• 43 παθησεις που δεν θα ξαναπερνουν απο ελεγχο στα κεπα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #102384  από Κώστας
 Πέμ Μάιος 01, 2014 2:31 pm
Γιατί ζούμε στην πανέμορφη Ελλάδα!!!!!!!
κάτι είχε δει ο Σεφέρης κι΄έγραψε
"όπου κι΄ αν κοιτάξω, η Ελλάδα με πληγώνει"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Παρ Μάιος 02, 2014 7:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #102395  από VASILIS
 Παρ Μάιος 02, 2014 12:59 pm
tinajazz έγραψε:καλησπερα!!! νεο μελος και εγω εδω, κ μαμα παιδιου με ειδικες αναγκες με αναπηρια πανω απο 80%... αν υπαρχει καποιος εδω να ανταλαξουμε αποψεις, ενω περασαμε απο επιτροπη τον μαρτιο του 2014 και πηραμε απαντηση τον απριλιο του 2014, μας εδωσαν μονο 5 χρονια ενω εχει ψηφιστει νομος τον οκτωβρη του 2013 για της 43 παθησεις επ αοριστον (ανηκουμε σε μια απο αυτες...)

δεν πανε καλα... ειναι αδικο για το παιδι μου αυτο... εκανα αιτηση ως προς αλλαγη του χρονου αλλα πρεπει να περιμενω παλι δυο μηνες... ετσι μου ειπανε... ταλαιπωρια στην ταλαιπρωρια...

και απελπισια συναμα... δεν μπορω να καταλαβω οταν υπαρχει ενας νομος γιατι δεν τηρειτε...

:smile-angry:
Κώστας έγραψε:Γιατί ζούμε στην πανέμοσφη Ελλάδα!!!!!!!
κάτι είχε δει ο Σεφέρης κι΄έγραψε
"όπου κι΄ αν κοιτάξω, η Ελλάδα με πληγώνει"
Τίνα καλησπέρα, καλό μήνα, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα, και θα συμπληρώσω λέγοντας:
Πρώτα απ' όλα, ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχει όλη η ταλαιπωρία, όλο το χαρτοβασίλειο, όλη η αναμονή, γιατί πολύ απλά μας έχουν ΟΛΟΥΣ φακελωμένους.
Διαδικασίες που μπορούν πραγματικά να τελειώσουν σε λίγα λεπτά, εδώ χρειάζονται μήνες.
Κατά τα άλλα, οι υπηρεσίες είναι εξοπλισμένες με μηχανογράφηση!
Μόνο που το στυλό και το χαρτί πάνε σύννεφο και πάλι.
Δεύτερον, στην χώρα μας ΠΟΙΟΙ νόμοι εφαρμόζονται;
Τρίτον, αναρωτήθηκες αν οι επιτροπές και οι γραφιάδες έχουν ανοιξει και διαβάσει το όποιο νόμο τους στέλνει η υπηρεσία τους;
Σου εύχομαι ολόψυχα να ξεμπλέξεις όσο γίνεται πιο γρήγορα.