Tarirs σ' ευχαριστούμε που ανέδειξες το συγκεκριμένο θέμα, επειδή είναι χρήσιμο για όλους τους συμπάσχοντες να καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζουν οι αρωγοί μας και όλοι εκείνοι οι φιλάνθρωποι που μας περιβάλλουν.
Το παρακολούθησα προσεχτικά φράση φράση και μου επιβαιβεώνονται, όχι επειδή το λέει κάποιος σαχλός τηλεαστέρας, αλλά αποτυπώνει αυτό που είμαστε στη συνείδηση του κόσμου.
ΣαΠα- επειδή είσαι νέα κοπέλλα τα ερωτικά σου τα αντιμετώπισες σαν κανονικός άνθρωπος;;;;...................................................
Η Καρολίνα βέβαια του απαντά ότι ναι, επειδή είναι κανονικός άνθρωπος.
ΣαΠα- μην με παρεξηγήσεις δεν ........παπαρα παπαρα.............
Η Καρολίνα συμπαθέστατη κι αν την εξυπηρετεί στη ζωή της να ζει αποστασιοποιημένη και αυτό "δουλεύει", μια χαρά την βρίσκω.
Αν πείθει τον εαυτό της ότι εντάξει μωρέ όλα καλά, εγώ δεν πείστηκα και μπερδεύτηκα.
Αν από τη μια λέει ότι δεν υπάρχει υποδομή κατάλληλη για μας τους αμέους και από την άλλη μας λέει ότι δεν φταίει το κράτος αλλά εμείς που δεν βγαίνουμε έξω, θυμώνω.
Και με αποτέλειωσε στην π@π@ρι@, ο περί ου ο λόγος του φίλου Tarirs.
ΠΒ- Μην ξεγελιέστε από τους ανθρώπους που κάθονται στο αμαξίδιο.Το κάνουν (δηλαδή το επιλέγουν;;;; σκέφτομαι), λόγω κόπωσης και σπεύδει να μας πληροφορήσει ότι η Καρολίνα περπατάει.......(είμαι ο φυσικοθεραπευτής της)
Συνάδελφοι μην περιμένουμε να ακούσουμε ή να δούμε στην τηλεόραση, έναν κριτικό λόγο που να αφορά τη σκπ, την αναπηρία, την ιατρική ή ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει.
Ας είμαστε ενωμένοι, ενημερωμένοι αλλά κυρίως όχι οπαδοί (στο παρελθόν υπήρξα οπαδός και μπορώ να καταλάβω και την Καρολίνα και την Ορθούλα).
υγ ΣαΠα=σαχλός παρουσιαστής