• ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ / ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #100937  από costas1968
 Δευ Μαρ 17, 2014 1:54 pm
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
ΞΕΛΙΝΑΩ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΑ ΕΤΗ 2006 ΚΑΙ 2007.ΛΟΓΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ...) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ.
ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ 2012 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΑΝΑ 5ΜΕΡΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΕΝΩ Η ΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΡΟΣΠΙΦ22 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.
Η ΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:
1ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΜΠΙΦ22 ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ?
2.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ (Ή ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..) ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ 100 ΜΕ 150 € ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ?
3. ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΠΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..) ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ(MRI ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ?

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ...
:smile-flower:
 #100939  από costas1968
 Δευ Μαρ 17, 2014 2:24 pm
Γιάννης έγραψε:Το να παίρνεις το φάρμακο τάχαμου τάχαμου το έχεις σκεφτεί ποτέ;

ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ....
 #100940  από Γιάννης
 Δευ Μαρ 17, 2014 2:43 pm
Είναι τεράααααστια η κουβέντα για το θέμα που βάζεις, σίγουρα ξεκινά από την άρνησή σου στα φάρμακα. Έχεις συχνές ώσεις απ' ότι λες. Μήπως να το σκεφτείς ξανά;
 #100941  από costas1968
 Δευ Μαρ 17, 2014 2:53 pm
Γιάννης έγραψε:Είναι τεράααααστια η κουβέντα για το θέμα που βάζεις, σίγουρα ξεκινά από την άρνησή σου στα φάρμακα. Έχεις συχνές ώσεις απ' ότι λες. Μήπως να το σκεφτείς ξανά;

ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ (ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ..) ΤΟ Tecfidera.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΗ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Ο ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ(?) ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΑΝ ΘΑ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!
 #100949  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 17, 2014 5:25 pm
:smile-hi: Γεια σου Κωστα ! Καταλαβα για ποιο νοσοκομειο μιλας . Γιατι δεν σου εδωσαν ακομα τη γνωματευση για ΚΕΠΑ ? Εκανες αιτηση ? Οσο για τα φαρμακα , ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικο μας ζητημα , αν θα παρουμε ή οχι ! Εξαλλου , η ευθυνη για τυχον ...''στραβες'' , βαρυνει τον ασθενη ! Αν δεν θελεις να παρεις κατι , συζητησε το με τη γιατρο , εξηγωντας τους λογους.Θα σου αναπτυξει κι εκεινη τα δικα της επιχειρηματα και θα αποφασισεις. Δεν πιστευω οτι ειναι σωστο να πεις ψεμματα .Ειπαμε ...ειναι δικαιωμα σου !!!!!Ειναι αληθεια οτι αν αρνεισαι τη φαρμακευτικη αγωγη , ειναι πιθανο να μπεις σε ...μαυρη λιστα .....Κατι τετοιο εχει συμβει σε μενα !!!!!!! Εγω ειμαι η ...καταζητουμενη ...γνωστη ληστης επιδοματων , που αρνειται την ανοσοκαταστολη !!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: Δεν ειδες την αφισα ?
 #100979  από costas1968
 Τρί Μαρ 18, 2014 10:24 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-hi: Γεια σου Κωστα ! Καταλαβα για ποιο νοσοκομειο μιλας . Γιατι δεν σου εδωσαν ακομα τη γνωματευση για ΚΕΠΑ ? Εκανες αιτηση ? Οσο για τα φαρμακα , ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικο μας ζητημα , αν θα παρουμε ή οχι ! Εξαλλου , η ευθυνη για τυχον ...''στραβες'' , βαρυνει τον ασθενη ! Αν δεν θελεις να παρεις κατι , συζητησε το με τη γιατρο , εξηγωντας τους λογους.Θα σου αναπτυξει κι εκεινη τα δικα της επιχειρηματα και θα αποφασισεις. Δεν πιστευω οτι ειναι σωστο να πεις ψεμματα .Ειπαμε ...ειναι δικαιωμα σου !!!!!Ειναι αληθεια οτι αν αρνεισαι τη φαρμακευτικη αγωγη , ειναι πιθανο να μπεις σε ...μαυρη λιστα .....Κατι τετοιο εχει συμβει σε μενα !!!!!!! Εγω ειμαι η ...καταζητουμενη ...γνωστη ληστης επιδοματων , που αρνειται την ανοσοκαταστολη !!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: Δεν ειδες την αφισα ?

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ....
ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ..<<ΑΠΟΨΗ>>!!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΠ ΤΩΡΑ:
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΞ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΔΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΚΥΝΙΚΟΣ!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΑ 45 ΜΟΥ ΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ <<ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ>> ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΔΙΑΛΙΠΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΧΒΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...ΕΙΔΩΜΕΝ..
 #101306  από Ελευθερία
 Πέμ Μαρ 27, 2014 2:15 pm
Αγαπητέ Γιάννη καταρχήν δεν είναι ρεσμπιφ αλλά Rebif, έτσι;
Εγώ έχω κάνει Avonex και τώρα τα τελευταία 6-7 χρόνια κάνω το tysabri. Τα πρώτα 7 χρόνια της αρρώστιας δεν φαινόταν τίποτα. Έτρεχα, έκανα ποδήλατο και γενικώς έκανα τα πάντα. Όμως πέντε χρόνια αφού έκανα την κόρη μου έπεσα πολύ και άρχισα να μην περπατάω καλά και να μην μπορώ να κάνω αερόμπικ. Τώρα πια στο σπίτι περαπατώ χωρίς μπαστούνι αλλά στους δρόμους με τίποτα. Η γνώμη μου είναι να κάνεις ό,τι σου λέει η γιατρός σου και τώρα πια το καλύτερο είναι να σας πιάνουν από την αρχή με φάρμακα επιθετικά και όχι να το αφήνουν να σιγοψήνεται όπως έκαναν τότε με μένα....
costas1968 έγραψε:ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
ΞΕΛΙΝΑΩ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΑ ΕΤΗ 2006 ΚΑΙ 2007.ΛΟΓΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ...) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ.
ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ 2012 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΑΝΑ 5ΜΕΡΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΕΝΩ Η ΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΡΟΣΠΙΦ22 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.
Η ΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:
1ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΜΠΙΦ22 ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ?
2.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ (Ή ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..) ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ 100 ΜΕ 150 € ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ?
3. ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΠΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..) ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ(MRI ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ?

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ...
 #101323  από Κώστας
 Πέμ Μαρ 27, 2014 6:12 pm
Ελευθερία έγραψε:Αγαπητέ Γιάννη καταρχήν δεν είναι ρεσμπιφ αλλά Rebif, έτσι;
Αγαπητή Ελευθερία δεν είναι ρεσμπιφ αλλά ροσμπιφ, έτσι;
Πιστεύεις πραγματικά ότι ο Κώστας δεν ξέρει πως λέγεται ή ότι απλά αστειεύεται;!
Το roastbeef ή Ελληνιστί ροσμπιφ, σου λέει κάτι;

Υγ. Κώστα συγνώμη για την παρέμβαση και συ Ελευθερία προσπάθησε να μην παρεξηγηθείς. Εδώ μέσα (στο forum) λέμε τη γνώμη μας ελεύθερα, παραδεχόμαστε τα σφάλματά μας και αναγνωρίζουμε το δίκιο του άλλου. Γι΄ αυτό και είμαστε μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια, η οποία αν και σε αποπήρε λιγάκι στην αρχή (μια με Τον Θεό και μια τώρα), σε καλοσορίζει κοντά της.

Υγ2. Άσε που ο Γιάννης αν και είναι λάτρης του φαγητού, ποτέ του δεν ανέφερε τη λέξη ρεσμπιφ. Έχει γούστο να μην του αρέσει το ροσμπιφ. Θα το μάθω από πρώτο χέρι την Κυριακή στη συνάντηση.