Ας πω κ γω την γνωμη μου και την ιστορια μου με την σχεση μου (πρωτα απο ολα ειμαι μεθυσμενος τωρα
) Λοιπον ημουν 1,7 μηνες με μια κοπελα η κοπελα διπολυκη μια καλα μιαχαλια. Μαγαπουσε οπως λεει χωριζαμε συχνα 2 φορες π χωρισαμε για συνολο 4 μηνεσ πηγε με αλλον (καλη φαση) κ μετα γυρναγε στα σιγουρα με μειωνε συνεχεα με προσβαλε μ ετριζε τα δοντια για το τι ζωη θελω να ζησω κ οτι καθομαι κδν βγαινω αλλα φοβμουν να πω την αληθειακ δν με βοηθγε ψυχικα στην χενφα ηταν διπλα μ αλλα μονο εκει της εφταιγαν τα παντα ζηλευε τα αλλα ζευγαρια γτ εχουν αμαξι η βγαινουν κτλπ . >Της προσφερα μεσα στο πιτι τα παντα δν βγηκα μαζι της μονο σε κατι παρκακια κ ημουν διπλα τη οποτε δν ενιωθε καλα ξυγι8ικα σωστα . δν λεω τσακονομ0υν γκρινιαζα κτλπ το αποτελεσμα με χωρισε γτ δν εχουμε μελλον οπως λεει αλλα μαγαπαει ε μν το ξεχναμε
εχει θεμα με το πεος μ γτ δν σηκωνεται καλα ενιωθε ανασφαλεια κ γενικα την ενοχλουσαν τα παντα εγω δν μιλαγα γτ την αγαπουσα κ πως ηταν ? Φερθηκε πουστικα κ γω ειμαι ο Μ@Λ@Κ@Σ π στεναχωριεται κ αυτη χεστηκεεεεεεεεεεε . θα μπορουσα να πω κ αλλα , αλλα τωρα π τα ηπια δν λειτουργω