• ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ MS

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #103002  από Νικολέττα
 Τετ Μάιος 21, 2014 6:15 pm
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Ξέρω πως έχω πολύ καιρό να επικοινωνήσω αλλά ελπίζω να μην κρατάτε κακία..... Έχω μια ερώτηση... Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, έχω κάνει 2 λιποθυμικά επεισόδια χωρίς απώλεια συνειδήσεως.... Σήμερα λοιπόν που αποφάσισα να συμβουλευτώ γιατρό, κατέλειξα σε καρδιολόγο, ο οποίος μου έβαλε holter ρυθμού, γιατί θέλει να δει για τυχόν εμπλοκή της ΠΣ στο αυτόνομο νευρικό σύστημα!!!!! Έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται????
 #103234  από effie_m
 Δευ Μάιος 26, 2014 5:01 pm
Νικολέττα γεια σου,

ναι το έχω ξανακούσει, όχι οτι μου έχει προσωπικά συμβεί.

Ο γιατρός δε σου εξήγησε τον λόγο που χρειάζεσαι το μηχάνημα; Συνήθως χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις αρρυθμιών του καρδιακού παλμού.

Μη τρομάζεις με αυτό! Είναι κάτι σύνηθες και στην πλειοψηφία τους ακίνδυνες απλά επειδή έκανες τα 2 λιποθυμικά επεισόδια γι αυτό ίσως σου έδωσε το μηχάνημα για 24η παρακολούθηση.

Κάνε την παρακολούθηση και συζητησέ το μαζί του!

:happy-cheerleadersmileygirl:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος effie_m την Δευ Μάιος 26, 2014 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #103247  από Νικολέττα
 Δευ Μάιος 26, 2014 8:36 pm
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.....
Ο καρδιολόγος μου είπε πως είναι υποτασική συνδρομή με επεισόδια κολπικής ταχυκαρδίας, και μου έδωσε αγωγη....
Ο νευρολόγος μου, βέβαια, μου ζήτησε να επαναλάβουμε την διαδικασία του holter άμεσα....
Τι να πω, έχω αρχίσει να ανησυχώ είναι η αλήθεια!!!
 #103248  από Dhm
 Δευ Μάιος 26, 2014 8:43 pm
Και δηλαδή έχει σχέση με την σκπ?
 #103254  από Νικολέττα
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:00 pm
Θα μπορούσε..... Πριν λίγο που μίλησα με έναν φίλο ακτινολόγο, μου είπε πως είναι η νέα "τάση", είναι δύσκολο να το δουν στις μαγνητικές αλλά όχι ακατόρθωτο. Τι να σου πω, κι εγώ τώρα το μαθαίνω....
 #103255  από Dhm
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:02 pm
Έχεις έντονες ταχυκαρδίες?
 #103256  από Νικολέττα
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:07 pm
Είναι σπάνιες οι φορές που το καταλαβαίνω... το holter όμως έδειξε 126 σφύξεις την ώρα του ύπνου!!!! Και μόνο μία φορά έπεσε κάτω από τις 88, όπου έκανε κανονική βουτιά στους 46. Ο νευρολόγος μου πάντως μου φαίνεται πολύ ανήσυχος...
 #103257  από Dhm
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:12 pm
Ενημέρωνέ μας αν μπορείς και θέλεις!
Εγώ έχω παρατηρήσει να έχω έντονες ταχυκαρδίες(ενώ πάντα κοιμόμουν πλάγια,τώρα δυσκολεύομαι). Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πιο πολλοί οι χτύποι ή πιο έντονοι... :smile-thinking:
 #103259  από Dhm
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:36 pm
Νικολέττα έγραψε:Ευχαρίστως, μόλις έχω νεότερα θα σας πω!
καλή :smile-muscle: δύναμη σε όλους μας
:smile-flower: :smile-heart: :happy-cheerleadersmileygirl: