• Δύσκολο ερώτημα για τα κεπα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #101320  από litsa40
 Πέμ Μαρ 27, 2014 5:06 pm
Χαιρετώ την παρέα.
Είμαι η Ευαγγελία 41 ετών και πάσχω απο ΣΚΠ τα τελευταία 15 χρόνια
Το 2007 λαμβάνω αναπηρική σύνταξη και το εξωιδρυματικό επίδομα απο το ΙΚΑ.
Την Δευτέρα για πρώτη φορά θα περάσω απο ΚΕΠΑ.
Οι γνωματέυσεις που έχω απο τον νευρολόγο είναι
Πολλαπλή σκλήρυνση απο το 2000 τεκμηριωμένη στην Νευρολογική κλινική Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Απο το ιστορικό 1.Οπτικές Νευρίτιδες με σημαντικό έλλειμα της οπτικής οξύτητας και οπτικών πεδίων.2. μυελίτιδα με επακόλουθο σπαστική παραπάρεση Δ>Α
ΚΑΙ απο τον οφθαλμίατρο: Οπισθοβολβικές νευρίτιδες υποτροπιάζουσες με ατροφία οπτικών θηλών σε ιστορικό πολλαπλής σκλήρυνσης. Όραση δεξιά κάτω του 1/20 δεν διορθώνεται παραιτέρω και αριστερά 1/10 δέν διορθώνεται. Η όραση είναι μή ιατή λόγω ατροφίας των οπτικών νέυρων απο την νευρολογική νόσο.(ΣΚΠ)
Απο τον Μαιο του 2013 έχω καταθέσει την αίτηση και την Δευτέρα περνάω. Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με τις διαγνώσεις μου?
 #101345  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 27, 2014 11:24 pm
:smile-hi: Γεια σου Λιτσα ! Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα με τη γνωματευση που εχεις .Ευχομαι να εχεις ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!! Και....συνεχισε να εχεις επικοινωνια μαζι μας . Για ενημερωση και για κουβεντουλα . Μετα τη Δευτερα , αν θελεις , γραψε μας τις εντυπωσεις σου . :smile-flower:
 #101357  από litsa40
 Παρ Μαρ 28, 2014 7:48 am
Γειά σου Άννα. Ευχαριστώ για την απάντηση :smile-hi:
Χτές δέν μπόρεσα να κοιμηθώ με όλα αυτά που έχω μάθει και διαβάσει.
Απο ότι μου είπε μία φίλη μόνη της η ΣΚΠ δίνει 35%.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Θα σας γράψω τις εντυπώσεις την Δευτέρα.
 #101359  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 28, 2014 8:50 am
litsa40 έγραψε:Γειά σου Άννα. Ευχαριστώ για την απάντηση :smile-hi:
Χτές δέν μπόρεσα να κοιμηθώ με όλα αυτά που έχω μάθει και διαβάσει.
Απο ότι μου είπε μία φίλη μόνη της η ΣΚΠ δίνει 35%.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Θα σας γράψω τις εντυπώσεις την Δευτέρα.
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:Μη τα σκεφτεσαι αυτα , τωρα .... Μη το βαζεις κατω !!!!! Σου ΧΡΩΣΤΑΝΕ .....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ !!!!!!Θα περιμενουμε τα νεα σου ! Με αγωνια ! Εμεις...καταλαβαινουμε τι περνας ...Κι εμεις , τα ιδια βασανα εχουμε !!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #101383  από litsa40
 Παρ Μαρ 28, 2014 2:44 pm
Γειά σας και πάλι. Άννα νιώθω την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για την ηθική υποστήριξη που μου πρόσφερες Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να βοηθάς Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου
 #101392  από litsa
 Παρ Μαρ 28, 2014 6:49 pm
η Αννούλα μας είναι ψυχούλα και μας καλύπτει όοοοοοολλους!!! κάνε ότι σου είπε!!! φιλιάαααααααα και καλή επιτυχία!! :smile-rock: :smile-inlove: :smile-flower:
 #101393  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 28, 2014 6:56 pm
:smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush: Ειπαμε ....ΟΛΟΙ περναμε τα ιδια βασανα ... :smile-sweating: :smile-sadsmile: :smile-sadsmile: :smile-sadsmile: :smile-sadsmile: Γι αυτο καταλαβαινομαστε .....Λιτσα , καινουργια Λιτσα, κρατα επαφη μαζι μας :smile-kiss:
 #101400  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 28, 2014 7:52 pm
litsa40 έγραψε:Καλώς με δεχτήκατε στην παρέα σας :smile-drunk: :smile-sun: :smile-sun:
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: