• ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #102807  από Dhm
 Παρ Μάιος 16, 2014 12:05 am
Σκέψου πως θα είναι και η ζωή σου με μια αγωγή.Αν θα αλλάξει κάτι(που λογικά θα αλλάξει) Δεν θέλω να σε επηρρεάσω αλλά εγώ θα έλεγα να αφήσεις την ζωή σου όπως είναι! :smile-tongueout: Προσωπικά νομίζω πως αν δεν ήμουν τόσο μικρή,δεν θα έκανα κάποια θεραπεία...απλώς είναι μεγάλο ρίσκο λόγω της ηλικίας μου..
 #102813  από marian77
 Παρ Μάιος 16, 2014 11:14 am
Κώστα γερά...η επιλογή είναι δική σου εαν θα κάνεις αγωγή ή όχι...η αδελφή μου 14 χρόνια στο αβονεξ...έχει βαρεθεί τη ζωή της....σε σημείο που τελευταίες 2 φορές δεν έκανε όυτε πήγε να της τις συνταγογραφήσουν, και δανείστηκε απο μένα....και όταν της έβαλα χέρι μου είπε: "σε δεκα χρόνια και συ τα ίδια θα βιώνεις....." :smile-thinking:

Φιλιά Κωστα :smile-flower: :smile-flower:
 #102831  από Dhm
 Παρ Μάιος 16, 2014 4:17 pm
2 αδέρφια ασθενείς? :/
 #102853  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μάιος 16, 2014 10:19 pm
Dhm έγραψε:2 αδέρφια ασθενείς? :/
Και μεις δύο αδερφές συμπάσχουσες είμαστε!! :(
Γνωρίζω δύο ακόμα περιπτώσεις, φίλες μου :shock:
Και πατέρα με γιο :smile-crying:
Και μητέρες με κόρη :smile-sweating:
Παρ' όλα αυτά δεν είναι κληρονομικό(λένε), απλά έχουν οι συγγενείς μας μεγαλύτερο κίνδυνο από τον υπόλοιπο πληθυσμό.
 #102855  από Dhm
 Παρ Μάιος 16, 2014 10:28 pm
Έχω κι εγώ αδερφούλα. Ελπίζω να μην πάθει ποτέ τίποτα! :(
 #102856  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μάιος 16, 2014 10:38 pm
Dhm έγραψε:Έχω κι εγώ αδερφούλα. Ελπίζω να μην πάθει ποτέ τίποτα! :(
Όχι κοριτσάκι μου, βγάλτο από το μυαλό σου.
Μετάνοιωσα που απάντησα στην ερώτησή σου πριν, επειδή δεν αποτελεί πληροφορία που μπορεί να αξιολογηθεί στατιστικά, παρά μόνον ως ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ στον γενικό πληθυσμό.
Ξέχασέ το επειδή είναι μια άχρηστη πληροφορία :smile-nod:
 #102857  από Dhm
 Παρ Μάιος 16, 2014 10:49 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
Dhm έγραψε:Έχω κι εγώ αδερφούλα. Ελπίζω να μην πάθει ποτέ τίποτα! :(
Όχι κοριτσάκι μου, βγάλτο από το μυαλό σου.
Μετάνοιωσα που απάντησα στην ερώτησή σου πριν, επειδή δεν αποτελεί πληροφορία που μπορεί να αξιολογηθεί στατιστικά, παρά μόνον ως ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ στον γενικό πληθυσμό.
Ξέχασέ το επειδή είναι μια άχρηστη πληροφορία :smile-nod:
Μην ανησυχείς Κωνσταντίνα μου! Έχω διαβάσει και ''ποσοστά'' και ξέρω αν χτύπα ξύλο της συμβεί κάτι θα είναι ένα εντελώς άσχετο συμβάν. Απλώς π.χ. πριν λίγο καιρό είχε κάποια μουδιάσματα στην πλάτη και θορηβήθηκε(χωρίς λόγο ευτυχώς!)