• Vouli watch

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #102489  από Still
 Τρί Μάιος 06, 2014 11:53 am
Παιδιά καλημέρα και καλή δύναμη :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle:

Ελπίζω να μην με κράξει ο admin, αλλά βρήκα αυτό το site: vouliwatch.gr
Είναι ένας ανοιχτός διάλογος ανάμεσα στους βουλευτές κ σ εμάς.
Υπήρχαν και άλλα κανάλια επικοινωνίας αλλά φαίνεται πως εδώ δεν μπορούν να μην απαντήσουν διότι οι ερωτήσεις γίνονται δημόσια, και οι ίδιοι κρίνονται απο το ενδιαφέρον και τις απαντήσουν.

Τεσπα, θεώρησα ότι είναι ένα καλό βήμα για να ρωτήσω τον κ.Βρούτση, γιατί δεν συμπεριέλαβε την ΣΚΠ στις 43 παθήσεις και πότε σκοπεύει να το κάνει.

Θα σας ενημερώσω για την απάντησή του.

Όχι ότι έχω αυταπάτες ή νομίζω πως το πρόβλημα θα λυθεί, αλλά προσπαθώ να πιαστώ απ οτιδήποτε :smile-thinking:

:smile-flower: :smile-star: :smile-flower: :smile-star:
 #102490  από LL--MM
 Τρί Μάιος 06, 2014 12:09 pm
Aυτός θα κρυφτεί πίσω από τους επιστήμονες της Ελληνικής νευρολογικής εταιρίας, κι αυτοί πίσω από αυτόν, ότι "δεν είναι η εποχή για τέτοια, αφού η Πολιτεία το αποφάσισε". Από τον Άννα στον Καϊάφα, δηλαδή. Απίθανο να σκοπεύει να κάνει κάτι, ιδίως τώρα που θα "γινόμαστε όλοι καλά".

Τώρα όμως που'χουμε κι εκλογές, πάτε και ζητάτε σε όποιο βουλευτή γνωρίζετε όλοι... είναι σα να πετάμε το ένα μπουκάλι με μήνυμα μετά το άλλο στον ωκαιανό... :confusion-shrug:
 #102492  από costas1968
 Τρί Μάιος 06, 2014 3:19 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΑ.ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.
ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (ΑΝΕΡΓΙΑ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ).
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΩΡΑ
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΩ!!!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....
 #102510  από petros
 Τετ Μάιος 07, 2014 1:09 pm
Αν ειχε το παιδι του η καποιος δικος του ανθρωπος ΣΚΠ θα σου ελεγα εγω αν θα την εβαζε η οχι στις 43.
 #102568  από passenger69
 Πέμ Μάιος 08, 2014 8:42 pm
petros έγραψε:Αν ειχε το παιδι του η καποιος δικος του ανθρωπος ΣΚΠ θα σου ελεγα εγω αν θα την εβαζε η οχι στις 43.
Σωστος φιλε μου