• Rebismart

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #74198  από Π.Μ79
 Κυρ Ιουν 24, 2012 8:04 pm
Δε το θεωρεί ελαφρύ αλλά τώρα μάλλον έκανε συμφωνία με την εταιρεία οπότε και άλλα χρηματάκια στη τσεπούλα του.

Το tysabri γίνεται 1 φορά το μήνα και όχι το 6μηνο.
 #87416  από Blacksand
 Πέμ Μαρ 14, 2013 9:50 pm
Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ,και στους παλιούς και στους νέους.

Έχω πολύ καιρό να μπω και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το rebismart.Η κάθε ένεση κρατάει για τρεις δόσεις;Μετά την πρώτη δεν θέλει ψυγείο;κρατάει για μια εβδομάδα εκτός;

Θα θελα να ακούσω εντυπώσεις από αυτούς που το έχουν χρησιμοποιήσει αν τους βόλεψε καλύτερα από όταν χρησιμοποιούσαν τις απλές ενέσεις.Σκέφτομαι να το πάρω μόνο αν είναι πιο ευέλικτο με το ψυγείο.

Ευχαριστώ
 #100690  από greekinholland
 Τετ Μαρ 12, 2014 11:23 am
Δεν χρειάζεται ψυγείο, η κάθε αμπούλα είναι για 3 ενέσεις. Φυσικά οι υπόλοιπες αμπούλες πριν τις βάλουμε στο μηχανάκι εννοείτε διατηρούντε στο ψυγείο.
 #100859  από Chr1st1na
 Σάβ Μαρ 15, 2014 10:45 am
Εγώ το μηχανάκι το έχω στο ψυγείο με το φάρμακο. το βγάζω δύο ώρες πριν κάνω την ένεση.
 #100860  από greekinholland
 Σάβ Μαρ 15, 2014 10:52 am
Εμένα πάλι μου είπε η νοσηλεύτρια μόνο στην αρχή στα 8,8 mgr , επειδή θα είναι για 3 βδομάδες η ίδια αμπούλα να το έχω στο ψυγείο και να το βγάζω μισή ώρα πριν την ένεση. Μετά δεν χρειάζετε ψυγείο γιατί το φάρμακο δεν εχει πρόβλημα για μια βδομάδα να διατηρηθεί, τι να πω δε ξέρω :smile-thinking: :smile-thinking: