Διάβαζα μηνύματα μιας και έλειψα λίγο..Με αρκετά χαμογέλασα που ήταν τόσο αισιόδοξα!
Εγώ αντίθετα είμαι στη φάση που παίρνω τον ψυχολογικό κατήφορο,αλλά επειδή έχω χιλιοπεράσει αυτήν τη φάση,κρατώ την ψυχραιμία μου,θα περάσει.
Και εκεί που έλεγα ΟΚ,το παλεύω,άλλωστε οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι τόσες που σε βοηθούν να ξεχνιέσαι,ήρθε στην επιφάνεια διογκωμένη σαν όρκα
μια ανασφάλεια που δημιουργήθηκε παρέα με τη σκλήρυνση!
.....Να,.........
χαμηλή αυτοεκτίμηση
....Τώρα θα μου πείτε και γιατί αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες του φόρουμ?
Αναφέρομαι στη γυναικεία αυτοπεποίθηση......
.Το έχετε νιώσει και εσείς? Εντάξει,δεν μπορώ να πω οτι είχα ποτέ τρελή αυτοπεποίθηση,μα απλώς δε με ενδιέφερε! Τώρα αισθάνομαι οτι δεν έχω το δικαίωμα να δείχνω τολμηρή,επειδή πώς γίνεται όταν περπατάς τρικλίζοντας!?!?
Και μόνο που βλέπω μια κοπέλα με την υγεία της.........
Θα ήθελα οι γυναίκες του φόρουμ να μου μιλήσουν γι αυτό......είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι? Το έχετε νιώσει?
Σκέφτομαι όμως ότι είσαι ένα μικρό κορίτσι,που έχεις τόσα ταλέντα,τόση μόρφωση,τόση δροσιά ,τόσα χρόνια μπροστά σου για να κάνεις πράγματα που ονειρεύεσαι ,που είναι πολύ κρίμα να αναλώνεις τον χρόνο σου ,σε τέτοιες σκέψεις!!!
Η αυτοεκτίμηση και κατά προέκταση αυτοπεποίθηση είναι πράγματα που τα αποκτάς <χτίζοντας>σιγά-σιγά την προσωπικότητά σου...το εγώ σου...
μπορεί να λείπουν ακόμα κομμάτια,αλλά να είσαι σίγουρη ότι όταν ολοκληρωθεί το <παζλ>
θα είσαι μια ισχυρή προσωπικότητα που θα δίνει μόνο λάμψη!!!
και θελκτική θα είσαι προς τον σύντροφό σου ,γιατί δεν θα έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τα άλλα κορίτσια...
δεν το έχω νοιώσει ποτέ,(την ανασφάλεια)αν και πολύ μεγαλύτερη από εσένα ...αλλά ίσως φταίει ότι είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου...ελπίζω να καταλαβαίνεις....
βέβαια πρέπει να ομολογήσω (για να γελάσουμε)ότι δεν μπορώ να μιμηθώ την πετρούλα...και αυτό το σπάσιμο που κάνει
προχώρα μπροστά ...ψηλά το κεφάλι....και θα σαρώσεις...να σκέφτεσαι ότι αξίζεις πολλά!!!