• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #103414  από περιστερι
 Σάβ Μάιος 31, 2014 8:52 pm
Φίλε Χρίστο76 εγώ θα εξαντλήσω όλες τις εναλλακτικές και μετά θα πάμε για ανοσοκατασταλτικά. Γιατί θεωρώ ότι βελτιώνουν αυτούς που δεν τα έχουν ανάγκη. Και πιστεψέ με υπάρχουν πολλοί δρόμοι μέχρι εκεί.(αρκεί να μην είναι γρήγορη γιατί μετά δεν μας σώζει τίποτε).
ΥΓ δεν αμφιβάλλω τουλάχιστον για το ήθος και την επιστημονική κατάρτιση των γιατρών (εχω πολυ φιλικές σχέσεις και με παρέπεμψαν για θεραπεία λεγοντάς μου : Ακουσε και μας τους κλινικούς γιατρούς) ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
 #103417  από litsa
 Σάβ Μάιος 31, 2014 10:25 pm
εάν ήξερα για τα συμπληρώματα πριν την δεύτερη υποτροπή τότε ίσως να μην ξεκινούσα ποτέ το ρεμπίφ44...

λέω εγώ τώρα και ονειρεύομαι!! πως θα ήμουν αλλιώς .... :smile-flower: και πως θα κατάφερνα εγώ η μικρούλα να νικήσω μία ανίατη ασθένεια κτλ κτλ

αλλά... τα όνειρα πεθαίνουν τελευταία όπως και η ελπίδα.. :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-heart: :smile-sun:
 #106308  από mango
 Κυρ Σεπ 21, 2014 11:32 am
Δήμητρα περασα κι εγω οπτικη νευριτιδα το Γενάρη του 13. Μονο ενα σύμπτωμα και οξύτατο. Απώλεια όρασης αριστερού οφθαλμού. Εμένα δε μου σύστησε κανείς αγωγη. Εναμιση χρόνο μετα δεν εχω καμια υποτροπή κι εκοψα απ το Μάη κ τα συμπληρώματα,τα οποία ομως σκεφτομαι να ξαναπάρω. Η διαφορά μας είναι στο ότι οι εστίες μου στον εγκέφαλο είναι πάνω από 10 κ τις εχω εδω κ 10 χρόνια. Στον αυχενα κ στο θώρακα καθαρη mri. Πρόκειται για διαλείπουσα μάλλον. Να σαι καλα. Κ γεννηθηκα το 77 κοντα σε εσενα...