• Μουδιάσματα ...

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #101746  από thodoris
 Κυρ Απρ 06, 2014 3:00 pm
Μια εβδομάδα μετά, το μούδιασμα επεκτάθηκε σχεδόν σε ολόκληρο το δεξί πόδι αλλά την ίδια στιγμή τα αρχικά μουδιάσματα φαίνεται ότι άρχισαν να υποχωρούν (κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς).
Τί λέτε?
Αναμονή ή ώρα για κορτιζόνη?
 #101747  από giannisk
 Κυρ Απρ 06, 2014 3:07 pm
κόψε τις τοξίνες (κρέας-αλκοόλ) το αλάτι και τη ζάχαρη και "άκου" λίγο παραπάνω το σώμα σου για αρχή
 #101803  από Greg
 Τρί Απρ 08, 2014 5:20 pm
Καλησπερα, εγω ειχα μουδιασματα αρκετο καιρο, εκανα κορτιζονη η οποια τελειωσε εδω και 20 μερες αλλα δεν εχουν περασει καθολου. Τι να κανω?
 #101807  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Τρί Απρ 08, 2014 10:59 pm
Greg έγραψε:Καλησπερα, εγω ειχα μουδιασματα αρκετο καιρο, εκανα κορτιζονη η οποια τελειωσε εδω και 20 μερες αλλα δεν εχουν περασει καθολου. Τι να κανω?
Να συνεχισεις να ζεις σαν να μην εχεις κατι..... Ετσι απλα.
 #101810  από greekinholland
 Τετ Απρ 09, 2014 12:22 am
Χαλαρά παιδιά, έχω μουδιάσματα μήνες τώρα και σε ερώτηση στο νευρολόγο μου γιατί μου απάντησε μάθε να ζεις μ αυτά ίσως δεν περάσουν ποτέ. Οπότε χαλαρά, η κορτιζόνη είναι για την γρηγορη αντιμετώπιση της φλεγμονής και της ώσης και προς θεού δεν είναι νερό
 #101811  από Νίκος_76
 Τετ Απρ 09, 2014 1:47 am
Καλησπέρα. Εμένα μου έτυχε το αναποδο. Μου είπε ο γιατρος, αυτό δε θα φύγει (σημειο Λερμιτ) και έφυγε μετά απο 4 μήνες. Ακομα και τώρα 6 μήνες μετά βλέπω βελτίωση σε θέματακια αλλά με πιο αργο ρυθμό. Η πορεία μου ήταν 5 μέρες μετα τη κορτιζόνη ήμουν στη χειρότερη φάση. Στις δέκα είχα δει μια μικρή βελτίωση. Στο τέλος του δεύτερου μήνα νόμισα ότι ότι έφυγε έφυγε, αλλά μετα άργα αργά υπήρχε επιπρόσθετη βελτίωση. Οπότε δε θέλει αγχος, θέλει χρόνο. Ηταν η συμβουλή που μου έδωσαν και μένα τα παιδιά στο φόρουμ τις πρώτες μου μέρες και με βοήθησε.
Πάντως αν είχα νέα μουδιάσματα πάνω απο 2-3 ημέρες πχ θα πήγαινα στον γιατρό για να μου πει τη γνώμη του. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι απο αυτή τη κίνηση. Πιστεύω ότι όσο παλιώνεις στη πάθηση είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις. Μέχρι τότε πας στον γιατρό γιατί η πείρα του καθενός μας διαφέρει δυστυχώς. Μακάρι να είχαμε όλοι τα ίδια για να καταλαβαίναμε τι παίζει.
 #101846  από Gorge
 Τετ Απρ 09, 2014 10:04 pm
για σας παιδια σεμενα ο γιατρος μου ειπε το μουδιασμα θα μου θημιζει το προβλημα και ετσι θα προσεχω καλο ε;
 #101847  από billios
 Τετ Απρ 09, 2014 10:05 pm
Κανει και χιουμορ ο μορτης ??
 #101865  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Απρ 10, 2014 10:29 am
Νίκος_76 έγραψε:Καλησπέρα. Εμένα μου έτυχε το αναποδο. Μου είπε ο γιατρος, αυτό δε θα φύγει (σημειο Λερμιτ) και έφυγε μετά απο 4 μήνες. Ακομα και τώρα 6 μήνες μετά βλέπω βελτίωση σε θέματακια αλλά με πιο αργο ρυθμό. Η πορεία μου ήταν 5 μέρες μετα τη κορτιζόνη ήμουν στη χειρότερη φάση. Στις δέκα είχα δει μια μικρή βελτίωση. Στο τέλος του δεύτερου μήνα νόμισα ότι ότι έφυγε έφυγε, αλλά μετα άργα αργά υπήρχε επιπρόσθετη βελτίωση. Οπότε δε θέλει αγχος, θέλει χρόνο. Ηταν η συμβουλή που μου έδωσαν και μένα τα παιδιά στο φόρουμ τις πρώτες μου μέρες και με βοήθησε.
Πάντως αν είχα νέα μουδιάσματα πάνω απο 2-3 ημέρες πχ θα πήγαινα στον γιατρό για να μου πει τη γνώμη του. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι απο αυτή τη κίνηση. Πιστεύω ότι όσο παλιώνεις στη πάθηση είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις. Μέχρι τότε πας στον γιατρό γιατί η πείρα του καθενός μας διαφέρει δυστυχώς. Μακάρι να είχαμε όλοι τα ίδια για να καταλαβαίναμε τι παίζει.
:smile-handshake: Σωστα !!!