• Σας προσκαλώ για την άποψη σας

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #103619  από Steleanfloros
 Σάβ Ιουν 07, 2014 11:58 pm
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Δεν ξέρω πως να αρχίσω

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βρίσκομαι στο νοσοκομείο της πόλης μου και εγχύσουν μέσα μου σακούλες με κορτιζόνη.Σήμερα ρώτησα τον γιατρό να μου απαντήσει γιατί αισθάνομαι αυτά τα μουδιάσματα στο σώμα μου και γιατί υπάρχει ένα μόνιμο βουητό στα αυτιά μου. Μου απάντησε ότι ίσως ο οργανισμός σου να το γυρίσει σε σκλήρηνση.Το μεσημέρι που γίνεται το συμβούλιο και ήρθαν όλοι οι γιατροί από πάνω μου ο διευθυντής μου είπε ότι μπορεί και να έχω ρευματοειδής αρθρίτιδα.Είμαι μπερδεμένος πολύ.Περίεργες σκέψεις περνούν από το μυαλό μου. Ελπίζω να υπάρχουν και άλλοι στην ''ίδια σελίδα με εμένα'' η γνώμη τους θα βοηθούσε πολυ.
Προς στιγμής χαιρετώ.

Ειλικρινά θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα όποιος καταθέσει τη γνώμη του ή άποψη του ,αν έχει παρόμοια εμπειρία,για το τι μου συμβαίνει
 #103630  από Dhm
 Κυρ Ιουν 08, 2014 3:30 pm
Αρχικά καλό κουράγιο...Πες μας λίγα περισσότερα για το πως νιώθεις.Γιατί μπήκες στο νοσοκομείο?
 #103637  από sofia
 Δευ Ιουν 09, 2014 11:06 am
Πρώτα πρώτα θα κάνεις λίγη υπομονή!
Λογικό είναι, βέβαια, να είσαι μπερδεμένος και αναστατωμένος όταν το πρωί σου λένε "μπορεί να είναι σκλήρυνση" και το μεσημέρι "μπορεί να είναι ρευματοειδής αρθρίτιδα". Τι θα πει "μπορεί";
Κάνουν εικασίες, και μάλιστα σου τις ανακοινώνουν, σε φορτώνουν με κορτιζόνη, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις;
Μαγνητική έγινε;
Παρακέντηση έγινε;
Σε είδε Νευρολόγος, τι ακριβώς συμβαίνει;
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και γράψε μας δύο λόγια για την κατάστασή σου.
Εμείς είμαστε όλοι εδώ, να σε ακούσουμε, να σε συμβουλεύσουμε και εν τέλει να σε στηρίξουμε.
 #103642  από Steleanfloros
 Δευ Ιουν 09, 2014 4:01 pm
Καλησπέρα ξανά

Είμα 25 ετών
Όλα ξεκίνησαν με ένα είδος βουητού στα αυτιά μου. Σαν να ακούω τρισδιάστατα το κάθε θόρυβο τριγύρω. Πήγα κατευθείαν για εξετάσεις.Οταν τελείωσα μου είπε ό γιατρός ότι δεν έχω τίποτα. Στο δρόμο για το σπίτι άρχιζα να αισθάνομαι μουδιασμένα τα πόδια μου. Κάτι μοναδικό δεν το είχα ξαναζήσει. Την επόμενη μέρα έκανα εισαγωγή για να δω τι έχω απο τότε είμαι μέσα και έχω περάσει μια πλειάδα εξετάσεων.Σοφία και εγώ δεν ξερω που πατάω και που βρίσκομαι.Οι γιατροί έρχονται και φευγουν χωρίς να πουν κουβέντα.Έχω εξεταστεί απο νευρολόγο σε ειδικές ασκήσεις για τα ποδια και τα χέρια,ο οποίος δεν βλέπει κάτι ή τουλάχιστον έτσι λέει. Εγώ πάλι δεν μπορω να σύρω τα πόδια μου
Η μαγνητική μιλάει για εστίες στον αυχενα και στον εγκεφαλο.
Η παρακέντηση δεν βγηκε ακομα!Αυτη περιμενω και έυχομαι να είναι αρνητικη.
Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι ότι τα ποδια μου είναι σαν να κουβαλάει επιπλέον 50 κιλά το καθένα.

Ρωτάω τον γιατρό δεν υπάρχει περιπτωση να είναι κάτι άλλο έκτος απο σκληρησνση διότι απο μικρός έχω αιματολογικη διαταραχή(αναιμία)και ήταν αρνητικός.Ο αιματοκρίτης μου είναι στο 29!Απο χθες αρχίζω και διαβαζω συνεχως το σάιτ.Ψαχνω συνεχως για πληροφοριες μιας και οι γιατροί είναι σαν σφηκες εδω πέρα.Ευτυχως στην πτερυγα μας έχουμε δωρεαν ιντερνετ
 #103652  από Dhm
 Δευ Ιουν 09, 2014 9:40 pm
Όπως και να λέγεται αυτό που έχεις, να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία! Εμείς εδώ είμαστε για ό,τι θελήσεις να μάθεις! :)