• 40% συμμετοχή στα φάρμακα;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #101017  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 19, 2014 3:55 pm
Hristos! έγραψε:Οι εχοντες ποσοστο κινητικης αναπηριας 67% και ανω, δικαιουνται μηδενικης συμμετοχης σε φαρμακα της ασθενειας και στα υπολοιπα φαρμακα εχουν μονο 10% συμμετοχη!? Ποτε αλλαξε παλι αυτο? :? :shock: :shock:
:smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Πού το βρηκες αυτο ?
 #101018  από Hristos!
 Τετ Μαρ 19, 2014 4:01 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Hristos! έγραψε:Οι εχοντες ποσοστο κινητικης αναπηριας 67% και ανω, δικαιουνται μηδενικης συμμετοχης σε φαρμακα της ασθενειας και στα υπολοιπα φαρμακα εχουν μονο 10% συμμετοχη!? Ποτε αλλαξε παλι αυτο? :? :shock: :shock:
:smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Πού το βρηκες αυτο ?
Δεν εχω κρατησει το link δυστυχως. Σε ενα αρχειο doc που εχω στον υπολογιστη μου για τα περι ασθενειας και φαρμακων, βρηκα να εχω καταχορησει το εξης:
Στους δικαιούχους εξωνοσοκομειακής φαρμακευτικής περίθαλψης των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.), ανεξάρτητα από την ονομασία και τη νομική τους μορφή καθώς και του Οίκου Ναύτου, χορηγούνται τα φάρμακα με συμμετοχή 10% επί της διατιμημένης αξίας του φαρμάκου ή με μηδενική συμμετοχή για την αντιμετώπιση ή θεραπεία των χρόνιων παθήσεων
 #101020  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 19, 2014 4:05 pm
Δεν ξερω κατι τετοιο ! Αν βρεις το λινκ , πες μας !
 #101021  από costas1968
 Τετ Μαρ 19, 2014 4:15 pm
όχι δεν ισχυει πουθενα το 40%
το ικα εχει 3 ποσοστα συμμετοχης
0%
10%
25%
:smile-flower: