• ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #100720  από litsa
 Πέμ Μαρ 13, 2014 12:24 am
magda έγραψε:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ.

:smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #100727  από eleni POL
 Πέμ Μαρ 13, 2014 10:16 am
Μπράβο στην ομάδα!
Ευχαριστούμε προσωπικά και ομαδικά και εκ μέρους αυτών που υποφέρουν χωρίς να ξέρουν τους αγώνες σας!
Δύναμη και υγεία σας εύχομαι.
(Μακάρι να ήμουν πιο κοντά έστω και μόνο για να :smile-handshake:)
 #100731  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 10:37 am
:smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: Βρε παλιοκοριτσα !!!!! Παλι κλαιω...Αντε !!!! Αρκετα δακρυα μας κερναει η σκπ.Ας απαλλαχτουμε, τουλαχιστον , απο τα ''παραπλευρα'' ! Το εχω ξαναπει ...Ονειρευομαι τη μερα , που η ΜΟΝΗ στενοχωρια και εννοια μας ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΣ και ΟΧΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ !!!!!!!!!Μακαρι να σας ειχαμε κοντα μας ! Δεν πειραζει ...νοιωθουμε την αγαπη σας και τον ΚΟΙΝΟ ΠΟΝΟ !!!Χτες , το φορουμ μας , ειχε μια μικρη παρουσια ....Ελενη...Κατερινα55...Ληδα(μετα του συνασθενους συζυγου)....Εφη.... Ειναι καιρος να γινει κατι , επιτελους ...Για μενα ο κομπος εχει , ηδη, φτασει στο χτενι ....Δεν αντεχω αλλη ταλαιπωρια ......... :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Πέμ Μαρ 13, 2014 6:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #100744  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 12:40 pm
:smile-thinking: Εχω γραψει ενα σωρο πραγματα για χτες και ξεχασα κατι ΠΟΛΥ σημαντικο....Συγγνωμη !!!! Λοιπον , χτες βραδυ η Μαρινα μας, εδωσε συνεντευξη στο ραδιοφωνικο σταθμο Alpha 989 .Αν μπορειτε να την βρειτε ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!!!!!! :smile-hi:
 #100749  από κατερινα 55
 Πέμ Μαρ 13, 2014 3:16 pm
......... Άννα :smile-flower: ,η συνέντευξη της Μαρίνας.

Και εδώ η Μαρίνα :smile-flower: ...

#100756  από sofia13
 Πέμ Μαρ 13, 2014 4:12 pm
Παιδιά είστε σπουδαίοι αγωνιστές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !
 #100762  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 5:56 pm
:smile-clapping: Μπραβο Κατερινα !!!!!!!
 #100763  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 6:02 pm
sofia13 έγραψε:Παιδιά είστε σπουδαίοι αγωνιστές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: Οργανωστε αναλογες παρεμβασεις στις πολεις σας !!!!!! Μπορει να μην υπαρχουν κι αλλα υπουργεια εργασιας , αλλά μπορειτε να μαζευτειτε εξω απο τις Νομαρχιες , για παραδειγμα .Τι λες Σοφουλι ? Να δουμε , ομως , πρωτα τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ ! Θα πρεπει να ειναι κοινα ....Ετσι ??? :smile-kiss:
 #100771  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 6:36 pm
Ε!!!!!!!!! Κοριτσια του Βορρα !!!!!!! Θα οργανωσετε κατι ??? :smile-flower: