θα ηθελα την βοηθεια σας κ παλι, πηρα την αποφαση η οποια γραφει οτι βασει του ν. 1140/81 κ 3232/2004 δικαιουμαι επιδοματος κ ν 3518/06 οχι. τι σημαινει ειμαι λιγο μπερδεμενη. ευχαριστω κ ευχομαι να εισαστε ολοι καλα κ αγωνιστες ζωης

Σκλήρυνση κατά πλάκας
vasober έγραψε:θα ηθελα την βοηθεια σας κ παλι, πηρα την αποφαση η οποια γραφει οτι βασει του ν. 1140/81 κ 3232/2004 δικαιουμαι επιδοματος κ ν 3518/06 οχι. τι σημαινει ειμαι λιγο μπερδεμενη. ευχαριστω κ ευχομαι να εισαστε ολοι καλα κ αγωνιστες ζωηςΦιλεναδα , τι ποσοστο αναπηριας σου εδωσαν στη σκπ??? Στην παραπληγια (ή παραπαρεση ) ποσο ???![]()
![]()
![]()
![]()
vasober έγραψε:δεν αναφέρουν σκπ γράφουν απομυελίνωση και αναφέρουν το ποσοστό 67% και από κάτω αυτό που ήδη έχω γράψει. σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε, μακάρι να μπορούσα να είχα επαφή συχνότερη μαζί σας αλλά δυστυχώς τα χέρια δεν με υποστηρίζουν καλά τα άτιμα κ δεν μπορώ να γράφω τακτικά σας παρακολουθώ όμως είστε όλοι υπέροχοι![]()
![]()
![]()
vasober έγραψε:ok το κατάλαβα να σας κάνω μία ερώτηση ακόμα, με την πρόνοια τι γίνεται μπορώ να κάνω κάτι εκεί? ευχαριστώΜε 67 % στην παθηση , μπορεις να παρεις το επιδομα βαριας αναπηριας απο την προνοια .Αρκει να ΜΗΝ εργαζεσαι , να μην παιρνεις συνταξη , ουτε να εχεις προϋποθεσεις για μελλοντικη συνταξη .Ειναι ανα διμηνο .....![]()
![]()