• ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #100567  από sissy
 Κυρ Μαρ 09, 2014 8:11 pm
Όλοι αντιμετωπιζουμε κάποιες δυσκολίες στις σχεσεις.
Προσωπικά με τον πρώην μου που είχαμε μόνο 5 μήνες σχέση,χώρισα επειδή κάτι πέχτηκε με μια δήθεν φίλη μου. Οπότε ήταν διπλό το χαστουκάκι. Αλλά μετά το τέλος μιας ιστορίας κάποια στιγμή θα αρχίσει και μια άλλη που θα είναι πολύ καλύτερη. :smile-sun:
 #100601  από krevasils
 Δευ Μαρ 10, 2014 5:56 pm
ΑΛΛΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ..ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ.....ΧΜΜΜΜΜ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ...ΚΑΤΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.....ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ........ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...
 #100604  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 10, 2014 6:19 pm
Βασιλη ! Επιτελους ! Εμφανιστηκες !!!!! Καλα κανεις και ξεπερνας την τεως ! Ομως , δεν κανεις καθολου καλα να φοβασαι τη μοναξια ....Μην ακουω τετοια ΚΟΥΤΑ πραγματα ....Εισαι μια χαρα παιδι ........Μηπως εισαι χαζουλης ? Δεν νομιζω ....Αντε ...... :smile-flower:
 #100605  από Στάθης
 Δευ Μαρ 10, 2014 6:39 pm
krevasils έγραψε:ΑΛΛΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ..ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ.....ΧΜΜΜΜΜ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ...ΚΑΤΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.....ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ........ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...
Πιθανά Βασίλη το μεγαλύτερό σου πρόβλημα τελικά να ειναι ο φόβος, ούτε η σκλήρυνση, ούτε η μοναξιά.

Αν μάθεις να διαχειρίζεσαι τον φόβο, πιστεύω θα βοηθήσεις πολύ τον εαυτό σου σε πολλούς τομείς. Αν δεν μάθεις να τον διαχειρίζεσαι, τότε σαν πλοίο ακυβέρνητο θα πας όπου σε πάει το κύμα.....

Όλοι έχουμε την ίδια αποστολή μην νομίζεις. Να διαχειριστούμε τον φόβο. Οποισδήποτε και εαν είναι αυτός, από οποιαδήποτε αιτία και αφορμή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... η καταστροφή !

Έμαθα να το ψιλοδιαχειρίζομαι διαβάζοντας βιβλία πάνω στο θέμα και λόγο αρνητικών εμπειριών στις οποίες ο φόβος έπαιξε *κύριο* ρόλο.

Καλή δύναμη Βασίλη.
 #100607  από litsa
 Δευ Μαρ 10, 2014 7:45 pm
φόβος??
όλοι τον έχουμε αυτόν τον φόβο... κάπου για όλους έχει τις ρίζες του...

πιο πολύ και από το κακό που ζούμε και από την συμφορά, ο άνθρωπος φοβάται την αλλαγή...
τάδε έφη, Αισχύλος πριν 2300 χρόνια...

δουλειά θέλει με τον φόβο, αλλιώς γινόμαστε έρμαια των καταστάσεων...
 #100612  από LL--MM
 Δευ Μαρ 10, 2014 11:38 pm
Bασιλάκη, πάρε το χρόνο να ηρεμήσεις, να κάνεις όσα δε μπορούσες να κάνεις μεχρι τώρα, να ζήσεις λίγο με τον εαυτό σου: ΑΝΤΕΧΕΙΣ να ζήσεις μαζί του; Αν όχι, γιατί; Ίσως αυτό πρέπει να σκεφτείς... Και κυρίως, απόφυγε να κολλήσεις σα σε σανίδα σωτηρίας στην πρώτη που θα δείς, μονο επειδή έχεις το φόβο αυτόν: τέτοιες σχέσεις έχουν αναγκαστικά πολύ επίπονο τέλος, και θα νοιώσεις ακόμα περισσότερο προδομένος, και, φυσικά, μόνος.

Καλό κουράγιο

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #100624  από Κωνσταντίνα
 Τρί Μαρ 11, 2014 9:18 am
LL--MM έγραψε:Bασιλάκη, πάρε το χρόνο να ηρεμήσεις, να κάνεις όσα δε μπορούσες να κάνεις μεχρι τώρα, να ζήσεις λίγο με τον εαυτό σου: ΑΝΤΕΧΕΙΣ να ζήσεις μαζί του; Αν όχι, γιατί; Ίσως αυτό πρέπει να σκεφτείς... Και κυρίως, απόφυγε να κολλήσεις σα σε σανίδα σωτηρίας στην πρώτη που θα δείς, μονο επειδή έχεις το φόβο αυτόν: τέτοιες σχέσεις έχουν αναγκαστικά πολύ επίπονο τέλος, και θα νοιώσεις ακόμα περισσότερο προδομένος, και, φυσικά, μόνος.

Καλό κουράγιο

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Κασσάνδρα μου με εκφράζεις :smile-yes: :smile-flower: :smile-flower:
 #100630  από costas1968
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:16 am
krevasils έγραψε:ΑΛΛΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ..ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ.....ΧΜΜΜΜΜ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ...ΚΑΤΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.....ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ........ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΑ?ΜΟΝΟ ΣΕΞ?ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ?
ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ :AN H ΣΚΠ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΠΧ ΒΑΔΙΣΗ) ΜΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΝΟ....
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ,ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΛΑ.ΑΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΤΡΟΥΦΗΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ...ΧΙ ΧΙ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΥΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ...
:smile-flower:
 #100632  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:20 am
Κωνσταντίνα έγραψε:
LL--MM έγραψε:Bασιλάκη, πάρε το χρόνο να ηρεμήσεις, να κάνεις όσα δε μπορούσες να κάνεις μεχρι τώρα, να ζήσεις λίγο με τον εαυτό σου: ΑΝΤΕΧΕΙΣ να ζήσεις μαζί του; Αν όχι, γιατί; Ίσως αυτό πρέπει να σκεφτείς... Και κυρίως, απόφυγε να κολλήσεις σα σε σανίδα σωτηρίας στην πρώτη που θα δείς, μονο επειδή έχεις το φόβο αυτόν: τέτοιες σχέσεις έχουν αναγκαστικά πολύ επίπονο τέλος, και θα νοιώσεις ακόμα περισσότερο προδομένος, και, φυσικά, μόνος.

Καλό κουράγιο

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Κασσάνδρα μου με εκφράζεις :smile-yes: :smile-flower: :smile-flower:
:smile-handshake: Κι εμενα !!!!!!!!!!
 #100654  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Μαρ 11, 2014 2:30 pm
Παιδιά δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να μιλήσω για την μοναξιά. Είμαι παντρεμένος 20 χρόνια και έχω και δύο παιδιά . Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο , πιστεύω ότι ο καθένας μόνος του αποφασίζει και συμπεριφέρεται έτσι ώστε να μένει μόνος . Το ξέρω ότι λέω μεγάλή κουβέντα , αλλά αυτό πιστεύω .