• Προ(σ)κληση συναντησης

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #101132  από Γιάννης
 Σάβ Μαρ 22, 2014 2:58 pm
Α να γεια σου, διπλό εσπρέσσο με έξτρα κουπάκι γάλα φρέσκο ΚΡΥΟ και ένα τοστάκι μόνο τυρί, καθόσον από κρέας απέχω.
 #101133  από litsa
 Σάβ Μαρ 22, 2014 4:05 pm
:smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang:

ζήλειααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!! :smile-headbang: :( :( :( :( :( :( :smile-nerd: :smile-nerd: :smile-nerd: :smile-nerd: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying:
 #101134  από Μιμικαμ
 Σάβ Μαρ 22, 2014 5:40 pm
Γιάννης έγραψε:Α να γεια σου, διπλό εσπρέσσο με έξτρα κουπάκι γάλα φρέσκο ΚΡΥΟ και ένα τοστάκι μόνο τυρί, καθόσον από κρέας απέχω.
Εεεε ΨΙΤ......μήπως επειδή έχασες το αρχηγηλίκι και έγινες
ενα με την μάζα....αρχισες να απαιτείς συνεχώς και να μην σε χορταίνουμε?????? εεεεεε?????για συγκεντρώσου γιατί θα φέρω το βούρδουλα.... :lol: :lol: :lol: :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: :violin:
 #101136  από soulla
 Σάβ Μαρ 22, 2014 6:18 pm
 #101139  από Κώστας
 Σάβ Μαρ 22, 2014 7:43 pm
Μιμικαμ έγραψε: Εεεε ΨΙΤ......μήπως επειδή έχασες το αρχηγηλίκι και έγινες
ενα με την μάζα....αρχισες να απαιτείς συνεχώς και να μην σε χορταίνουμε??????
Δεν το έχασε. Για όλους μας παραμένει ο αρχηγός. Απλά αποσύρθηκε για λίγο. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θ΄ αναλάβει και πάλι τα ηνία!

Υγ. Αρχηγέ μη φωνάζεις. Αν το θέλεις θα επανέλθεις. Δεν σε πιέζουμε, απλά δεν σου δίνουμε περιθώριο επιλογής!
 #101140  από sofia13
 Σάβ Μαρ 22, 2014 9:19 pm
Αναλάβει δεν αναλάβει, αρχηγάρα είναι..................!!!!!!!!!!
Ακόμα θυμούνται αρκετοί- η Κατερίνα σίγουρα - το καψόνι που μου έκανε........-Είσαι η... και ήρθες από...
Μόνο προσοχές δε βάρεσα , ούφ ...!

Ρε παιδιά μου λείπετε όλοι τόσο πολύ...........!!!!!!!!!!!!!!
 #101200  από elenipir
 Δευ Μαρ 24, 2014 9:07 pm
billios έγραψε:

Το λοιπον,επειδη πρεπει να παρω τον λακερδα τη πεμπτη για να καβατζωσω τις θεσεις αν και με βλεπω καραουλι απο νωρις,μεχρι στιγμης υπολογιζω χοντρικα 15 νοματεους.
Υπολογιζω ΣΩΣΤΑΑΑ ??
elenipir να του πω για 10 ακομη πραγματι ??
θα σου πω τα ατομα τα δικα μου στο συνολο τους την τεταρτη σου ειναι προβλημα ?>????
 #101201  από κατερινα 55
 Δευ Μαρ 24, 2014 9:23 pm
:smile-hi: Τσαααα!!!!!!!
Εικόνα

------

Θα είμαι κι εγώ εκεί.Εικόνα
 #101207  από Κώστας
 Τρί Μαρ 25, 2014 1:00 am
Κι΄ είχα αρχίσει ν΄ ανησυχώ. Συγκέντρωση χωρίς Κατερίνα δεν γίνεται! Καλώς να μας έρθεις.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13