• τοσο δυσκολο??????

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #103373  από μαμακα
 Παρ Μάιος 30, 2014 10:55 pm
καλησπερα σας!!!!ελπιζω ολοι να ειστε πολυ πολυ καλα!!!!!!!θα ηθελα να περιγραψω λιγο την κατασταση μου και για να μιλησω σε καποιον αλλα και για να παρω συμβουλες!!!!!δεν ειμαι διαγνωσμενη αλλα περναω μεγαλο γολγοθα τους τελευταιους 5 μηνες!!!!!ειναι κανεις εδω? :smile-sweating: :smile-sweating:
 #103376  από μαμακα
 Παρ Μάιος 30, 2014 11:53 pm
:smile-clapping: ευχαριστω για την απαντηση!!!συγνωμη για την μεγαλη αφηγηση!πριν 7 μηνες γεννησα ενα κοριτσακι υπεροχο!!!καπου στις 60 μερες μετα την γεννα ενω ολα κυλουσαν τελεια αρχισα να νιωθω μια απιστευτη εξαντληση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πηγα στο κεντρο υγειας μου ειπαν ειναι υπερκοπωση η ψυχοσωματικο και με εδιωξαν με μια καλη γενικη αιματος στα χερια!καθησα 2 μερες ξαπλα ολα καλα!μετα απο αυτο καθε 15 μερες ενιωθα για δυο μερες απιστευτη καταβολη!!!!μετα εφευγε!!!!!!!κανω μετακομιση με το μωρο ψωφισα!!ενα βραδυ εκει που κοιμαμαι ποναει πολυ το ματι αλλαζω πλευρο κοιμαμαι και ξυπναω το πρωι με σουβλιες στο ματι πηγα στον παθολογο μου λεει ψυξη!5 μερες μετα εφυγε ετσι μονο του!ολα καλα για 10 μερες!οπου ξαφνικα αρχιζουν και με πονανε κοκκαλα μυς τενοντες ματι γονατα μεση,ελαφρη μουδιασμα στα χειλη και στην μια πλευρα του προσωπου,βελονιες χερια ποδια και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ παω στο κατ εξετασεις αιματος τελειες φωναζουν νευρολογο με εξεταζει μου λεει τιποτα νευρολογικο οφθαλμιατρος μαλλον ψυξη και λιγη μυωπια και μιαωχρη κηλιδα στα πλαισια του φυσιολογικου!παω σε ρευματολογο οπου μου εδωσε εναν πληρη ρευματικο ελενχο ολα καλα!!!!!τωρα ειμαι καλα κανω τα παντα αλλα δεν υπαρχει σημειο που να μην ποναω και ειδικα οι τενοντες!κανουν τριγμο συνεχεια!!!!σημερα πηγα σε εναν νευρολογο του ικα με εξεταση μια γρηγορη και μου λεει μπα δεν ειναι νευρολογικο!!!!τι με συμβουλευετε?πως γινετε να ποναω τοσο?ειμαι 25 εφυγε η εξαντληση και μειναν οι πονοι! :smile-sweating: :smile-sweating:
 #103377  από μαμακα
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:02 am
νιωθω σαν να εχω παντου τενοντιτιδες παντου!!!α και κατι αλλο οταν εννοω απιστευτη εξαντληση ηταν σαν να εχω 40 πυρετο ενω δεν ειχα!ο ρευματολογος χωρις καμια διαγνωση μου ειπε αντιφλεγμονωδη για ενα μηνα και βλεπουμε....ρευματολογικο η νευρολογικο?? :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking:
 #103378  από Dhm
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:02 am
Δεν μοιάζουν με συμπτώματα σκπ κατά την ταπεινή μου γνώμη. Παρ'όλα αυτά δεν χάνεις κάτι να ζητήσεις από έναν νευρολόγο να σου γράψει μαγνητικές.

Υ.γ. Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! :smile-heart:
 #103379  από μαμακα
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:11 am
καποιες φορες λεω θα ποναω για παντα χωρις να μαθω το γιατι...μονο να μαθω τι εχω θελω και να βοηθηθω!οι ανθρωποι μου μου λενε αστο θα περασει αλλα 5 μηνες τωρα κατι μου λεει το σωμα μου και πρεπει να το ακουσω!!!!!σε ευχαριστω πολυ ειναι υπεροχο το πλασματακι μου!!!! :smile-flower:
 #103380  από petros
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:13 am
Καλησπερα και να σου ζησει το μωρακι.
Κοιτα αφου οι αιματολογικες σου ηταν οκ, αποκλειεται καποια αναιμια πχ.
Τωρα για αυτο που λες για τον νευρολογο που σε εξετασε στο γρηγορο, υποθετω μιλαει καθαρα εμπειρικα. Κανονικα πρεπει να σου γραψει καποια μαγνητικη για να ειναι σιγουρος.
Η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα δεν γνωριζω η η παθηση αυτη να κανει πονο στα κοκαλα.
Μπορει να εχεις ινομυαλγια που ειναι εντελως διαφορετικη παθηση. κοιτα το λιγο στο ιντερνετ.
Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις. Οπως εφυγε η κουραση, μπορει να φυγει και ο πονος.
Μην προδικαζεις τιποτα. Θελει λιγο ψαξιμο αλλα θα βρεθει η ακρη....
 #103381  από litsa
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:15 am
να σου ζήσει η κοράκλα σου!
πάρε και καμιά πολυβιταμινούλα... κανένα βασιλικό πολτό .... καλό κάνουν...
αυτή την εξάντληση την είχα όταν γέννησα το γιο μου πριν 25 χρόνια (πότε πέρασαν?? :smile-thinking: ) και πριν 21 χρόνια τον δεύτερο μου γιο...

οι πόνοι ήρθαν πολύυυυυ αργότερα πριν 9 χρόνια περίπου...

κατ' εμέ είναι σημάδι της κόπωσης του οργανισμού... κατά καιρούς έπαιρνα πολυβιταμίνες... όλα καλά.. όταν όμως πέρασα απανωτά σοκ και προβλήματα, μάλλον δεν πολυέδωσα σημασία σε μένα και να την η φιλενάδα η σκπ...

γνώμη μου, πρωτού μπείς σε διαδικασίες να πάρεις συμπληρώματα... έτσι και αλλιώς τα χρειάζεσαι...

και κυρίως μην άγχεσαι!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: απόλαυσε τα όμορφα πράγματα της ζωής σου!

α!! και κυρίως δεν βάζω με τον νου ότι είναι σκπ... δεν είμαι ντόκτορας και ούτε σε ξέρω προσωπικά...
απλά λέω τι μπορούμε να γλυτώσουμε ...
 #103382  από μαμακα
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:22 am
μια μαγνητικη εγκεφαλου και αυχενα θα ηταν σωστη κινηση και η διαγνωση απο εναν καλο νευρολογο?πριν 3 χρονια ειχα παθει καταθλιψη απομειναρια απο τα ασχημα παιδικα μου χρονια και νομιζα οτι ηταν το χειροτερο που μπορουσε να μου συμβει!!!!! :naughty: το χειροτερο ειναι οτι ολη την ωρα σκεφτομαι τον πονο και δεν παιζω με το μωρο μου το φροντιζω μηχανικα και δεν ζω τις στιγμες μας...
 #103383  από μαμακα
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:25 am
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: