• ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #97778  από VASILIS
 Τετ Δεκ 11, 2013 8:54 pm
Ναι Αννα, είπαν για ένα εξάμηνο, αλλά δεν είπαν για ποιο έτος!
Το 2020;
Το 2050;
Γι αυτό το παρακάτω αποτέλεσμα!
:smile-mooning: :smile-mooning: :smile-mooning: :smile-mooning:
 #97798  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Δεκ 12, 2013 9:15 am
VASILIS έγραψε:Ναι Αννα, είπαν για ένα εξάμηνο, αλλά δεν είπαν για ποιο έτος!
Το 2020;
Το 2050;
Γι αυτό το παρακάτω αποτέλεσμα!
:smile-mooning: :smile-mooning: :smile-mooning: :smile-mooning:
Βασιλη μου , για το τρεχον ετος και τις τρεχουσες συνταξεις !ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ οχι ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , δυστυχως . Κατα τη συζητηση στη Βουλη , ο Υπουργος ΔΕΝ δεχτηκε να συμπεριλαβει και τα επιδοματα για.....δημοσιονομικους λογους :smile-headbang: Αυτη ηταν η απαντηση του σε σχετικες προτασεις , που εγιναν απο την αντιπολιτευση . Ειπα οτι ξερω ατομα που πληρωθηκαν ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ .....ΥΓ . Ρε ...που καταντησα...να υπερασπιζομαι την :smile-devil: συγκυβερνηση... :smile-devil:Βεβαια , το προβλημα ΔΕΝ λυνεται με τετοια μετρα ....Αλλη πολιτικη χρειαζεται ...ΡΙΖΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ....Και οχι με στοχο την εξοικονομηση χρηματων ....εξοντωνοντας εμας για ενισχυση των ....μεγαλων ....
 #97801  από titi
 Πέμ Δεκ 12, 2013 1:22 pm
και εγώ στην αναμονή... Άλλα επειδή αναμένω και σύνταξη, δεν μου δίνουν το επιδόμα (που υποτίθεται ότι βγαίνει πιο γρήγορα)....
Αίτηση από το Μάιο, Κεπα από Σεπτέμβριο και περιμένω.....
 #97802  από VASILIS
 Πέμ Δεκ 12, 2013 2:22 pm
Αννα καλή μου κι φίλοι γενικότερα, αυτά τα "δημοσιονομικά" μας έφαγαν.
Εγραψα αμέτρητα άρθρα γι αυτή την κοροιδια μέχρι που με πήραν τηλέφωνο από πολιτικά γραφεία :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
Η ειρωνία είναι ότι λεφτά πρός κάθε ΑΣΧΕΤΗ κατεύθυνση, εκταμιεύονται συνέχεια σε δευτερόλεπτα χωρίς τις όποιες "δημοσιονομικές" τρίχες. :smile-devil: :smile-devil:
Δε φταίει κανείς αλλος.
ΕΜΕΙΣ φταίμε που δεν τους στέλνουμε στο κάγκελο ενω ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Γι αυτό και εγραψα ότι ΔΕΝ βασίζομαι σε συνομοσπονδίες και ομοσπονδίες γιατί εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα και ακόμα χειρότερα, συμφέροντα ελαχίστων.
 #100658  από powerfull
 Τρί Μαρ 11, 2014 3:01 pm
Eγω έκανα αίτηση για το παραπληγικό επίδομα στις 4/2011, το αποδεικτικό κατάθεσης το πήρα στις 3/2013, τον Νοέμβριο 2013 πέρασα από επιτροπή
και στης 3 Δεκεμβρίου 2013 πήρα την απόφαση και την πήγα στον ΟΓΑ τώρα για πληρωμή με είπαν Απρίλιο 2014.
 #100661  από Κώστας
 Τρί Μαρ 11, 2014 4:26 pm
Όλα αυτά τα χρήματα που περιμένουμε αναδρομικά και παραμένουν στο ταμείο του Κράτους μέχρι να μας αποδωθούν είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος για το οποίο καυχέται η κυβέρνησή μας.
Θα μου πείτε εσένα περιμέναμε να μας το πεις. Προφανώς και όχι. Απλά το αναφέρω μήπως και το διαβάσει και προβληματιστεί κάποιος εύπιστος επισκέπτης του forum που θεωρεί ότι η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της.