• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #100629  από DIMITRA1976
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:03 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΓΩΓΗ (ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ- REBIF) Ή ΟΧΙ.
ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2014 ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΘΗΚΕ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ. Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙ (2 Ή 3 ΕΣΤΙΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ (2 Ή 3 ΕΣΤΙΕΣ). ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΘΗΚΕ ΣΚΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟ REBIF. ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 7, 5 ΚΑΙ 3 ΕΤΩΝ, ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!!!
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Ή ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
 #100631  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:18 am
:smile-hi: Γεια σου Δημητρα ! Δυστυχως , στην επιλογη των φαρμακων , ειμαστε ΜΟΝΟΙ !!!! Προσωπικα , δεν θα μπορουσα ποτέ να σου πω , τι να κανεις . Ενα σου λεω , μονο ....Ψαξε....ρωτα....ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ !!!! Να σου πει , ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΤΑ ΥΠΕΡ και ΤΑ ΚΑΤΑ της φαρμακευτικης αγωγης .Ενημερωσου , σκεψου και αποφασισε !!!!!!!!!!!!!!!! Φιλακια στα παιδακια σου :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-flower:
 #100638  από greekinholland
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:45 am
Καλημέρα Δήμητρα, βλέπω μια εικόνα περίπου σαν τη δικιά μου Νοέμβριος 2013, παράλυση απο τη μέση και κάτω, οπτική νευρίτιδα όλα αυτα μετά απο πυρετό 40 C , εισαγωγή στο νοσοκομείο όλες οι εξετάσεις διάγνωση ΠΣ . Ο γιατρός με ένα επεισόδιο μου λεει είναι μεμονωμένο γεγονός, στο μήνα δεύτερο επεισόδιο με μικρό υπόλειμα οπότε μου πρότεινε να αρχίσουμε άμεσα rebif. Πάλι εξετάσεις και πολύ πολύ κουβέντα με το γιατρό μου για τα υπερ και τα κατά αυτής της "θεραπείας", γιατι δεν είναι καθόλου εύκολη ιστορία πίστεψέ με και τελικά αποφάσισα να ξεκινήσω . Οπως είπε και η Αννα κανεις απ αυτό το φόρουμ δε μπορεί να σου πει ναι ή όχι, είναι δικιά μας απόφαση και επιλογή. Μίλα με το γιατρό σου, διάβασε το φόρουμ έχει αρκετές πληροφορίες, πήγενε στο γιατρό σου προετοιμασμένη με γραπτές ερωτήσεις και απαίτησε απαντήσεις πρίν πάρεις την απόφασή σου. Καλή τύχη σε ότι και αν διαλέξεις. :smile-wink: :smile-wink:
 #100639  από DIMITRA1976
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:52 am
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΓΩΓΗ?
 #100641  από DIMITRA1976
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:54 am
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ!!
 #100644  από greekinholland
 Τρί Μαρ 11, 2014 12:06 pm
Απ όσο μου εξήγησε ο νευρολόγος μου εδώ, το πρωτόκολλο που εφαρμόζουν είναι: Aγωγή ξεκινάνε ή με δεύτερο επεισόδιο ή νεα ευρήματα στη μαγνητική οπότε κάναμε και δεύτερη μαγνητική μετά το δεύτερο επεισόδιο ή οποία ήταν η ίδια με την πρώτη αλλά λόγω του νεου επεισοδίου μου πρότεινε να ξεκινήσω το rebif , όπως και έκανα
 #103401  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Σάβ Μάιος 31, 2014 1:21 pm
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΤΗ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟ 2006...ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΔΕΞΙΑ ,ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΠΟΔΙ ΧΕΡΙ, ΜΟΥΔΙΣΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ,ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΣΕ ΩΡΛ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ.... ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ, Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ...Σ Κ Π..ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ...
ANYWAY... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.........ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ... ΕΙΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 2014 ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ... ΣΤΕΛΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΟΗΘΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΜΟΥ... ΩΣΤΟΣΟ.... ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...Η ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ Η ΒΕΝΙΑ Η ΚΩΣΤΑΔΗΜΑ.... ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΤΑ ΔΩ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ... Η ΠΙΣΤΗ.... Η ΑΓΑΠΗ.... ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ... ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΕΣΚΑΣΕ... ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑ.... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΦΑΚΙΑ ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ...ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ....ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ..ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,,,ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΑΚΑΔΕΣ...ΜΑ ΚΑΤΙ ΛΙΑΚΑΔΕΣ....ΑΣΤΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΕΣΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ....ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΑΛΛΑ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.... ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ.... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΣΚΠ....ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ....ΦΕΥΓΕΙ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

ΑΥΤΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΑ...ΟΠΩΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΜΟΥ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ...ΕΛΕΟΣ...ΑΛΛΛΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ......

ΑΝΤΕ....ΝΤΥΣΟΥ...ΛΕΜΕ...ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ PC...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΛΕΜΕ.....