• Άσχημος ύπνος , άσχημη μέρα ;; Ή κάτι άλλο ;;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #102617  από Dhm
 Κυρ Μάιος 11, 2014 8:08 pm
Εγώ έχω παρατηρήσει, χωρίς να είμαι βεβαια σίγουρη, πως όταν κοιμάμαι πολλές ώρες, το πρωί ή και όλη την μέρα δεν είμαι πολύ καλά από θέμα μουδιασμάτων και συνεπώς και διάθεσης.
Πάντως πιστεύω πως όσο σκεφτόμαστε ''τι μου συμβαίνει?γιατί αισθάνομαι έτσι?'' είναι χειρότερο. Πρέπει όσο δύσκολο κι αν είναι να αγνοούμε κάποια πράγματα και να ζούμε! ;)
 #102716  από eleni POL
 Τετ Μάιος 14, 2014 1:03 pm
Δικηο έχεις !Κι εγώ την Κυριακή αν παρακοιμηθώ ,είμαι άρρωστη,ακριβώς σαν να εχω ίωση,πόνοι στις αρθρώσεις ,ακόμα και στους μύες!
Στο σώμα αρέσει το πρόγραμμα ,σίγουρα!

Βρήκα πολύ ενδιαφέρον ενα άρθρο εδώ.

Κατά την προσωπική μου άποψη όσες εναλλακτικές – συμπληρωματικές θεραπείες και αν ακολουθήσει κανείς, αν δεν τηρήσει κάποιες βασικές αρχές όπως η σωστή διατροφή, η θετική σκέψη, η σωματική άσκηση – σωστή στάση του σώματος και η συνειδητότητα με την μορφή αντίληψης του τι συμβαίνει στην ψυχοσυναισθηματική ανθρώπινη σφαίρα, τότε τα αποτελέσματα των θεραπειών αυτών θα είναι βραχυπρόθεσμα και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα

Read more: http://enallaktikidrasi.com/2014/04/i-s ... z31gNas78M
 #102719  από Dhm
 Τετ Μάιος 14, 2014 2:21 pm
Είμαι το νούμερο 3!! (όχι δεν χαίρομαι γιαυτό...)