• αποφαση δευτεροβαβμιας επιτροπης

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #100652  από vasober
 Τρί Μαρ 11, 2014 1:13 pm
θα ηθελα την βοηθεια σας κ παλι, πηρα την αποφαση η οποια γραφει οτι βασει του ν. 1140/81 κ 3232/2004 δικαιουμαι επιδοματος κ ν 3518/06 οχι. τι σημαινει ειμαι λιγο μπερδεμενη. ευχαριστω κ ευχομαι να εισαστε ολοι καλα κ αγωνιστες ζωης :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle:
 #100655  από Κώστας
 Τρί Μαρ 11, 2014 2:34 pm
Ο 3518/06 είναι ένας τεράστιος νόμος που ασχολείται κυρίως με συντάξεις. Για τα επιδόματα αναφέρει: "Μετά από αρκετά χρόνια αυξάνεται το ύψος του χορηγούμενου επιδόματος απολύτου αναπηρίας στους έχοντες το δικαίωμα, συνταξιούχους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Το επίδομα, μετά την ψήφιση του Ν.3518/2006 δεν θα αφορά το 50% της σύνταξης όπως αποδόθηκε κατά την αρχική ημερομηνία απονομής σύμφωνα με τη συνταξιοδοτική απόφαση, αλλά το 50% της σημερινής καταβαλλόμενης σύνταξης".
Δεν λέει πουθενά αν δικαιούται κάποιος ή όχι εξωιδρυματικό επίδομα και σύμφωνα με πια κριτήρια. Οπότε που κολλάει ότι σύμφωνα με το νόμο αυτό δεν δικαιούσαι επίδομα; Εδώ μόνον ένας δικηγόρος μπορεί να σε βοηθήσει. Ο νόμος 3518/2006 αν έχεις όρεξη για διάβασμα είναι εδώ http://www.ggka.gr/3518_06.pdf
 #100673  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 11, 2014 7:16 pm
vasober έγραψε:θα ηθελα την βοηθεια σας κ παλι, πηρα την αποφαση η οποια γραφει οτι βασει του ν. 1140/81 κ 3232/2004 δικαιουμαι επιδοματος κ ν 3518/06 οχι. τι σημαινει ειμαι λιγο μπερδεμενη. ευχαριστω κ ευχομαι να εισαστε ολοι καλα κ αγωνιστες ζωης :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle:
Φιλεναδα , τι ποσοστο αναπηριας σου εδωσαν στη σκπ??? Στην παραπληγια (ή παραπαρεση ) ποσο ???
 #100683  από VASILIS
 Τετ Μαρ 12, 2014 7:08 am
Εδώ ηρθαμε πάλι!
Τα λέμε, τα ξαναλέμε, φωνάζουμε γι αυτές τις ασάφειες των νόμων που ούτε οι ιδιοι οι "νομοθέτες" (τρομάρα τους) δεν βγάζουν άκρη.
Γράφουν, και γράφουν, και αραδιάζουν "προυποθέσεις" μόνο που σε πολλές περιπτώσεις αναιρούν τα πάντα άμεσα και έμμεσα.
Να επαναλάβω οτι το ζητούμενο είναι ενα και μοναδικό (δυστυχώς).
Το τσεκούρωμα από τις επιτροπές.
Μην ξεχνάμε ότι στη χώρα μας ολες οι ματσαράγκες, ολες οι παρανομίες, γίνονται παντα βασει των νόμων για να καλύπτουν τα νώτα τους οι "αρμόδιοι".
Και θα σταθώ στο μπάχαλο αυτό, στη γενικότερη ταλαιπωρια που ΟΛΟΙ μας άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο έχουμε υποστεί και θα υποστούμε.
Θα κάνω μια χαζή ερώτηση, γιατί ρε παιδί μου δε μου κόβει.
Κάποιοι είχαν αναφερθεί στα διάφορα σωματεία, συνομοσπονδίες, και πάει λέγοντας.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ (ΠΑΛΙ) ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ (ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ) ΓΙΑ... ΕΜΑΣ;
Μήπως το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ, τα χατήρια των πολιτικών;
Λέω εγώ ο χαζός......

#100689  από vasober
 Τετ Μαρ 12, 2014 11:18 am
δεν αναφέρουν σκπ γράφουν απομυελίνωση και αναφέρουν το ποσοστό 67% και από κάτω αυτό που ήδη έχω γράψει. σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε, μακάρι να μπορούσα να είχα επαφή συχνότερη μαζί σας αλλά δυστυχώς τα χέρια δεν με υποστηρίζουν καλά τα άτιμα κ δεν μπορώ να γράφω τακτικά σας παρακολουθώ όμως είστε όλοι υπέροχοι :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi:
 #100707  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 12, 2014 8:20 pm
vasober έγραψε:δεν αναφέρουν σκπ γράφουν απομυελίνωση και αναφέρουν το ποσοστό 67% και από κάτω αυτό που ήδη έχω γράψει. σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε, μακάρι να μπορούσα να είχα επαφή συχνότερη μαζί σας αλλά δυστυχώς τα χέρια δεν με υποστηρίζουν καλά τα άτιμα κ δεν μπορώ να γράφω τακτικά σας παρακολουθώ όμως είστε όλοι υπέροχοι :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi:
:smile-hi: Ενταξει...Τωρα λυθηκε το ''μυστηριο'' .Σου εδωσαν 67 % στην παθηση .Οχι , ομως , στα κινητικα προβληματα .Το εχουμε πει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ! Για να παρεις το παραπληγικο (εξωιδρυματικο ) επιδομα , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ , τουλαχιστον, 67% ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ-ΠΑΡΑΠΑΡΕΣΗ !!!
 #100746  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 1:01 pm
vasober έγραψε:ok το κατάλαβα να σας κάνω μία ερώτηση ακόμα, με την πρόνοια τι γίνεται μπορώ να κάνω κάτι εκεί? ευχαριστώ :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi:
Με 67 % στην παθηση , μπορεις να παρεις το επιδομα βαριας αναπηριας απο την προνοια .Αρκει να ΜΗΝ εργαζεσαι , να μην παιρνεις συνταξη , ουτε να εχεις προϋποθεσεις για μελλοντικη συνταξη .Ειναι ανα διμηνο .....
 #100747  από vasober
 Πέμ Μαρ 13, 2014 1:09 pm
ANNA σε ευχαριστώ πολύ. Σε χαίρομαι κ σε θαυμάζω ειλικρινά για τον δυναμικό χαραχτήρα σου. Να΄σαι καλά κ ότι καλύτερο εύχομαι για σένα κ για όλους. Γράφει άλλος για μένα γιατί πλην των άλλων η φιλενάδα μου έχει αφήσει 3/10 όραση κ στα δύο μάτια και δυσκολεύομαι πολύ ακόμη κ να διαβάσω :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #100768  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 13, 2014 6:23 pm
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: Ευχομαι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!! Για ο,τι χρειαζεσαι , εδω ειμαστε εμεις !!!!!!!!!! Εμεις καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον !