• κλινική Παπαγεωργίου νέα για την ΣΚΠ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #100608  από litsa
 Δευ Μαρ 10, 2014 8:18 pm
χαιρετώ!!
βρήκα αυτό το ενδιαφέρον βιντεάκι που μου κίνησε την περιέργεια, διότι έχει τα τελευταία νέα... και όχι μόνο..!

Βέβαια, υπάρχουν θέματα για επικοδομητική συζήτηση...

Ας κρατήσει ο καθένας ότι του αρέσει και ότι θεωρεί οτι θα τον βοηθήσει... :happy-cheerleadersmileygirl:

τα λέμε! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #100610  από κατερινα 55
 Δευ Μαρ 10, 2014 10:05 pm
litsa :smile-flower: ,όντως έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Και μου κίνησε το ενδιαφέρον η ομιλία του Κούτλα (από το 30').Λέει αναλυτικά τις ιδιότητες και τις παρενέργειες των φαρμάκων.Και πάνω απ'όλα στο 57' ξεμπροστιάζει τον Βρούτση που δεν συμπεριλαμβάνει την ΣΚΠ στις παθήσεις επ'αόριστον αναπηρίας.
Πιστεύω ότι αξίζει να το παρακολουθήσουμε και όπως σωστά λες ...Ας κρατήσει ο καθένας ότι του αρέσει και ότι θεωρεί οτι θα τον βοηθήσει...
 #100633  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:24 am
κατερινα 55 έγραψε:litsa :smile-flower: ,όντως έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Και μου κίνησε το ενδιαφέρον η ομιλία του Κούτλα (από το 30').Λέει αναλυτικά τις ιδιότητες και τις παρενέργειες των φαρμάκων.Και πάνω απ'όλα στο 57' ξεμπροστιάζει τον Βρούτση που δεν συμπεριλαμβάνει την ΣΚΠ στις παθήσεις επ'αόριστον αναπηρίας.
Πιστεύω ότι αξίζει να το παρακολουθήσουμε και όπως σωστά λες ...Ας κρατήσει ο καθένας ότι του αρέσει και ότι θεωρεί οτι θα τον βοηθήσει...
:smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Σκεφτομαι .......Αντεδρασε , ΔΗΜΟΣΙΩΣ , ο Κουτλας ...?????? Για τη ...λιστα των 43 ???????? Δεν νομιζω .........
 #100635  από costas1968
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:37 am
anni έγραψε:μπραβο litsa...ενδιαφερον βιντεο!!
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΙΚΟ ΟΞΥ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.
ΧΙ ΧΙ
ΤΗΝ ΔΙΟΑΡΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΛΑΠΑΣ,ΛΕΜΟΝΙ...
:smile-flower:
 #100649  από costas1968
 Τρί Μαρ 11, 2014 12:42 pm
litsa έγραψε:χαιρετώ!!
βρήκα αυτό το ενδιαφέρον βιντεάκι που μου κίνησε την περιέργεια, διότι έχει τα τελευταία νέα... και όχι μόνο..!

Βέβαια, υπάρχουν θέματα για επικοδομητική συζήτηση...

Ας κρατήσει ο καθένας ότι του αρέσει και ότι θεωρεί οτι θα τον βοηθήσει... :happy-cheerleadersmileygirl:

τα λέμε! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
ειδα το βιντεο.Με το χιουμορ δεν μπορουν να τα κρυψουν όλα παντως...
 #100650  από Tania
 Τρί Μαρ 11, 2014 1:06 pm
Μπούρδες.Οταν μου πουν το αίτιο των εστιών και συμπτωμάτων και τη θεραπεια τους, θα τους παρακολουθήσω με ενδιαφέρον.
 #100651  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 11, 2014 1:10 pm
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake:Σωωωωστη !!!!!!! Αυτο που με εκανε .... :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: ηταν που ελεγαν ....''θεραπεια...θεραπεια....θεραπεια ...'' :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: