• Τι ειπε ο Μ@Λ@Κ@Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ !!!!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #101700  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Απρ 05, 2014 7:40 am
:smile-hi: Νικο ! Για μια ακομα φορα , ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! Σε ολα , οσα γραφεις.Ομως......αυτο που με κανει να αγανακτω , σε τετοιες περιπτωσεις , ειναι η ΛΑΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑ για τη σκπ .Τετοια εικονα παρουσιαζουν ΟΛΑ τα καναλια , σε καθε ειδους εκπομπες . Ειπα..!!!!! Χαιρομαι για την αισιοδοξια της κοπελας ! Λυπαμαι και ΘΥΜΩΝΩ , ομως , γι αυτη τη λαθος εικονα , για τη λαθος πληροφορηση .ΥΓ.Προσωπικα , ειμαι ΚΑΤΑ της εμφανισης μας σε οποιοδηποτε καναλι , παραθυρο ή εκπομπη !Ας μη αναφερω ,ξανα, τους λογους. Ως γνωστον, ειμαι ΥΠΕΡ της παρουσιας μας ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ και στα γραφεια των αρμοδιων..........
 #101702  από LL--MM
 Σάβ Απρ 05, 2014 11:43 am
Νίκος_76 έγραψε:Κωσταντίνα συμφωνώ μαζί σου. Είδα το βίντεο και υπήρχαν σημεία που δε συμφωνούσα, είδα όμως και σχόλια εδώ που δε μου αρέσουν. Δε θα ασχοληθώ με την εκπομπούλα του ανύπαρκτου για μενα Κωστόπουλου που δε με ενδιαφέρει η γνώμη του (πρώτα να πληρώσει τους υπαλληλους του, γκουγκάρετε να μάθετε) , θεωρώ όμως ότι η καρολίνα έχει το δικαίωμα να πει τη γνώμη της μας αρέσει δε μας αρέσει. Αυτά πιστεύει και αυτά λέει. Δεν έχουμε δκαίωμα να τη βρίζουμε ούτε και να θεωρούμε ότι μας εκπροσωπεί.
Από που συμπεραίνεις εσύ ότι τη ...βρίζουμε, δηλαδή; :smile-surprised: Σαφώς και ΔΕΝ μας εκπροσωπεί, OMΩΣ δε βρίζουμε αυτήν, κι έχουμε κάθε "δικαίωμα" να "βρίσουμε" τα λεχθέντα που έχουν επιπτώσεις τους απάνω μας: δεν είναι προσωπικό το θέμα: και την αρχή της ισηγορίας που την πας;;;

Τα κανάλια χρόνια τώρα παίζουν αυτό το παιχνίδι. Διαμορφώνουν συνειδήσεις και απόψεις. Αν δε μας αρέσουν αυτά που προβάλλουν τα βρίζουμε αλλά αν μας αρέσουν τα χειροκροτάμε??
Ακριβώς, γιατί σ'ενοχλεί αυτό;;; Βρίζουμε ή (δυστυχώς σπανιώτερα) χειροκροτάμε ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ για τις οποίες το κάνουν: Διότι δεν είναι θέμα "αρεσκείας" αλλά απώτερων αποτελεσμάτων...

Τους βασικούς θεσμους δε μπορούμε να τους μηδενίζουμε μόνο να τους βελτιώνουμε. Αν ενας συλλογος είναι σκατά απλά φτιάχνουμε αλλον δε λέμε όλοι σκατα είναι.
Πρώτα πρέπει να πούμε ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ, μην ξεχνάμε πως η "Συνομοσπονδία" αυτή έγινε ως αντίδραση στην "Εταιρία" του Ωρολογά, πήγαν και στα δικαστήρια μεταξύ τους, είπε ο δικηγόρος του Ωρολογά στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης: "Κύριε Πρόεδρε, αυτοί δεν είναι παρά καυγάδες αναπήρων"...

Αν σε μια απεργία πέφτει ξύλο αντι να γίνεται προβολή των αιτημάτων, δε σταματάμε τις απεργίες, πάμε σε άλλη κτλ κτλ.
Φέξε μου και γλίστρησα... πόσοι απ'αυτούς που ΔΕΝ περπατάνε μπορούν να διαδηλώνουν συνέχεια;;;

Το ποτάμι (ναι το γνωστό) έχει 15% (λένε) χωρίς καν πρόγραμμα διακυβέρνησης. Αν αλλάξουμε τη γνώμη των ανθρώπων με τον ίδιο τρόπο, αλλο τόσο γρήγορα θα τον χάσουμε.
Είναι άσκοπο ν'αλλάξει η γνώμη του κοινού, διότι α) δεν είναι "αρμόδιο" να κάνει τίποτα απ'όσα μας καίνε... και β) κι ακόμα λιγότερο το ενδιαφέρει να κάνει οτιδήποτε

Και στη τελική γιατί θέλουμε να την αλλάξουμε?
Απλά, για την αναγνώριση των υπαρχουσών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, στην αρχική, την τελική, και τη μέση...

Για να μας λυπούνται? Να μας θεωρήσουν και μας ανάπηρους σαν και άλλους? :o :o :o
Δηλαδή, η αναπηρία ΔΕ χαρακτηρίζει μόνο τις δυσκολίες αυτές, αλλά είναι και κάτι που μας "ΑΡΕΣΕΙ", είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ, ας πούμε;;; :o :o :o Μπας κι είναι έγκλημα η αναπηρία και δεν το ξέραμε; ΑΤΥΧΗΜΑ νόμιζα πως ήταν. :evil:

Για να πάρουμε επίδομα? Επίδομα από κράτος που δε γουστάρει τους πολίτες του ακόμα και αν βρουμε τρόπο να του πιέσουμε να μας το δώσουν θα μας το φορολογήσουν.
Κάποιοι το έχουν ανάγκη, ακόμα και πετσοκομμένο από τους φόρους. Και τ'αναδρομικά που εξαφανίζονται; Πάντως, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, φορολόγηση των επιδομάτων αυτών δεν έχει θεσπιστεί: Κακομελέτα κι έρχεται με το ποτάμι του 15%

Είμαστε πρώτα πολίτες σαν όλους τους άλλους και έχουμε ένα επιπλέον πρόβλημα.
Τα λεγόμενά σου αποδεικνύουν, αντίθετα, ότι είμαστε 15ης κατηγορίας πολίτες, όταν το ένα(!!!) πρόβλημα αυτό δεν αντιμετωπίζεται σωστά (η μάλλον καθόλου) :arrow: :arrow: :arrow: ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ όπως τους αποκαλείς, και δεν πα να φωνάζουμε εμείς πως είμαστε σαν όλους τους άλλους...

Αν νομίζουμε ότι θα λύσουμε το επιπλέον πρόβλημα και τα άλλα που έχουμε ως πολιτες αστο για αργότερα, δε θα λυθει τίποτα.
Δεν κολλάει αυτό με ότι είπες παραπάνω, περί εταιριών και διαδηλώσεων, διότι αυτές οι εταιρίες και συνομοσπονδίες είναι οι "θεσμοθετημένοι φορείς των πασχόντων σκπ" για την ώρα.

Δε θελω αναπηρική, θέλω δουλειά, δεν έχω δουλειά θέλω αποζημίωση απο το κράτος που δε μπορεί να μου βρει για όσο καιρο δε μπορεί και τη θελω μεγάλη. Που θα βρει τα λεφτά? Μια χαρα ξερει. Θελω δωρεαν φαρμακα γιατρους και νοσοκομεια και σχολεια. Θελω σπιτι να μεινω. Θέλω ότι και οι αλλοι και έτσι δε τους θελω μαζί μου, είμαι εγώ μαζί τους και δε θελω αναπηρική.
Όλοι αυτά θέλουμε κι όχι την αναπηρική, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ τα είδες πουθενά και δεν το ξέρουμε;;;

Εγώ πάντως στη καρολίνα είδα δυο ματάκια γεμάτα πόνο και ένα χαμόγελο που προσπαθούσε να τον κρύψει. Ότι είπε νομίζω το πίστευε και πάντα θα βρίσουν αγνά άτομα να παίξουν το παιχνίδι τους. Οι αγνές προθέσεις δεν είναι απο μόνες τους σωστές.
Οι αγνές προθέσεις ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ. Και μπορεί αγνή να είναι η κοπέλα, οκ, μα δεν απαντάει στα ισχύοντα προβλήματα.

Η γιατρός μου προχθές μου είπε, "αυτα που λες ότι αισθάνεσαι δεν ισχύουν, και γω δε μπορώ να το κάνω αυτό". Δύο πράγματα μπορούσα να σκεφτώ. Ή πάει να με βγάλει τρελο, ότι φαντάζομαι πράγματα ότι το πολυψειρίζω ή οτι θελει να παψω να αγχωνομαι να δω ότι είμαι πολύ καλά, ότι θα μπορούσα να ήμουν πολύ χειρότερα και να χαίρομαι το τωρα. Επιλέγω το δεύτερο. Ξέρω ότι δεν βρήκε τον καλύτερο τροπο να το πει για μένα, αλλά δε τα θέλω και όλα δικά μου.
Πάλι πολλά έγραψα.
Εγώ τη βλέπω μάλλον προς τα πρώτα... Γιατρός είναι, τι θες; Αλλά κι όοοολα δικά σου; ποια είναι αυτά που έχεις δικά σου δηλαδή ώστε να μην τα χρειάζεσαι ΟΛΑ;;; να πάνε να πάρουν κι οι άλλοι;;;

Υ.Γ Ενα καλό απο το βίντεο. Τη κοπέλα την είδα τόσο αισιόδοξη, και απο ότι κατάλαβα μες στη χαρά πρέπει να ήταν και πριν την χτυπήσει η ΣΚΠ που θα υποθέσω ότι δε χρειάζεται να είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος για να μην ξαναπάθω ώση. Δεν έφταιγε η ψυχολογια μου!! Αρα μπορώ να μείνω ο ίδιος! Δεν θα αλλάξω!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Αντε γιατι με αυτη τη ψυχολογία μου τα εχουν.............
Εδώ πάω πάσο :smile-nod: , η γιατρός σου όμως είναι αυτή που θα σου'λεγε πως δεν ισχύουν, μα έλα που είναι κι η ειδική :confusion-shrug:
:text-imsorry: Δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, αλλά στα λεω με κάθε καλή πρόθεση...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #101715  από Κώστας
 Σάβ Απρ 05, 2014 11:05 pm
LL--MM έγραψε: Το ποτάμι (ναι το γνωστό) έχει 15% (λένε) χωρίς καν πρόγραμμα διακυβέρνησης. Αν αλλάξουμε τη γνώμη των ανθρώπων με τον ίδιο τρόπο, αλλο τόσο γρήγορα θα τον χάσουμε.
Είναι άσκοπο ν'αλλάξει η γνώμη του κοινού, διότι α) δεν είναι "αρμόδιο" να κάνει τίποτα απ'όσα μας καίνε... και β) κι ακόμα λιγότερο το ενδιαφέρει να κάνει οτιδήποτε
Κασσάνδρα έχεις απόλυτο δίκιο!!!
 #101723  από Νίκος_76
 Σάβ Απρ 05, 2014 11:48 pm
Κώστας έγραψε:
LL--MM έγραψε: Το ποτάμι (ναι το γνωστό) έχει 15% (λένε) χωρίς καν πρόγραμμα διακυβέρνησης. Αν αλλάξουμε τη γνώμη των ανθρώπων με τον ίδιο τρόπο, αλλο τόσο γρήγορα θα τον χάσουμε.
Κασσάνδρα έχεις απόλυτο δίκιο!!!
Ωραία λοιπόν συμφωνούμε κάποιοι. Γι αυτό έργραψα για να μη χαλιώμαστε με τις εκπομπές και να αναλύσω προθέσεις. Ας πει η Καρολίνα ότι θέλει να πεί, ας μη πεί ότι νομίζει ότι δε θέλει να πει. Πολύ αξία δίνουμε σε εκπομπες της TV. Όσοι θελουν να σχολιάσουν τα λόγια της δικαίωμά τους. Έγω είδα 3-4 απόψεις με τις οποίες συμφώνισα και πάνω σε αυτο το σκεπτικό είπα και τη δική μου άποψη.
Η γνώμη του κοινού είναι η γνώμη των συνανθρώπων μας. Άλλοι γουστάρουν έτσι όπως ζουν είναι κερδισμένοι του παιχνιδιού και είναι λίγοι και άλλοι δε ζουν καλά και είναι πολλοί αλλά μπερδεμένοι μέσα στα προβλήματά τους. Είτε θέλουν να νομίζουν ότι θα γίνουν κάποτε πριν πεθάνουν σαν τη μειοψηφία είτε θέλουν να λύσουν μόνο ένα απο τα προβλήματά τους. Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, δομικό, στη κοινωνία που ζούμε που το δικό μου είναι ασημαντο. Βρίσκω άπειρα άλλα που τα έχω κοινα με του "κοινό" και προτημώ να συμπορευτώ μαζί τους. Διάβασα πιο πάνω για το διαίρει και βασίλευε.

Όποιος αγωνίζεται για το γκρι θα παίρνει πάντα αποχρώσεις του μαύρου. Όποιος αγωνίζεται για το άσπρο θα πάρει τουλάχιστον γκρι. Αν είναι διαβασμένος και ηθικός θα πάρει και το άσπρο.
 #101724  από Κώστας
 Σάβ Απρ 05, 2014 11:55 pm
Αυτό που έγραψε η Κασσάνδρα εκτός από το ότι είναι απόλυτα ορθολογιστικό, είναι και η πικρή πραγματικότητα.
 #101725  από Νίκος_76
 Κυρ Απρ 06, 2014 12:22 am
Κοίτα Κώστα για το α. δε συμφωνώ γιατί ο κόσμος ψηφίζει και ορίζει τον αντιπρόσωπό του που είναι αρμόδιος. Αν δε μας αρέσει το κράτος είναι γιατί ψηφίζουμε με λάθος κριτήρια. Ποια είναι αυτά? Είναι το β. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτο το διαίρει και βασίλευε. Ενας μακροχρόνια άνεργος στο φόρουμ του θα λέει ακριβώς τα ίδια για τους ασθενείς με ΣΚΠ που εργάζονται (παράδειγμα λέω τώρα) ότι οι εργαζόμενοι δεν νοιάζονται για τους ανέργους. Ή για τους αμεα που ζητάνε επίδομα θα λένε κοιτα εμεις δε παίρνουμε (λες και δε θα έπρεπε να παίρνουν). Το μεγάλο προβλημα είναι ότι ο καθένας ασχολείται με ένα από τα προβλήματα που τον απασχολούν μεμονομένα. Δεν γινεται απο κακία είναι φυσικό αντανακλαστικό. Αν το θεωρήσω κακία θα τρελαθώ. Δε γίνεται να είναι έτσι. Απλά παίζουν με τα ελαττώματα μας και τα ξέρουν παρα μα παρα πολύ καλά. Μας ξέρουν καλύτερα από εμας. Καιρός να μας μάθουμε και μεις και να γίνουμε καλύτεροι. (μπερδεύτηκα τώρα)
 #101726  από LL--MM
 Κυρ Απρ 06, 2014 1:45 am
Νίκος_76 έγραψε:
Κώστας έγραψε:
Κασσάνδρα έχεις απόλυτο δίκιο!!! :text-thankyouyellow: Κώστα!!!
Ωραία λοιπόν συμφωνούμε κάποιοι. Γι αυτό έργραψα για να μη χαλιώμαστε με τις εκπομπές και να αναλύσω προθέσεις. Ας πει η Καρολίνα ότι θέλει να πεί, ας μη πεί ότι νομίζει ότι δε θέλει να πει. Πολύ αξία δίνουμε σε εκπομπες της TV.
Το αγαπητό σου κοινό των συνανθρώπων, όμως, τα παίρνει με χαρτί και καλαμάρι, ακόμα κι αν είναι λαγοί με πετραχήλια...

Όσοι θέλουν να σχολιάσουν τα λόγια της δικαίωμά τους. Έγω είδα 3-4 απόψεις με τις οποίες συμφώνισα και πάνω σε αυτό το σκεπτικό είπα και τη δική μου άποψη.
Η γνώμη του κοινού είναι η γνώμη των συνανθρώπων μας.
Aπο που συνάγεις εσύ ότι το κοινό σε θέλει για συνάνθρωπο δικό τους; :think: Ιδίως όταν οι πληροφορίες που παίρνει είναι τόσο κακοπροαίρετα ψευδείς, για το βάδισμα, βέβαια, αλλά όχι μόνο...

Άλλοι γουστάρουν έτσι όπως ζουν είναι κερδισμένοι του παιχνιδιού και είναι λίγοι και άλλοι δε ζουν καλά και είναι πολλοί αλλά μπερδεμένοι μέσα στα προβλήματά τους.
Πνιγμένοι είναι, όχι "μπερδεμένοι", διότι κατακλύζονται κυριολεκτικά από τα προβλήματα που αναφέρονται, κυρίως, στις κοινωνικές υπηρεσίες. Τα όσα ανέφερε η elenipir για την ανάγκη συλλογής τροφίμων έπρεπε τουλάχιστον να σε βάλλουν σε σκέψη

Είτε θέλουν να νομίζουν ότι θα γίνουν κάποτε πριν πεθάνουν σαν τη μειοψηφία είτε θέλουν να λύσουν μόνο ένα απο τα προβλήματά τους. Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, δομικό, στη κοινωνία που ζούμε που το δικό μου είναι ασημαντο. Βρίσκω άπειρα άλλα που τα έχω κοινα με του "κοινό" και προτημώ να συμπορευτώ μαζί τους. Διάβασα πιο πάνω για το διαίρει και βασίλευε.
Ακριβώς, κι αν σε αφήσουν αυτοί να συμπορευτείς μαζί τους δίχως προβλήματα, γιατί να προτιμήσεις να δείς εκείνα των άλλων;;; θα σε αφήσουν πίσω και μόνο σου

Όποιος αγωνίζεται για το γκρι θα παίρνει πάντα αποχρώσεις του μαύρου. Όποιος αγωνίζεται για το άσπρο θα πάρει τουλάχιστον γκρι. Αν είναι διαβασμένος και ηθικός θα πάρει και το άσπρο.
Δεν υπάρχει θέμα "επιλογής χρώματος" εδώ παρά για τους πρώτους που αναφέρεις. ο αγώνας είναι, δυστυχώς, γενικευμένος σε όλα τα μέτωπα, κι ο καθένας μας προσπαθεί να επιβιώσει βασικά μόνος του: Θυμίζεις τη γνωστή φράση της Μαρίας-Αντουανέτας: "Φωνάζουν επειδή δεν έχουν ψωμί; Δώστε τους παντεσπάνι!" :smile-tmi:
Νίκος_76 έγραψε:Κοίτα Κώστα για το α. δε συμφωνώ γιατί ο κόσμος ψηφίζει και ορίζει τον αντιπρόσωπό του που είναι αρμόδιος. Αν δε μας αρέσει το κράτος είναι γιατί ψηφίζουμε με λάθος κριτήρια.
Όχι ακριβώς, αλλά το σύστημα δε διαθέτει χώρο για τίμιους ανθρώπους... Οι τίμιοι δε θα φτάσουν ποτέ στην κορυφή. Βρήκες κανέναν εσύ;

Ποια είναι αυτά? Είναι το β. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτο το διαίρει και βασίλευε. Ενας μακροχρόνια άνεργος στο φόρουμ του θα λέει ακριβώς τα ίδια για τους ασθενείς με ΣΚΠ που εργάζονται (παράδειγμα λέω τώρα) ότι οι εργαζόμενοι δεν νοιάζονται για τους ανέργους.
Πραγματικά, ο καθένας κοιτάει να βολευτεί ο ίδιος, φυσικό είναι...

Ή για τους αμεα που ζητάνε επίδομα θα λένε κοιτα εμεις δε παίρνουμε (λες και δε θα έπρεπε να παίρνουν). Το μεγάλο προβλημα είναι ότι ο καθένας ασχολείται με ένα από τα προβλήματα που τον απασχολούν μεμονομένα.
Αν δε σκεφτεί τα δικά του προβλήματα, δε θα επιβιώσει για να σκεφτεί των άλλων Αν η αλληλεγγύη δε λειτουργεί σ'όλα τα επίπεδα, χλωμό φαίνεται... και είναι είδος που δε φύεται πλέον...

Δεν γίνεται απο κακία είναι φυσικό αντανακλαστικό. Το ένα κάθε άλλο παρά αποκλείει το άλλο... :twisted:

Αν το θεωρήσω κακία θα τρελαθώ. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πολλαπλασιάσεις τα δικά σου προβλήματα

Δε γίνεται να είναι έτσι. Απλά παίζουν με τα ελαττώματα μας και τα ξέρουν παρα μα παρα πολύ καλά. Μας ξέρουν καλύτερα από εμας. Καιρός να μας μάθουμε και μεις και να γίνουμε καλύτεροι. (μπερδεύτηκα τώρα)
Αμα μας εξηγήσεις πως θα γίνει πρακτικά αυτό, θα μπορέσουμε να δούμε αν και πως θα εφαρμοστεί... Μόνο έτσι θα τα ξεμπερδέψεις...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Απρ 06, 2014 2:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #101727  από Νίκος_76
 Κυρ Απρ 06, 2014 2:22 am
LL-MM

δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιπαραθεση μαζί σου για έναν και μόνο λόγο. Θα βγει ένα κείμενο ουράνιο τόξο. Πες μου τη γνώμη σου γενικά να κάνω και γω ένα σχόλιο αν θες. Αν θες κάνε απλά σχόλια στα λόγια μου αλλα μη βάζεις εκει λόγια που δεν είπα ή συμπεράσματα που πάλι δεν είπα (δεν είναι ευγενικό αυτό) γιατί θα πρέπει να απαντάω γραμμή γραμμή και εγώ και νομίζω ότι θα κουράσουμε τους αναγνώστες. Αν θες ας το συνεχίσουμε σε pm για να μη κουράσουμε τον κόσμο σε αυτό το στυλ. Δεν έχω προβλημα και δε στεναχωριεμαι με σχόλια που γίνονται με καλή προθεση ελπίζω και για σένα να ισχύει το ίδο.
Ενα μόνο θα πω. Δεν γραφω εγω τη γνώμη μου και συ των αλλων. Αν αρχισω να γράφω και γω με στυλ εμεις θεωρουμε ότι δε πρεπει να βρίζουμε(δε θα κατσω να μετρήσω πιθανες λοιπον βρισιες ούτε καν τον τιτλο του ποστ αν δε θες.) πχ ενω εσεις πρέπει τότε θα γίνει αυτό που σχολίασες πριν μερικες σελιδες. Διαίρει και βασίλευε. Εχω ακριβώς τον αντιθετο σκοπο και μόνο να προβληματιζω. Αν θεωρεί κάποιος ότι τον προσβαλλα επειδή είπα ότι δε πρέπει να χαρακτηριζουμε ατομα και μόνο να σχολιαζουμε πχ προθεσεις, κρυφα μηνύματα κτλ ας μου το πει και θα τα βρούμε σίγουρα γιατί δεν έχω κακες προθεσεις.
Δεν έχω σκοπο να συνεχισω αλλα σχόλια στο θέμα αυτο γιατί θεωρώ ότι το βασικό είναι να γράφονται ολοκληρωμένες αποψεις και ο καθενας μετα μόνος του να σκεφτεται ότι θεωρει ότι πρέπει να σκεφτει. Διαβασα αρκετες τετοιτες εδώ και πολλές όχι απλά μου άρεσαν αλλά θαυμασα και τη συνταξη τους (μακαρι να έγραφα και γω έτσι) και με προβληματισαν ετσι απλά που τα διαβασα. Μεχρι εκει μου είναι αρκετό. Δεν έχω την αναγκη να υπερσπιστώ την αποψή μου, μόνο να την πω ήθελα. Δε νοιώθω αποκομμενος,δεν νοιώθω καλος μέσα σε κακους, δεν έχω αγαπητο κοινό (ελεος),
προσπαθώ να μη βλέπω τη παρτη μου και δεν έχω σαφος την απαιτηση να συμφωνουν όλοι μαζί μου. Ισα ίσα προσπαθω να βρω σημεία για να συμφωνήσω εγώ με τους άλλους.

Περασε η ώρα πάλι. Καληνύχτα στο φορουμ.
 #101744  από Κώστας
 Κυρ Απρ 06, 2014 1:31 pm
Νίκο, σωστός! :smile-yes:
 #101749  από κατερινα 55
 Κυρ Απρ 06, 2014 3:26 pm
Νίκο :smile-handshake: :smile-yes:
Πόσο αληθινό είναι το Τοποθεσία: Γη,στην ταυτότητά σου.Προσγειωμένος. :hand: