• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10203  από αλεξανδρος1
 Σάβ Οκτ 17, 2009 6:14 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Έλενα μέσα για την βραδινή έξοδο όποτε θέλετε. Μην ανυσηχείς για το πώς θα μιλάμε θα μας μάθει η Mary την νοηματική και θα την βρούμε την άκρη. Στάθη τι έγινε βρέ όλα καλά; Να σε ακούμε που και που ε;
Το ρίξατε έξω χτές ε; Θα σας φτιάξω που τα πίνατε και δεν με σκεφτήκατε και για τιμωρία απόψε δεν θα ρίξω ένα χορό για σας.
Γιώργο χαίρομαι για τα νέα σου και ελπίζω η επόμενη μαγνητική να είναι ακόμα καλύτερη απο αυτήν. Άντε να πάρεις και καμία χαρά γιατί η ομάδα σου φέτος θα σε κεράσει πίκρα.
Αύριο θα έχει αναλυτική παρουσίαση της αποψινής βραδιάς και εαν σας αρέσει κανονίζουμε να πάμε.
 #10205  από mary_d_ath
 Σάβ Οκτ 17, 2009 8:06 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες!!
Σήμερα θα πας Αλέξανδρε στους Θεοδωρίδου/Μακρόπουλο; Καλά να περάσετε!!
Παρεμπιπτόντως, τους είχε καλεσμένους σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη ο oasis fm και είπαν ότι κάθε βράδυ κάνουν διαφορετικό πρόγραμμα αναλόγως τα κέφια τους!!
Τη δεύτερη φορά που θα ξαναπάω για να συγκρίνω θα δω αν ισχύει!!
Σήμερα μάλλον θα πάμε Κουρκούλη, Ηλιάδη και Μαρτάκη!!
Ίσως είναι το τελευταίο "χαλαρό" Σάββατό μου και λέω να το "κάψω" λίγο!! :lol: :lol:
Έστρωσα και χαλιά, μου φυγε η μέση, τα μισά βέβαια, τ' άλλα μισά ή αύριο ή το άλλο Σαββατοκύριακο!!
Αυτά...
Ελπίζω να 'στε όλοι/όλες καλά και να διασκεδάζετε!!
Καλό βράδυ σε όλους/όλες!!
 #10212  από BISTONAS
 Σάβ Οκτ 17, 2009 11:42 pm
[youtube]c0JiJ3b3G58[/youtube]

εσεις που ειστε αποψε :?:
ποτακι δεν εχει :?:
 #10213  από kirk
 Σάβ Οκτ 17, 2009 11:50 pm
Τα γνωστά για μένα και ό,τι θέλουν τα παιδιά....
 #10214  από elena
 Κυρ Οκτ 18, 2009 1:11 am
Νωρίς το διαλύσατε σήμερα... :D βλέπω έχουμε και τραγούδι από τον bistona!!!
παιδιά βλέπετε τις "πύλες του ανεξήγητου"?το παρακολουθώ ανελλιπώς...έχει ενδιαφέρον σήμερα..

καληνύχτα σε όλους
elena trikolore :D
 #10215  από mary_d_ath
 Κυρ Οκτ 18, 2009 12:55 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Οφείλω να προειδοποιήσω: εάν σκέφτεστε να πάτε Γονίδη φέτος, απλά μην πάτε!! Κάθε χρόνο και πιο βαρετός γίνεται!!
Απαπα, τι ήταν κι αυτό... Τα πήρα άγρια!! :lol: :lol:
Μα να φτάσουμε στον Κουρκούλη και να διώχνουν όλο τον κόσμο που ήθελε για το μπαρ, τάχα ότι ήταν γεμάτο; "Ενώ άμα θέλετε τραπέζι, έχουμε...", γνωστή τακτική όταν θέλουν να γεμίσουν τα τραπέζια!!
Στο Γιάννη Κόλλια θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα, ο Γονίδης είναι για βαριά "ναρκωτικά", ναι μεν λέει μερικά ωραία τραγούδια του όπως το "πως μπόρεσες και γκρέμισες όλα τα όνειρά μου" ή το "τι όνειρα να κάνω, που φεύγεις και σε χάνω" κ.τ.λ, αλλά σε γενικές γραμμές το πρόγραμμά του φέτος ήταν άθλιο!! Πιο πολύ κέφι έκανε η Παπαϊωάνου!!
Τελοσπάντων... Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!! Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #10222  από vivi_gia
 Κυρ Οκτ 18, 2009 9:08 pm
kalispera se olous!! exo xathei to ksero. eimai se adia omos kai den eimai spiti pou exo kai internent. :cry: kai gia ena diastima tha exo kati treksimata me metakomiseis klp. VLEPO omos ksesalosate!!! :D :) bravo bravo panta tetoia :P :D
 #10223  από mary_d_ath
 Κυρ Οκτ 18, 2009 10:54 pm
Καλή μετακόμιση να έχεις vivi_gia!!
Καλό βράδυ σε όλους/όλες!!
Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!!
 #10226  από αλεξανδρος1
 Κυρ Οκτ 18, 2009 11:20 pm
Βασικά καλησπέρα σας που έλεγαν και σε μία ταινία. Λοιπόν αξίζει να πάτε Θεοδωρίδου Μακρόπουλο απίστευτο κέφι και πολύ ωραίο πρόγραμμα αν και μετά τις 3 τα ξημερώματα και μετά απο το 8 ποτό δεν δίνεις πολύ σημασία στο πρόγραμμα αλλά στην κοπελιά απέναντι που είχε φαγωθεί να γνωρίσει τον κουμπάρο μου. Mary στον Γονίδη αξίζει να πάς μόνο εάν έχεις πεί πάνω απο 2 μπουκάλια μόνος σου και να έχεις πάρει ότι πιο βαρύ ναρκωτικό κυκλοφορεί για να καταφέρεις να αντέξεις το πρόγραμμα που κάνει. Vivi περαστικά για την μετακόμιση την ξέρω καλά την πίκρα λόγω επαγγέλματος έχω κάνει αρκετές.
Καληνύχτα παιδιά πάω να συμπληρώσω τον ύπνο που έχασα χθές το βράδυ.
 #10232  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Οκτ 19, 2009 10:35 am
Καλημέρα Αλέξανδρε και σε όλους σας . Ελπίζω επιτέλους να κανονιστεί κάποια συνάντηση , αν και σε σκυλάδικο θα είναι δύσκολη η ανταλλαγή απόψεων . Αλέξανδρε τα γραφόμενα σου για την υπερομάδα που υποστηρίζω τα θεωρώ περιττά . Ενημερώνω τους γνωστούς του σαιτ ότι ακόμη έχω μεγάλη όρεξη .
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 2901