• WANΤED

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #100757  από Κώστας
 Πέμ Μαρ 13, 2014 4:43 pm
afisa anna 2.jpg
afisa anna 2.jpg (314.98 KiB) Προβλήθηκε 251 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Σάβ Μαρ 15, 2014 3:44 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #100761  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 5:50 pm
:smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: Ποια ειναι αυτη καλε ????? Ποιαααααααα.....??????? Ποια μου θυμιζει ...ποια μου θυμιζει ?????? Θα το βρω ....Πού θα παει ....Θα ΤΗΝ βρω και θα την ΚΑΤΑΔΩΣΩ στους :smile-angel: ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ :smile-angel: ....Να της καρφωσουν ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , ιντερφερονες...τυσαμπρια...μιτοξανδρονες....Να της γεμισουν το στομαχι με ...ρεμπιφια....αντικαταθλιπτικα ...αντεπιληπτικα ......Να ψοφησει πια........ .....Να μη χαλαει την πιατσα ....! Να σταματησει να κλεβει επιδοματα και να στενοχωρει το καλο μας :smile-angel:ΙΚΑ :smile-angel:
 #100769  από βικυ
 Πέμ Μαρ 13, 2014 6:31 pm
Γεια σου επαναστατρια τρελοκοτσιδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ονοματα δεν λεμε,δεν ειμαστε καταδοτες χεχεχε!!!!!!!!!!
Εικόνα :naughty:
Γεια σου και 'σενα καλλιτεχνη-Κωστα με τις ιδεες σου! :clap:
 #100773  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 7:04 pm
βικυ έγραψε:Γεια σου επαναστατρια τρελοκοτσιδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ονοματα δεν λεμε,δεν ειμαστε καταδοτες χεχεχε!!!!!!!!!!
Εικόνα :naughty:
Γεια σου και 'σενα καλλιτεχνη-Κωστα με τις ιδεες σου! :clap:
:smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: Παλιο κουκουλοφορα !!!!! Ε !!!!!! Κουκουλοφορα !!!!! :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove:
 #100785  από βικυ
 Πέμ Μαρ 13, 2014 9:58 pm
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #100790  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 14, 2014 8:11 am
βικυ έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:smile-giggle: Σε αναγνωρισα εγω , κι ας φορας κουκουλα ! Απο ...το νυχι του χεριου ......και απο το χρωμα του κραγιον σου ......Αχνοφαινεται πισω απο το μαυρο πανι :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-makeup: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle:
 #100793  από Κώστας
 Παρ Μαρ 14, 2014 8:41 am
Κι΄ εγώ σε αναγνώρισα από την κατεύθυνση που δείχνεις. Δείχνεις νότια άρα είσαι κάπου στο βορά, άρα είσαι η Βίκυ από τη Θεσσαλονίκη.
 #100798  από βικυ
 Παρ Μαρ 14, 2014 9:24 am
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λαθοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς,δεν ειμαι απο την Θεσ/νικη! :naughty: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #100801  από aoratos
 Παρ Μαρ 14, 2014 11:18 am

:smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout:
 #100803  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 14, 2014 11:22 am
aoratos έγραψε:

:smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout:
Βρε !!!Καλως τον !!!!!! Μπραβο Κώστα !!!!! Το εργο σου , αναγκασε τον ΑΟΡΑΤΟ να εμφανιστει !!!!!!!!!!!!!