• καλησπέρα σας

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #10053  από Fotis
 Πέμ Οκτ 15, 2009 11:46 am
Λίτσα, αγχώθηκα διαβάζοντας την απάντησή σου! Να ξεκαθαρίσω ότι δεν φταις φυσικά εσύ. Απλά εμένα μου έχει κολλήσει στο μυαλό τις τελευταίες ημέρες ότι μπορεί να έχω ανάλογη πορεία, παρόλο που προς το παρόν είμαι καλά και μου έχουν συστήσει να μην ξεκινήσω θεραπεία.

Δεν θέλω να σε κάνω να εισθανθείς άσχημα, αφού είναι φυσικό και αναμενόμενο να λέει εδώ ο καθένας την δική του ιστορία. Αλλά αισθάνθηκα ότι θα με βοηθούσε να αναφέρω ότι αγχώθηκα με αυτό που διάβασα.

Με την ευκαιρία, να ρωτήσω και κάτι. Αυτές τις ημέρες αισθάνομαι αρκετά πιο κουρασμένος , χωρίς ιδιαίτερο λόγο (εκτός εάν με ενοχλεί η αλλαγή του καιρού), πρέπει να ανησυχώ μήπως έρχεται καμια κρίση;

Να είσαι πάντα καλά.
 #10056  από petros
 Πέμ Οκτ 15, 2009 12:46 pm
απο οσο γνωριζω η κουραση δεν συνδεεται αμμεσα με καποια ωση αρχηγε. κουραση μπορει να νοιωθουν και οσοι εχουν την καλοηθη μορφη ms....και φυσικα οπως ολος ο υπολοιπος πλυθησμος του πλανητη. μπορει να ειναι θεμα ψυχολογιας, αλλαγης καιρου, μουργελας γενικα...
συνεπως αυτο σημαινει πως δεν χρειαζεται να περιμενεις καμια κριση αλλα για να εισαι εσυ ησυχος κανε κανενα τηλ στον doctora για παραπανω κατευθυνσεις....
 #10057  από Fotis
 Πέμ Οκτ 15, 2009 12:51 pm
Έχεις δίκαιο. Απλά επειδή αισθάνομαι παρόμοια κόπωση με αυτή που είχα πριν το επισόδειο που είχα πριν 7 μήνες, έχω μια ανησυχία.

Δεν είμαι και σίγουρος κατά πόσο μπορεί τελικά να βοηθήσει ο γιατρός. Με είδε άλλωστε νευρολόγος πριν από μία εβδομάδα και με βρήκε πολύ καλά.

Τι να πω...Είναι τόσο τρελή και αόριστη αυτή η πάθηση που αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να είμαι ποτέ σίγουρος για κάτι. Θα γλυτώσω από την ΣΚΠ , αλλά θα καταλλήξω σε ψυχιατρείο....(αστειεύομαι)
 #10058  από litsa
 Πέμ Οκτ 15, 2009 1:27 pm
sorry fotis αν σε άγχωσα!!
αλλά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!!
μα εντελώς!!
το έχω ξαναπει και το λέω ξανά αφού το έχω τσεκάρει με τους γιατρούς μου...

η σκπ δεν είναι μόνο ώσεις ... ή βλάβες .. είναι και ψυχολογία... και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό!!

μην συγκρίνεις καταστάσεις .. εγώ είμαι και... καπή και ταλαιπωρημένη γενικώς !!!!

:D :) ;) :D ;)
 #10059  από elena
 Πέμ Οκτ 15, 2009 1:32 pm
Fotis καλημέρα!!!
έχω λύση στο προβλημά σου ...τρέλανε την ms πρώτος εσύ!!!!
κυριάρχησε πρώτα στον εαυτό σου ,δείξε δύναμη,και πίστεψε ότι τίποτα δεν θα σε γονατίσει!!!
εξάλου κούραση νοιώθουμε όλοι μας,και με ms ,και χωρίς ms...ξέρω ανθρώπους που δεν κάνουν ούτε τα μισά από όσα κάνω ,και όλο κουρασμένοι είναι....
έλεγχος του μυαλού,του σώματος ,της ψυχής....αυτό για μένα είναι πολύ βασικό!!!
εύχομαι γρήγορα να ανακάμψεις και να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου!!! :D
 #10060  από Fotis
 Πέμ Οκτ 15, 2009 1:51 pm
Ευχαριστώ πολύ Έλενα. Προσπαθώ να κάνω αυτά που λες, αλλά ξέρεις , ώρες-ώρες λυγίζεις.
 #10065  από elena
 Πέμ Οκτ 15, 2009 2:44 pm
οι θύελλες κάνουν τις βελανιδιές να απλώνουν βαθύτερες ρίζες...

μου αρέσει πολύ αυτή η πρόταση και την χρησιμοποιώ και σαν υπογραφή...
προσπάθησε να την αναλύσεις!
 #10071  από kirk
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:15 pm
Σχετικά με την κόπωση.
Ένας από τους πρώτους γιατρούς που είδα, πήρα 5 γνώμες αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης στιγμής, μου είχε πει πως όταν έχει Νοτιά θα με επηρεάζει! Μου φάνηκε γελοίο όταν το πρωτοάκουσα, αλλά παρ' όλα αυτά το κράτησα. Σε εμένα λοιπόν βλέπω πως ο Νοτιάς με επηρεάζει! Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, σε μένα βλέπω ότι ισχύει. Νομίζω πως δεν είναι μόνο θέμα αυθυποβολής.
Βλέπω και σε άλλους που πάσχουν από ασθένειες που σχετίζονται με φλεγμονές, αρθρίτιδες π.χ.,πως ο Νοτιάς τους επηρεάζει. Προφανώς κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει.
Γι' αυτό Φώτη, δε νομίζω πως θα πρέπει να ανησυχείς ιδιαίτερα. Αποψή μου.
 #10072  από Fotis
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:24 pm
Ευχαριστώ. Προς το παρόν, το σοβαρό πράγμα που με απασχολεί είναι να βρω το κατάλληλο avatar για τον λογαριασμό μου. ;)
 #10073  από kirk
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:26 pm
Σε καλό δρόμο είσαι!!!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7