• ΔΕΙΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΟ .....

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #98735  από panos59
 Δευ Ιαν 13, 2014 7:58 am
Μια ομάδα Ελλήνων καλλιτεχνών
θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στο γνωστό Harlem Shake,
χορεύοντας το Μισιρλού Shake
στον σταθμό Η.Σ.Α.Π. του Πειραιά. Δείτε τι έγινε μόλις ακούστηκε το δημοφιλές τραγούδι:

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ

ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ...................................

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

#100867  από κατερινα 55
 Σάβ Μαρ 15, 2014 2:32 pm
Το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του

""Ένα μικρό αγόρι αισθάνεται αδιαφορία για τον πατέρα του και τον έχει σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν είναι οικονομικά ευκατάστατος και η δουλειά του δεν προσφέρει κοινωνική καταξίωση. Τελικά όμως διαπιστώνει ότι η άποψή του ήταν εντελώς λανθασμένη""... :smile-crying:

#101551  από βικυ
 Τετ Απρ 02, 2014 9:39 am
 #101889  από κατερινα 55
 Παρ Απρ 11, 2014 7:46 am
""Αν ήμουν νεώτερος, ίσως να αντιμετώπιζα κι εγώ το πρόβλημα, όπως η Πρωτοψάλτη!""

Θα έφευγες απ΄ τη Χώρα;
(Απάντηση):
Το έγραψε σε ένα blog η Άλκηστη Πρωτοψάλτη . . .
Nαι, θα έφευγα !!!

Όχι επειδή υπάρχει κρίση.

Όχι επειδή οι δουλειές είναι δύσκολες.

Όχι επειδή με ζορίζει το δάνειο.

Αλλά επειδή ζω σε μια χώρα που οι συμπατριώτες μου, μάλλον δεν αγαπούν τελικά, μιας και αγάπη, χωρίς σεβασμό, δεν υπάρχει.

Δεν μιλώ για τους φοροφυγάδες, τους επαγγελματίες συνδικαλιστές, τα πάσης φύσεως λαμόγια.

Μιλώ για μια πολύ μεγαλύτερη, φοβάμαι, μάζα, που κοιτάζει αποκλειστικά και μόνο την πάρτη της, τον παρά της, τον κύκλο της, το σπίτι της, αδιαφορώντας παντελώς για ό τι κοινό.

Που δεν τηρεί κανέναν κανόνα - ούτε κάν τους στοιχειώδεις της καλής συμπεριφοράς - και δεν έχει και κανέναν σκοπό να τους τηρήσει ποτέ.

Που περιμένει πάντα από κάποιον άλλον, κάποιον αόριστο τρίτο - συνήθως αυτός λέγεται κράτος, όταν δεν λέγεται μ@λ@κ@ς- να κάνει τα πάντα για λογαριασμό του: απ' το να του βρει δουλειά μέχρι να του καθαρίσει τα σκαλιά όταν χιονίσει.

Είναι κακόγουστος, κακότροπος και κακόπιστος.

Δεν λέει καλημέρα, παρακαλώ κι ευχαριστώ.

Πετάει το σκουπίδι του στον δρόμο.

Καπνίζει στο εστιατόριο γιατί έτσι γουστάρει.

Αγνοεί επιδεικτικά την ουρά στα τυριά, κι αν του το υπενθυμίσει κανείς, ενοχλείται μεγαλοφώνως.

Βγάζει τον σκύλο βόλτα -αν τον βγάλει- και δεν διανοείται να μαζέψει τα κουραδάκια του.

Το μπαλκόνι του είναι η αποθήκη του και στα παλιά του τα παπούτσια, αν εσύ πίνεις καφέ με θέα τη σκεβρωμένη σιδερένια ντουλάπα και σφουγγαρίστρες.

Κτίζει τριόροφο και σε κάθε βεράντα βάζει άλλα κάγκελα - λες και τα πήρε ρετάλια από καλάθι.

Ακούει πως κάτι καλό έγινε κι αντί να χαρεί, ψάχνει να βρει τον λάκο στη φάβα.

Δεν τον θέλω πια στην καθημερινότητά μου.

Έχει καταστρέψει την πατρίδα μου.

Είναι μίζερος και κινδυνεύω να με πάρει μπάλα η μιζέρια του.

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Αν ήμουν δεκαοκτώ, εικοσιοκτώ, τριανταοκτώ, θα ήμουν κολλημένη σ' ένα PC και θα έψαχνα τα job opportunities ανά τον κόσμο.

ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ !!!

Όχι για μια καλύτερη δουλειά, όχι για περισσότερα λεφτά, αλλά για να ξαναβρώ την ποιότητα της καθημερινότητάς μου.

Τις αξίες της οργανωμένης κοινωνίας που θα ήθελα να μάθουν τα παιδιά μου, της συλλογικής εργασίας, της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού.

Τη χαρά του να κυκλοφορώ ελεύθερα στο δρόμο, να παίρνω το λεωφορείο, όποτε θέλω, και να μου λέει καλημέρα η ταμίας στο σουπερμάρκετ.

Κι ας ήταν γκρίζος ο ουρανός κι ας μην είχε θάλασσα.

Το τίμημα που πληρώνουμε γι' αυτόν τον γαλανό ουρανό είναι τεράστιο.

Δεν είμαι ούτε δεκαοκτώ, ούτε εικοσιοκτώ, ούτε τριανταοκτώ.

Αλλά κοιτάζω πού και πού, λάγνα, τις αγγελίες στο guardianjobs και δεν δυσκολεύομαι καθόλου να με δω να φεύγω !!!.................................
 #101890  από Κωνσταντίνα
 Παρ Απρ 11, 2014 8:38 am
Έτσι ακριβώς είναι!!! Συμφωνώ μαζί της.
Έχει τραγουδήσει από παλιά το " η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα" και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, μέσα στην αλήθεια που περιγράφει να την χάσουμε.
Κατερίνα μου :smile-clapping: :smile-flower:
 #101963  από eleni POL
 Δευ Απρ 14, 2014 10:14 am
Δεν θα έφευγα!

Αν έκανε ο καθένας μας τα πιστεύω του πράξη
θα ήταν σίγουρα καλύτερος ο κόσμος.

Τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα,οι άνθρωποι πέρασαν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις και τα κατάφεραν.
Ωραίο είναι βέβαια να αφυπνιζόμαστε αλλα η εγκατάλειψη δεν είναι η λύση.

κατερίνα thanks! :smile-yes:
Συνημμένα
1459671_671632072908502_547830231_n.jpg
1459671_671632072908502_547830231_n.jpg (60.89 KiB) Προβλήθηκε 102 φορές
 #102307  από panos59
 Κυρ Απρ 27, 2014 9:41 pm
Ελληνικό...
Επένδυση ή κάτι άλλο?

Τα οικονομικά στοιχεία προέρχονται από επικαιροποιημένη μελέτη
της Ομάδας του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου
και του Καθηγητή κυρίου Νίκου Μπελαβίλα!

ενημερωθείτε και - αν συμφωνείτε- διαδώστε...!!!

Εάν πάλι υπάρχει ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, ας ακουστεί...!

• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 28