• ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΑΝΟΙΑ ΤΥΠΟΥ ALZHEIMER

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #102050  από aries
 Τετ Απρ 16, 2014 8:52 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.
Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΚΑ.

ΤΟ ΙΚΑ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ
ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ +ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ!!
 #102055  από Κώστας
 Τετ Απρ 16, 2014 10:28 pm
Για να μην είμαστε άδικοι πρέπει να αναφέρουμε πως η απόφαση της επιτροπής ΚΕΠΑ, γράφει απάντηση ανάλογη με τα αιτήματα που έχουμε υποβάλει πριν εξεταστούμε. Αν κάποιος πχ έχει αιτηθεί εξωιδρυματικό επίδομα, η απάντηση θα γράφει αν το δικαιούται ή όχι κοκ. Δεν πρόκειται ποτέ η απόφαση να γράφει πράγματα που πιθανότατα δικαιούται κάποιος αλλά δεν τα έχει αιτηθεί. Οπότε κάντε αίτηση στα ΚΕΠΑ με αιτήματα το εξωιδρυματικό επίδομα (περίπου 780 €) και το επίδομα κίνησης (170€).
 #102112  από aries
 Σάβ Απρ 19, 2014 7:37 pm
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ,Η ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ.
ΕΣΥ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΚΑΤΑΠΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΣΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.ΑΠΟ 67% ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 90%

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΕΠΑ?
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!
 #102146  από Κώστας
 Δευ Απρ 21, 2014 12:35 am
aries έγραψε:ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ,Η ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ
Θα αρνηθούν να έρθουν να τον εξετάσουν σπίτι;!!!!!!!!!!
Δεν νομίζω ότι έχουν αυτό το δικαίωμα. Άλλωστε στην αίτηση που συμπληρώνεις για να εξεταστείς από τα ΚΕΠΑ, προβλέπεται εξέταση κατ΄ οίκον. Αν θέλεις μπορείς να δεις το έντυπο της αίτησης και σχετικές οδηγίες εδώ: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=& ... 8239,d.d2k

Το αν θα καθυστερήσουν για να έρθουν στο σπίτι είναι κάτι το αναμενόμενο, οπότε αν αντέχετε τη διαδικασία, μπορείτε να πάτε με ασθενοφόρο ή αν ο φίλος σου κινείται με αμαξίδιο, με δικό σας μέσον. Σίγουρα θα ξεμπερδέψετε γρηγορότερα από το να περιμένετε να έρθουν σπίτι για εξέταση.
 #102205  από aries
 Τετ Απρ 23, 2014 2:20 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΕΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ
ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΟ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΕΓΩ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! 6948247128
 #102243  από Still
 Παρ Απρ 25, 2014 2:04 pm
Aries, όταν κάνεις αίτηση στα Κεπά, επιλέγεις εάν θέλεις το ποσοστό σου να ισχύει απο:

1η επιλογή: την ημερομηνία της ΑΙΤΗΣΗΣ (οπότε τα παίρνεις αναδρομικά απο τότε)
2η επιλογή: την ημερομηνία της ΕΞΕΤΑΣΗΣ/ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

π.χ. εργάζεσαι και κάνεις αίτηση. Δεν ξέρεις εάν κριθείς άνω του 50%. Επίσης, μπορεί να περάσεις επιτροπή μετά απο 1μιση χρόνο.

Ή παραιτείσαι και ποντάρεις σε καλό ποσοστό και αναδρομικά, ή συνεχίζεις να δουλεύεις (στην περίπτωσή σου να πέρνεις το επίδομα της πρόνοιας) αλλά η όποια σύνταξη ή εξωιδρυματικό θα ξεκινήσει να καταβάλεται απο την ημέρα της απόφασης και μετά.

Ελπίζω να μην τα λέω λάθος :smile-thinking: . Ρωτήστε σχετικά και στην πρόνοια :smile-call:

:smile-star: :smile-star: :smile-star: :smile-star:
 #102408  από aries
 Σάβ Μάιος 03, 2014 10:07 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ 2η επιλογή

ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ O KΩΣΤΑΣ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ

1η επιλογή: την ημερομηνία της ΑΙΤΗΣΗΣ
2η επιλογή: την ημερομηνία της ΕΞΕΤΑΣΗΣ/ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ?
ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝ ΑΡΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ?
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ?

ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 #102419  από Κώστας
 Σάβ Μάιος 03, 2014 2:14 pm
Ναι, στην αίτηση μπορούν να βάλουν και τα δύο αιτήματα.