• γυναικολόγος για γυναίκες με σκλήρυνση!

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #101050  από natty11
 Πέμ Μαρ 20, 2014 1:06 pm
Κορίτσια και αγόρια μήπως γνωρίζετε κάποιον γυναικολόγο αντρα ή γυναίκα να εξειδικεύεται σε γυναίκες με σκλήρυνση? στην Αθήνα!

επειδή όπως έχω γραψει και σε άλλα posts δεν μου φευγει η ιδεα για ενα 2ο παιδάκι λέω να το αναλύσω λίγο παραπάνω - γνωρίζω πολύ καλά τι θα μου πει ο δικός μου γιατρός αλλωστε!
ο νευρολόγος ουτε να το ακούσει - ο γυναικολόγος θα πει οτι πει ο νευρολόγος σου!

ευχαριστώ
 #101063  από yamd
 Πέμ Μαρ 20, 2014 3:51 pm
Δεν ξερω αν υπάρχουν γυναικολόγοι για σκπ...μου ακούγετε καπως...ο νευρολόγος ειναι όμως αυτος που θα κρίνει την κατάσταση...να τον εμπιστευτείς για να μην επειδεινωσεις την υγεία σου...κ γω ειμαι στην διαδικασία για δεύτερο μωρό με την έγκριση του γιατί είμαι σταθερή δύο χρόνια χωρίς να εχω πάρει καθόλου αγωγη...σου εύχομαι τα καλύτερα. ..
 #101078  από natty11
 Πέμ Μαρ 20, 2014 10:57 pm
Ο νευρολόγος που με παρακολουθεί από την αρχή ούτε 1 δεν με άφηνε να κάνω,, χρειάστηκε να το συζήτησω και να το ξανά-συζήτησω μέχρι να πειστεί ήμουνα ευτυχώς και σε ύφεση με την σκπ!
Μάλλον έχεις δίκιο με τον ννευρολογο πρέπει να το συζήτησω!να δει πάλι τις εξετάσεις μου από την αρχή.

Καλή επιτυχία και στην δική σου προσπάθεια για 2ο!
 #101092  από petros
 Παρ Μαρ 21, 2014 11:40 am
Δεν καταλαβαινω γτ δεν σε αφηνε να κανεις ουτε 1. Τι σου ειπε; Για να μην σταματησεις την αγωγη η για τον φοβο του τι μπορει στο μελλον να συμβει?
 #101093  από LL--MM
 Παρ Μαρ 21, 2014 12:43 pm
Aχ, καλέ Πετρή, αυτά πανε μαζι, δυστυχώς! Μ'ενα σμπάρο, δυό τρυγόνια οι Δόχτορες... κι όταν μας πιάνουν κι απ'το φόβο :smile-evilgrin: δεν τους πιάνει, αυτούς, τίποτα και κανένας... :smile-lipssealed:

Νάτυ, μήπως να ρωτούσες το γυναικολόγο για συνάδελφο του με την ειδίκευση αυτήν, βεβαιώνοντάς τον πως θα είναι μόνο :oops: για μια 2η γνώμη στη "συμβουλή περί του μωρού";;; Τέτοιοι περίεργοι που είναι αυτοί... :smile-nerd: Καλή σου επιτυχία!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #101252  από natty11
 Τετ Μαρ 26, 2014 8:48 am
Δεν με άφηνε να κάνω ουτε 1 ακριβως για τον φόβο μην πάθω κάτι και δεν μπορώ μετά ουτε το 1 να μεγαλώσω! διαψεύστηκε πλήρως φυσικά! δεν μπορώ να πω οτι δεν με είχε φοβίσει και μένα τοτε που τα συζητούσαμε, μην πω ψεματα, ατελείωστες συζητήσεις με τον άντρα μου κάναμε για το αν πρέπει να μπούμε στην διαδικασία αυτή...ο αντρας μου ήταν και πιο φοβισμένος απο εμένα!

τελοσπάντων, εγω θέλω να κάνω ακόμα ενα παιδάκι και θα πάω να μιλήσω και με άλλο νευρολόγο, τοτε που εψαχνα να δω τι εχω ειχα δει 2-3 οποτε θα αναζητήσω ονόματα και θα ξαναπαω!
δεν το βαζω κάτω!