• ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΑΞ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103134  από krevasils
 Σάβ Μάιος 24, 2014 7:32 pm
ΠΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΑΞ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ...ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ
 #103135  από Dhm
 Σάβ Μάιος 24, 2014 7:36 pm
krevasils έγραψε:ΠΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΑΞ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ...ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ
Εγώ τώρα τελευταία ζορίζομαι αρκετά, ενώ δεν είχα μέχρι τώρα θέμα στην βάδιση:/
 #103137  από adrCy
 Σάβ Μάιος 24, 2014 9:13 pm
1 km χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κ άλλα 2-3 km σαν μεθυσμένος.. Περα δώθε :smile-rofl: αλλά αμα είναι αργά το βράδυ με δυσκολεύει κ το 1 km κάποτε..
Αν είμαι πολύ ξεκούραστος βγάζω κ 2km άνετα
 #103139  από Dhm
 Σάβ Μάιος 24, 2014 9:16 pm
Πως την καταλαβαίνεις την κούραση(το πέρα δώθε)? Εγώ άλλες φορές,νιώθω ότι κουτσαίνω λίγο και άλλες απλώς δεν με βαστάνε τα πόδια μου και θέλω οπωσδήποτε να κάτσω!
 #103142  από adrCy
 Σάβ Μάιος 24, 2014 10:03 pm
Dhm έγραψε:Πως την καταλαβαίνεις την κούραση(το πέρα δώθε)? Εγώ άλλες φορές,νιώθω ότι κουτσαίνω λίγο και άλλες απλώς δεν με βαστάνε τα πόδια μου και θέλω οπωσδήποτε να κάτσω!
ναι με το περα δωθε κυριως. για να πω οτι δε με βαστάνε τα πόδια πρέπει να κάνω πολύ περπάτημα ή/και τρέξιμο. δηλαδή μετά από παρα πολυ κούραση.. επίσης δε μπορώ να πω οτι κουτσαίνω, ίσως καμιά φορά να σκοντάψω αλλα ως εκεί

Δε ξερω αν βοηθάει αυτο, αλλα τουλάχιστον 6 στις 7 ημερες της βδομάδας διανύω απόσταση το λιγότερο 1km είτε με τα πόδια είτε με ποδήλατο, αλλά προσέχω πολύ και τη διατροφή μου, τα κιλά μου και παίρνω και συμπληρώματα
 #103143  από Dhm
 Σάβ Μάιος 24, 2014 10:08 pm
adrCy έγραψε:
Dhm έγραψε:Πως την καταλαβαίνεις την κούραση(το πέρα δώθε)? Εγώ άλλες φορές,νιώθω ότι κουτσαίνω λίγο και άλλες απλώς δεν με βαστάνε τα πόδια μου και θέλω οπωσδήποτε να κάτσω!
ναι με το περα δωθε κυριως. για να πω οτι δε με βαστάνε τα πόδια πρέπει να κάνω πολύ περπάτημα ή/και τρέξιμο. δηλαδή μετά από παρα πολυ κούραση.. επίσης δε μπορώ να πω οτι κουτσαίνω, ίσως καμιά φορά να σκοντάψω αλλα ως εκεί

Δε ξερω αν βοηθάει αυτο, αλλα τουλάχιστον 6 στις 7 ημερες της βδομάδας διανύω απόσταση το λιγότερο 1km είτε με τα πόδια είτε με ποδήλατο, αλλά προσέχω πολύ και τη διατροφή μου, τα κιλά μου και παίρνω και συμπληρώματα
Εε μάλλον το γεγονός ότι εγώ αποφεύγω να περπατάω πολύ γιατί φοβάμαι ότι θα κουραστώ,μπορεί και να μην βοηθάει..ποιος ξέρει..
 #103145  από adrCy
 Σάβ Μάιος 24, 2014 10:21 pm
Dhm έγραψε: Εε μάλλον το γεγονός ότι εγώ αποφεύγω να περπατάω πολύ γιατί φοβάμαι ότι θα κουραστώ,μπορεί και να μην βοηθάει..ποιος ξέρει..
Ίσως.. η ψυχολογία παιζει αρκετό ρόλο θα έλεγα.. εχω πεισμώσει να μην αφησω τη ΣκΠ να με κάνει ότι θέλει αλλά να την κάνω εγώ οτι θέλω (οσο γινεται φυσικα :lol: ) και αυτό νομίζω ειναι καλή κινητήριος δύναμη.
 #103146  από Dhm
 Σάβ Μάιος 24, 2014 10:22 pm
adrCy έγραψε:
Dhm έγραψε: Εε μάλλον το γεγονός ότι εγώ αποφεύγω να περπατάω πολύ γιατί φοβάμαι ότι θα κουραστώ,μπορεί και να μην βοηθάει..ποιος ξέρει..
Ίσως.. η ψυχολογία παιζει αρκετό ρόλο θα έλεγα.. εχω πεισμώσει να μην αφησω τη ΣκΠ να με κάνει ότι θέλει αλλά να την κάνω εγώ οτι θέλω (οσο γινεται φυσικα :lol: ) και αυτό νομίζω ειναι καλή κινητήριος δύναμη.
Ναι είναι πολύ! Δύσκολο αλλά απαραίτητο! ;)