΑΣ"

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103654  από VASILIS
 Τρί Ιουν 10, 2014 7:14 am
Καλημέρα σε όλους τους συνοδοιπόρους εδώ μέσα.
Μετά και τον χθεσινό "ανασχηματισμό", φεύγει ο.... ακραίος, και έρχεται ο πιο ακραίος.
Αδέλφια, άλλο κακό να μη μας βρει.
Η "κλίκα" που μέχρι και χθές έσφαζε τα άτομα με αναπηρία ενισχύθηκε από τον νέο αρχηγό και ούτε ψύλλος στον κόρφο μας.
Να θυμήσω την ιδεολογία του νέου υπουργού, που βάση της οποίας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ΟΛΟΙ εμείς δεν πρέπει να υπάρχουμε.
Περαστικά μας.
 #103655  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 10, 2014 7:58 am
Καλημερα . Εχεις δικιο . Ετσι κι αλλιως , ο ''νεος'' υπουργος , προερχεται απο την ιδια ''μητρα'' με τον Αδωνι . Ετσι κι αλλιως, εδω και πολλαααααα χρονια , σε ολες τις κυβερνησεις ...υπηρχε ενας '' Αδωνις'' . Ας μη ξεχναμε , ομως, οτι ο καθε υπουργος , δεν κανει τιποτα αλλο παρα να εφαρμοζει την εκαστοτε κυβερνητικη πολιτικη . Απλως, οταν τοποθετουν εναν ''Αδωνι'' σε καποιο ποστο , ο κοσμος εκτονωνεται βριζοντας το συγκεκριμενο προσωπο , ξεχνωντας τον ΒΑΣΙΚΟ υπευθυνο . Καποτε , υπουργος εργασιας ηταν ο ''αξεχαστος'' Γιαννοπουλος . Που....και εδερνε . Περασαν φρικτους νομους τοτε . Ο Γιαννοπουλος ...εφυγε...Η πολιτικη του υποργειου εργασιας , αλλαξε προς το καλυτερο ? Οχι βεβαια ....Φυσικα , τοποθετωντας εναν ΦΑΣΙΣΤΑ στο υπουργειο υγειας , η κυβερνηση , μας βγαζει κοροϊδευτικα τη γλωσσα . Σε ολους .Κυριως , σε ανθρωπους σαν εμας , που εχουμε αυξημενες αναγκες .Αυτα πιστευω εγω . Αυτα θα συνεχιζονται , οσο εμεις δεν αποφασιζουμε να παρουμε την τυχη μας στα χερια μας . Οσο εμεις , δεν κανουμε την ''υπερβαση'' .Οσο εμεις , επιτρεπουμε να μας κοροϊδευουν . Οσο εμεις, θεωρουμε αυτονοητη την θεση της χωρας μας μεσα στο λακο των φιδιων , την Ευρωπαϊκη Ενωση .........Καλημεραααααααααα...........
 #103657  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 10, 2014 9:16 am
Ο πρώην γενικός Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας ΕΠΕΝ :smile-puke: , θα φροντίζει πλέον την υγεία μας!! :smile-envy:
Φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα.
Άννα μου έχεις δίκιο :smile-clapping:
Ο Πάνος σε ένα από τα αγγέλματά του μας έγραψε: Εικόνα
 #103676  από sofia13
 Τρί Ιουν 10, 2014 11:18 pm
[quote="Κωνσταντίνα"]Ο πρώην γενικός Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας ΕΠΕΝ :smile-puke: , θα φροντίζει πλέον την υγεία μας!! :smile-envy:
Φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα.
Άννα μου έχεις δίκιο :smile-clapping:
Ο Πάνος σε ένα από τα αγγέλματά του μας έγραψε: Εικόνα[/quote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #103684  από nina1972
 Τετ Ιουν 11, 2014 10:50 am
Δεν ξέρω αν μπορώ να σχολιάσω.....είμαι πολύ θυμωμένη που από το κακό πάμε στο χειρότερο. Μετά το "μπουμπούκο" το ...."ΧΑΟΣ"! Να δούμε τι μας φυλάνε για μετά....αλλά όπως πολλές φορές έχω πει - είμαστε άξιοι της μοίρας μας, όταν σαν λαός, δίνουμε ποσοστά διψήφιου νούμερου σε κόμματα όπως η ΧΑ .....