• a fora

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10247  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 19, 2009 5:35 pm
Καλησπέρα.
Το μόνο που έκανα μόνο το καλοκαίρι έκανα την ένεση στο μοιρό (στο μπούτι) για να μην φαίνονται οι κοκκινίλες με τα κοντομάνικα (σορτς δεν φοράω) και με ρωτάνε συνέχεια τη έχω. Στη θάλασσα δεν με ένοιαζε γιατί είμασταν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.
 #10285  από ΡΕΝΑ
 Τρί Οκτ 20, 2009 12:40 pm
Εγώ κάνω την Αvonex αλλά όχι μόνη μου ο άντρας μου!!! με τις παρενέργειες έχω συμφιλίώθει γιατί με τον καιρό μειώθηκαν αλλά βρε παιδιά δεν αντέχω την διαδικασία του τρυπήματος με πιάνουν κάτι απίστευτα νεύρα.....μέχρι και τον άντρα μου θέλω να κοπανήσω ειδικά αν με πονέσει....είναι φυσιολογικό????? :o
 #10287  από Εύη Ξ
 Τρί Οκτ 20, 2009 12:46 pm
Είναι φυσιολογικό. Μην τρομάζεις.
Θα το συνηθήσεις με τον καιρό και θα τα ελατώσεις απο μόνη σου τα νεύρα.Θα μπορέσεις να τα κοντρολάρης. Εγώ έκανα ιντερφερόνι 10 χρόνια σου μιλάω εκ πείρας.
 #10289  από ΡΕΝΑ
 Τρί Οκτ 20, 2009 12:53 pm
να΄σαι καλά βρε Ευάκι μου!!! μου δίνεις κουράγιο...να σκεφτείς ότι εγώ την κάνω μόνο 1χρόνο και κάτι μήνες..... :oops:
 #10291  από elena
 Τρί Οκτ 20, 2009 12:55 pm
και εγώ avonex έκανα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ,για τρία χρόνια...και εμένα επίσης ο σύζυγός μου μου την έκανε....τώρα ...μην σου πω ότι τον έχω κοπανήσει κιόλας :D :D
αλλά αν διάβασες το ευχάριστο είναι ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα γίνεται ανά 15νθήμερο ή ανά μήνα!!!διάβασε στις θεραπείες -συνταγές...
 #10292  από ΡΕΝΑ
 Τρί Οκτ 20, 2009 12:58 pm
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ????? ΠΩΠΩΩΩΩ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!! μου έφτιαξες την μέρα.... :lol: :lol: :lol: