• ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ - κλεισιμο και γκρεμισμα - Απιστευτη ιστορια

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #100922  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 17, 2014 9:24 am
βικυ έγραψε:Βασιλειε.......τι να πω.....εχω μεινει αφωνη με οσα εγιναν.
:smile-thinking: ΟΧΙ !!!!! ΔΕΝ πρεπει να μενουμε αφωνοι !!!!!! Πρεπει να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !!!!! Σ'αυτους που πρεπει.................... :smile-hi:
 #100928  από Barrett
 Δευ Μαρ 17, 2014 10:31 am
ειχα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ ...Με συφιλιασες, δεν ειμαι τυπος των καναλιων αλλα πραγματικα αυτο που σου παν στο ΚΑΤ βγαλτους και αν δεν γουσταρεις τηλεοραση τοτε ραδιοφωνο πρεπει βγουν στον "τακο" τα αναλγητα καριολια και ο τηλεπωλητης νεοφιλελες παστορας τους Αδωνης...
ευχομαι νασαι δυνατος!
 #100930  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 17, 2014 10:50 am
Barrett έγραψε:ειχα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ ...Με συφιλιασες, δεν ειμαι τυπος των καναλιων αλλα πραγματικα αυτο που σου παν στο ΚΑΤ βγαλτους και αν δεν γουσταρεις τηλεοραση τοτε ραδιοφωνο πρεπει βγουν στον "τακο" τα αναλγητα καριολια και ο τηλεπωλητης νεοφιλελες παστορας τους Αδωνης...
ευχομαι νασαι δυνατος!
:smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: Εχω ξαναπει τη γνωμη μου για τα καναλια ....Μας βγαζουν , μονο αν ''πουλαει'' το θεμα .''Κλαινε'' για λιγο .....Το παιζουν ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.......Στην καλυτερη περιπτωση , επικοινωνουν με εναν ''αρμοδιο'' ....κλαιει κι αυτος ή κλαιγεται ή τσακωνεται με το δημοσιογραφο .....και μετα......ΜΑΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ......
 #100987  από ΜΑΡΙΑ 1977
 Τρί Μαρ 18, 2014 1:22 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.....ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΙΣΕ ΛΙΓΟ.
ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
 #101504  από Βασίλειος
 Δευ Μαρ 31, 2014 8:43 pm
Γεια σου γειτονισσα Μαρια !
να δειτε παιδια καραγκιοζιλικι που ειχαμε παλι ,για να παρω αντιγραφο απο το χαρτι που ειχα υπογραψει οτι δεν θα κανω εισαγωγη (αυτο ειχε γινει 2 μερες πριν την αρχικη ιστορια) . Μου ειχε ζητησει η γιατρινα εκει να το υπογραψω για να ειναι και αυτη καλυμμενη αφου μου συστησε αμεση εισαγωγη και εγω επειδη δεν μπορουσα να αποφασισω μεσα σε 2 λεπτα αρνηθηκα.

Δεν το βρησκαν με τιποτα...πως μπορει να ειναι αυτο δυνατον ? (ελεγα απο μεσα μου )Ενα τεραστιο βιβλιο ηταν που ειναι ΠΑΝΤΑ στα εξωτερικα ιατρια του αιγινητειου και γραφουν για τον ασθενη μετα την εξεταση.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Ε το δικο μου κομματι ειχε εξαφανιστει
Με τρελαναν παλι και φυσικα θα το ηθελα αλλα δεν μπορουσα να μεινω ηρεμος...δεν το πιστευα με στελναν απο γραφειο σε γραφειο. Σηκωσα πολυ τους τονους(το θετω σεμνα) και ετσι εβγαλα μια ακρη .Με ακουσε μια κυρια που δουλευει εκει που ηταν χωμενη σε ενα γραφειο και βγηκε και μου ειπε τι να κανω (μια αιτηση για να μην πολυλογω για να παρω οτι χαρτι θελω που εχει να κανει με το ονομα μου απο το μπουρδελο) . ολα αυτα καπου στο 3ωρο αφου το ειχα οργωσει παλι .
Κατι μου λεει παντως οτι θα μου δωσουν ολα τα χαρτια εκτος απο αυτο - ΛΟΛ

PS : μεχρι και αυτο μου ειπε η αντιπαθητικη φαλενα στη γραμματεια :

Φαλαινα : Mα κυριε αφου σας ειπαμε σας την κανουμε δωρο ! :smile-nerd: :smile-drunk:
Εγω : Και αμα μου σκασει σε καμια εφορια θα τους πω οτι μου ειπες εσυ οτι μου την κανετε δωρο?
Φαλαινα : ...ουτε λεξη...

Το μονο καλο (ΕΥΤΥΧΩΣ) και το ποιο σημαντικο ειναι οτι η οραση εχει σχεδον φτιαξει 100% . Μικρη υποτροπη αποτι φαινεται και την προλαβα στην πολυ αρχη. Τουλαχιστον τωρα ξερω κατι παραπανω .Εγινα σοφοτερος .Ελπιζω να αργησει η' να μην ερθει ποτε η επομενη υποτροπη αλλα αν ερθει δεν θα το ξαναπερασω ολο αυτο . :smile-muscle: οχι με τιποτα :smile-bandit: .Τωρα ξερω.
Τα σεβη μου σε ολους, ελπιζω να μην κουρασα ΠΑΛΙ :smile-dull: