• ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΥΛΗ???

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #101297  από Ελευθερία
 Πέμ Μαρ 27, 2014 1:03 pm
Αγαπητοί συνασθενείς και μη, καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Λοιπόν, έχω ΣΚΠ τα τελευταία 15 χρόνια και είμαι 42 ετών και ΑΜΕΑ 69%. Χθες μια κυρία με πληροφόρησε και μου πρότεινε να επισκεφτώ την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων που είναι κάτω από τον Λυκαβηττό.
Πριν χρόνια ένα αγοράκι 14 χρόνων είχε καρκίνο και μια φίλη της μαμάς του της πρότεινε να πάει σε μια καλόγρια να τον σταυρώσει που είχε ένα θαυματουργό σταυρό. Όταν πήγε η μαμά του και τη βρήκε της είπε ότι θα τον σταύρωνε αλλά μετά τον ήθελε δικό της ενώ θα τον έβλεπε το γιο της και θα τον χαιρόταν αλλά μετά θα τον κρατούσε δικό της (προφανώς τον ήθελε να γίνει παπάς από ό,τι κατάλαβα).
Όντως το σταύρωσε το παιδάκι και έγινε καλά από τον καρκίνο. Όταν αυτή η καλόγρια πέθανε ο σταυρός έμεινε στο παιδάκι που πλέον είχε μεγαλώσει και έγινε παπάς. Έφτιαξε και την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων εκεί στο Λυκαβηττό και κάνει τον άρρωστο κόσμο καλά αρκεί να πιστεύει στο Θεό…
Θεώρησα αυτή την πληροφορία πολύ καλή για να τη διαδώσω σε όλο τον κόσμο που έχει ανίατες ασθένειες και σας παρακαλώ πολύ κάντε το ίδιο κι εσείς παρόλο που βιάστηκα και δεν πήγα ακόμα κι εγώ η ίδια αλλά θα πάω το συντομότερο δυνατό που θα μπορέσω.
Α, μου είπε επίσης αυτή η κυρία ότι επειδή αυτός ο παπάς είναι ένας απλός άνθρωπος που δουλεύει επίσης και στα ΕΛΤΑ για να ζήσει ίσως τα παρατήσει σύντομα και γιαυτό θα πρέπει να βιαστούμε και να πάμε ως το Πάσχα.
Εύχομαι σε όλους σας όλα να σας πάνε καλά και να βρείτε γρήγορα την υγειά σας!!!!!
 #101299  από Γιάννης
 Πέμ Μαρ 27, 2014 1:54 pm
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Πέμ Μαρ 27, 2014 6:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #101303  από Ελευθερία
 Πέμ Μαρ 27, 2014 2:05 pm
Αγαπητέ Γιάννη είτε το δέχεστε είτε όχι εγώ θα το πω σε όλο τον κόσμο που έχει ανίατα θέματα γιατί είμαι σιγουρότατη ότι ο Θεός μπορεί να μας θεραπεύσει πολύ περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους τους μαλάκες τους γιατρούς....

Γιάννης έγραψε:Δηλαδής, μπήκες εδώ για πρώτη φορά και το πρώτο που σκέφτηκες ήταν το πως θα μας σώσεις και να το διαδώσουμε κιόλας. Ο θαυματοζώητος παπάς είναι τόσο πιστός που θα φύγει να πάει στα ΕΛΤΑ γιατί τα φέρνει δύσκολα. Από πάρτη μου μην το συνεχίσεις γιατί θα ακούσεις βαριά λόγια.
 #101304  από Γιάννης
 Πέμ Μαρ 27, 2014 2:12 pm
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Πέμ Μαρ 27, 2014 6:08 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #101305  από LL--MM
 Πέμ Μαρ 27, 2014 2:15 pm
H σύγχυση μεταξύ πίστης κι ευπιστίας είναι ο ευκολώτερος δρόμος να "χάσεις", αντί να "βρείς", το Θεό...

Ε, και να'μπαιναν και τα ΚΕΠΑ στη μέση...
 #101308  από costas1968
 Πέμ Μαρ 27, 2014 2:23 pm
οι γονεισ μου ηταν ανθρωποι της εκκλησιας εγω όχι ιδαιτερα.Παρολα αυτά ο πατερας μου πεθανε νεοτατος και εγω τραβιέμαι από τα 23 μου (όχι βαρια είναι η αληθεια αλλα πεδεύομαι.)..τελος παντων για μενα το θεμα θρησκειας δεν υφισταται παρα μονο ως απλα ένα ισχυρότατο και γοητευτικότατο φιλοσοσφικο ρευμα....
αυτά ισχυουν για μενα.σεβομαι οσους πιστευουν πραγματικα και αισθάνονται ψυχική ηρεμια και ισσοροπια..
φιλια
:smile-flower:
 #101311  από Ελευθερία
 Πέμ Μαρ 27, 2014 2:36 pm
Κώστα μου, όπως ήδη προανέφερα δεν υποχρεούται κανείς να πιστεύει στο Θεό και να το κάνει αυτό που πρότεινα. Εσείς οι άντρες έχετε θέμα με το Θεό, το ξέρω. Όποιος θέλει το κάνει αυτό που πρότεινα κι όποιος δεν θέλει δεν το κάνει, δημοκρατία έχουμε έλεος πια... Όσο για τη ζωή σου που αναφέρεις μη φοβάσαι ο καθένας μας σηκώνει το δικό του το σταυρό. Κι εγώ είμαι μοναχοπαίδι και ορφανή από τα είκοσί μου χρόνια με μια μάνα που δεν έπαιρνε πότέ πρωτοβουλίες και τα είχε όλα έτοιμα από τον μπαμπά κι από τότε που πέθανε πλέον από εμένα. Κι εκτός του ότι είναι πλέον γριά, είναι ανάπηρη κι εκείνη με αλτζχάιμερ, εγώ ΑΜΕΑ 69% χωρισμένη με παιδί 12,5 χρόνων και δουλεύω όμως γιατί πώς θα τα βγάλω αλλιώς πέρα χωρίς διατροφή; Γιαυτό σου λέω η κάθε πόρτα που κλείνει δεν ξέρεις τι κρύβει από πίσω της....
 #101316  από costas1968
 Πέμ Μαρ 27, 2014 3:00 pm
ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ.
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!!
:smile-flower:
 #101322  από Κώστας
 Πέμ Μαρ 27, 2014 5:42 pm
Ελευθερία θα σου θέσω ένα προβληματισμό. Σύμφωνα με την θρησκεία ο Θεός αποφασίζει και επιλέγει τις τύχες των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι αν εσύ νόσησες με ΣΚΠ, ήταν θέλημα Θεού που επέλεξε για σένα αυτή τη μοίρα. Πηγαίνοντας στον παπά που ανέφερες, ουσιαστικά του ζητάς να μεσολαβήσει στον Θεό, ώστε Αυτός ν΄ αναιρέσει την απόφαση που πήρε για σένα και να σε κάνει καλά. Ο Θεός όμως είναι Αλάθητος. Ποτέ δεν θ΄ αναιρέσει μια ειλημμένη Του απόφαση γιατί αποκλείεται να ήταν λάθος. Αν την αναιρέσει παραδεχόμενος το σφάλμα ή την αδικία στην οποία προέβη, τότε δεν είναι Θεός. Αν πάλι η απόφαση δεν ήταν δική Του αλλά του διαβόλου και πάλι δεν είναι Θεός εφ΄ όσον δεν μπορεί να επιβληθεί και να ελέγξει τις πράξεις ενός όντος που η θρησκεία μας διδάσκει ότι είναι κατώτερο Του. Αν όμως πιστεύεις πως είναι Θεός, πως τολμάς και του ζητάς ν΄ αναιρέσει την απόφασή που πήρε για σένα; Αυτό δεν λέγεται απιστία; Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις!

Υγ. Αν βέβαια ο παπάς καταφέρει από μόνος του, χωρίς τη βοήθεια του Κυρίου να σε θεραπεύσει, τότε ανακάλυψες έναν καινούργιο ισχυρότερο θεό, μιας και μπορεί και αντιστρέφει αποφάσεις του Υφιστάμενου (Θεού)!!!!!

Υγ1. Τα θαύματα του Χριστού, δεν αποτελούν αναίρεση αποφάσεων Του Θεού. Έγιναν (αν έγιναν), με σκοπιμότητα προκειμένου να πιστεί ο κόσμος.