• ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΑΕΕ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #101258  από evaggelia012
 Τετ Μαρ 26, 2014 1:20 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΓΕΙ 31-6-2014
ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΚΕΠΑ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΣΧΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΓΕΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014,ΤΙΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΙΓΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΤΑΜΕΙΟ ΟΑΕΕ .
 #101270  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 26, 2014 10:00 pm
evaggelia012 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΓΕΙ 31-6-2014
ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΚΕΠΑ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΣΧΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΓΕΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014,ΤΙΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΙΓΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΤΑΜΕΙΟ ΟΑΕΕ .
:smile-hi: Ευαγγελια !!! Ο, τι ξερεις εσυ , ξερουμε κι εμεις . Κανεις δεν ξερει τι θα γινει με τα επιδοματα , που ληγουν αργοτερα .Το δικο μου , ληγει 30 Σεπτεμβρη . Απλως, ας ελπισουμε οτι θα επανεξεταστουμε εγκαιρως......