• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10254  από αλεξανδρος1
 Δευ Οκτ 19, 2009 6:42 pm
Άντε πάλι θα σε φτιάξω. Ανακάλυψα μεζεδοπωλείο με κρητική κουζίνα για την επόμενη συνάντηση αφου δεν θέλεις να πάμε σε σκυλάδικο.
 #10257  από litsa
 Δευ Οκτ 19, 2009 8:14 pm
που να πρωτοαπαντήσω!!!!!!????????

εμ έχουμε και διάβασμα και δουλειές?? εσείς πως τα προλαβαίνετε????????????

έλενα σου είπα ότι θα αριστεύσεις στο τέλος?
σε κάθε κεφ. έχει και πηγές για περαιτέρω μελέτη και προτείνουν βιβλία .. από αυτά μπορείς να πάρεις κάποια και επίσης ρώτα στο φόρουμ θα σου πούνε...

αόρατε .. άστα να πάνε.. είδες οργάνωση.. (ακόμα το διευθυνσιολόγιο κάθεται .. και η ιστοσελίδα που φτιάχνω από ...πέρυσι με περιμένει για να πω το οκ )

ε! μια που θα έρθω στην πρωτεύουσα ας φτιάξω το πρόγραμμα που θα έχω... π.χ λέω να πάω στον μπακαλόγατο με τον φιλιππίδη...
θα δω και φίλους, θα πάω και στον ντοκτορ μου και στο εαπ, και βλέπουμε ..
αλλά και μια συνάντηση καλό είναι να ανακοινωθεί σιγά -σιγά για να μαζευτούμε... άσχημα δηλ. περάσαμε την πρωτη φορά!??
εξάλλου ο γιωργάκης μας κάνει και ..αυστηρή δίαιτα... (εκτός από τα ανέκδοτα που θα μας πει!) αλλά για εκείνη την μέρα θα την αφήσουμε στην άκρη...
σας είπα ότι αρχισα και εγώ ???
έχασα 3 κιλά και κάτι και συνεχίζω .. μέχρι τα 12 που έβαλα μέσα σε ένα χρόνο από το άγχος μου?
και βέβαια να γνωρίσουμε και τα νέα μέλη της σκπ..
 #10263  από vivi_gia
 Δευ Οκτ 19, 2009 9:50 pm
gia sas! :D den exo arxisei tin metakomisi psaxno gia spiti akoma.... euxaristo gia tis euxes peri kouragiou tha xreiastei :) lete gia sinantisi divasa? kali fasi.
I adelfi mou malon mpenei mas vlepei 8-) kai vgainei. Afise topo se mena malon :roll:
 #10264  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 19, 2009 9:54 pm
Καλησπέρα και απο εμένα.
Αν και είμαι καινούργια το περιβάλλον που έχετε φτιάξει είναι πολύ φιλικό και ζεστό συγχαρητήρια.
(γιατί αλλού παρεξηγούνταν πολύ εύκολα χωρις λόγο).(μέχρι και βρισιές)(απαράδεκτο σε ανθρώπους που δεν ξέρεις)

Για συνάντηση δηλώνω και εγώ συμμετοχή.
 #10267  από elena
 Δευ Οκτ 19, 2009 11:04 pm
καλησπέρα σας!!!!ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! :D :D :D

απλά ήθελα να πω ότι το καφενείο μας,είναι νοητά ο τόπος συνάντησης ...γεμάτος από τις δικές μας καθημερινές ιστορίες ,τρόπος έκφρασης,επικοινωνίας....
καλώς ορίσατε λοιπόν όλα τα καινούρια μέλη!!!!
και δεν μας βρίσκεται και στα καλύτερά μας....φανταστήτε τι γίνεται με λίγα λόγια!!!!

καληνύχτα και καλό ξημέρωμα
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #10270  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 19, 2009 11:22 pm
Καληνύχτα!
Πέρασε ευχάριστα η μέρα.
Γιατί αυτόν τον καιρό έχω υποτροπή και είμαι σπίτι όλη μέρα και δεν περνάνε οι μέρες και οι νύχτες εύκολα.
Και πάλι καληνύχτα ,είστε ευχάριστη παρέα.
 #10271  από litsa
 Δευ Οκτ 19, 2009 11:59 pm
eyxaristoume!!!!
o καθένας από εμάς και όλοι μαζί βάζουμε το λιθαράκι μας για να εχουμε αυτό το αποτέλεσμα!!

;) ;)
περαστικούλια!!!
 #10272  από mary_d_ath
 Τρί Οκτ 20, 2009 12:30 am
Εύη Ξ, περαστικά σου και καλωσήρθες!!

Παιδιά, είμαι κατενθουσιασμένη!! Πολύ μου άρεσε η βόλτα αυτή!!
Πήγαμε Κηφισιά και μιλήσαμε για ποδόσφαιρο (τα λίγα που ξέρω δηλαδή, γιατί δεν είμαι και φαν), για τραγουδιστές και για πολλά άλλα επίκαιρα!! Μόνο που μου φυγε η γλώσσα... 3 ολόκληρες ώρες μιλούσαμε και το πιο ωραίο είναι ότι του μάθαινα και πράγματα για τις απορίες που είχε, γιατί είχε και πάρα πολλές!!
Το πρώτο μισάωρο με τάραξε στις ερωτήσεις και το θέμα συζήτησης ήταν η προηγούμενη κοπέλα που θα πήγαινε να γεννήσει, πρέπει να την "αγαπά" πάρα πολύ αφού μιλούσε για εκείνη και ήταν έτοιμος να δακρύσει. Τον έχουν προετοιμάσει και για το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ποτέ εκείνη, αλλά δεν του το θύμισα γιατί δεν ήθελα να του "καταστρέψω" τον όμορφο κόσμο του.
Αυτά εν ολίγοις, ό, τι άγχος είχα μην τον χάσω, μην σηκωθεί και φύγει κ.τ.λ ήταν χαζό αφού είναι πολύ ήσυχος και συνειδητοποιημένος.
Όλα πήγαν καλά ευτυχώς και το σπουδαιότερο είναι ότι "έδωσα" πράγματα, τώρα πια αισθάνομαι μία ολοκληρωμένη οντότητα! Την Τετάρτη πάλι σε νέες περιπέτειες!!
Καλό βράδυ σε όλους/όλες!!
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 2901