• Επιτροπη και ποσοστό !!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #96354  από costas
 Τετ Νοέμ 06, 2013 4:08 pm
Δε θελω να τρομάξει κανείς , απλά μόνο που εχουμε την ασθενεια το ποσοστό μας είναι 35% , τα νούμερα θα μας τρομάξουν;;; Αν με δειτε στο γραφείο μου ή σε αποστολή όχι το 35% άλλα και το 1% δε θα το πιστέψετε !!!!
Καλώς πάντως το παιρνω αλλιώς :smile-bigsmile: :smile-bigsmile:
 #96364  από Κωνσταντίνα
 Τετ Νοέμ 06, 2013 6:52 pm
Νίκος_76 έγραψε:.................................................................................................................... Τα παιδιά που πάνε σχολείο έχουν αλλη πραγματικότητα απο αυτή των μεγαλύτερων και αυτό δε πρέπει να το ξεχνάμε.
.........................................................................
Νίκο αν θεωρείς τη δημοσίευσή μου απειλητική επειδή μιλά για αμαξίδιο, σου λέω να ηρεμίσεις.Σκοπός της αναφοράς μου σε αυτό ήταν όχι για να τρομάξω τα πρωτάκια, αλλά να σας υποψιάσω να μην τους βάζετε στην ψυχή σας επειδή δεν είναι οι μικροί θεοί που έχουμε την ανάγκη να πιστέψουμε (μιλώ πάντα βιωματικά) και εξηγώ.
Απαντώντας στο ερώτημα του Costas το ποσοστό που έχω επάξια "κερδίσει" είναι άνω του 80%, όχι από ΚΕΠΑ, αλλά από νομαρχία.Το αναφέρω επειδή τα ΚΕΠΑ θα μου έδιναν 67%, επειδή κινούμαι όρθια :dance: υποβασταζόμενη από δύο πατερίτσες :smile-surprised:

Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι θα βοηθήσει την έρευνά σου Costas τώρα που το έμαθες ή δώσε μας περισσότερα στοιχεία.Για να λυθεί ένα πρόβλημα πρέπει τα δεδομένα να είναι σαφή.Στην περίπτωση αυτή απουσίαζαν τα δεδομένα :smile-lipssealed:

Άκουσα τους γιατρούς να κινδυνολογούν δύο φορές.Η πρακτική αυτή είναι το εργαλείο τους και καλό θα ήταν να το γνωρίζουν όσοι ανυποψίαστοι.

Το forum αυτό κάθε άλλο παρά τρομάζει.Στις σελίδες του θα διαβάσεις ενθαρρυντικά σχόλια και δυναμικούς τρόπους αντιμετώπισης :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

Δεν είδα ποτέ οι παλιοί να αγχώνουν περισσότερο από ότι είναι τον νεοφερμένο και φυσικά το έχουμε πρώτη έννοια.

υγ από το άνω του 80% που κουβαλώ, σήμερα νιώθω ότι έχω 0% :happy-cheerleadersmileygirl:
Αύριο ίσως νιώθω ξανά 0% αλλά μπορεί και 85% και δεν κινδυνολογώ :smile-nod:
Αυτό είναι η σκπ Νίκο_76 για μένα ίσως :liar:
 #96365  από basilis361
 Τετ Νοέμ 06, 2013 6:53 pm
costa εγω σημερα ξεκινησα το gilenya και ενας απο τους πολλους λογους που με εκαναν να παρω την αποφαση να το δοκιμασω ,ηταν και τα δικα σου γραφομενα στο αναλογο τοπικ..οποτε το φορουμ αυτο νομιζω και εγω οτι δεν ειναι ματαιο και σιγουρα βοηθαει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,αλλον λιγοτερο αλλο περισσοτερο..
 #96367  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 06, 2013 7:12 pm
Κωνσταντινα ,Σοφια , Κώστα .....συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!! Το ξερετε ....Εξαλλου , τα εχουμε πει και ....προφορικα .... :smile-hi:
 #96370  από costas
 Τετ Νοέμ 06, 2013 8:02 pm
Ετσι πολλά που ειπες........... δε βοηθάς, γιαυτό ειπα και στην αρχη : ΕΤΣΙ:
εγω 35%
εσυ 45%
ο αλλος 54%
ο παραλος 55%

μόνο έτσι θα βγαλω τα συμπεράσματα που θέλω :smile-bandit:

Αλλα οπως ειπα και πιο πάνω χ@@@ το , εληξε το θεμα !!!!!
 #96376  από Νίκος_76
 Τετ Νοέμ 06, 2013 10:38 pm
Παύσατε πυρ!!
Είπε ο costas τέλος. Κωνσταντίνα δεν είπα κάτι, θετικά σχολίασα το post σου!!
Ας χαλαρώσουμε λίγο, ας διπλοδιαβάζουμε πρώτα και υπάρχουν και τα pm.
Πάω να συνεχίσω τις μουσικές επιλογές των φίλων που είναι πολύ καλές.
Πολλά ωραία πράγματα έχει εδώ μέσα για πολλά θέματα, χάθηκα!!
 #96378  από Κώστας
 Τετ Νοέμ 06, 2013 11:18 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Γιατί πρέπει να δώσω το άλλοθι (μόνοι τους το επινόησαν), ότι η σκπ είναι δακτυλικό αποτύπωμα;;;Αν είναι δακτυλικό αποτύπωμα να εξατομικεύσουν την ιατρική που παρέχουν και να μην ασχολούνται με ποσοστά που θεραπεύονται, επειδή αυτά έρχονται σε αντίθεση.
:
:clap: :clap: :clap:
 #101449  από costas
 Κυρ Μαρ 30, 2014 2:00 am
basilis361 έγραψε:costa εγω σημερα ξεκινησα το gilenya και ενας απο τους πολλους λογους που με εκαναν να παρω την αποφαση να το δοκιμασω ,ηταν και τα δικα σου γραφομενα στο αναλογο τοπικ..οποτε το φορουμ αυτο νομιζω και εγω οτι δεν ειναι ματαιο και σιγουρα βοηθαει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,αλλον λιγοτερο αλλο περισσοτερο..
Τωρα πως πας;;;;;;;;; ειχα δίκιο;;;;;;;;;;;